O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JE TOHLE MOŽNÝ??? TO JE ŠÍLENÝ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 květen 2022
Vezmete velkou zavařovačku a malinké kotě. Kotě dáte do čtverhranné zavařovačky ....  Jo. Je to neuvěřitelné, ale lidi přijdou na neskutečné věci - takže i na čtverhranné kočky, které žijí ve sklenici. Na tento nápad přišel už v roce 2000 student MIT Dr. Michael Wong Chang. A od té doby je dostupný návod, jak roztomilou malou kočku přimět  růst jako bonsai - do tvaru nádoby. Tedy: "Kočka-bonsai".

 

 

 

V pouhých několika týdnech života kotěti ještě kosti neztvrdly. 

Jsou extrémně měkké a pružné. (Ve skutečnosti, když vezmete dvoutýdenní kotě a hopnete ho na podlahu, jen lehce poskočí! Nedoporučujeme vám to ale doma zkoušet. Kotě může pobíhat pod nábytkem a je těžké je chytit, rovněž je pak celé zaneřáděné prachem.) 

 

Bonsai Kitten

 

Flexibilita kostry kotěte však znamená, že pokud jsou kosti v tomto raném věku jemně pokrouceny, mohou být tvarovány do jakéhokoli požadovaného tvaru. 

V Bonsai Kitten toho dosahujeme umístěním kotěte do pevné nádoby brzy po narození a necháme ji tam, aby vyrostla během v této nádobě až do její dospělosti. V podstatě vyroste do tvaru nádoby.

 

Jakmile je kočka plně vyvinuta, odstraní se nádoba – tj. opatrně se rozbije, takže vznikne roztomilý chlupatý mazlíček, ve tvaru, který jste si přáli. Neexistuje prakticky žádné omezení pro případný tvar vašeho mazlíčka, záleží jen na správném výběru sklenice.

 

Praktické rady:

 

Při výchově bonsajového kotěte je třeba vzít v úvahu tři hlavní požadavky:

 

 

Vzduch. To by mělo být samozřejmé, ale byli byste překvapeni, kolik amatérů na tento detail zapomnělo a ráno vše skončilo -  s chladnou a tvrdou kočičkou. Pokud je pěstební nádoba utěsněná, musíte před vložením kotěte vyvrtat vzduchové otvory. Pro skleněné nádoby se doporučuje diamantový vrták.

 
Jídlo a voda. Zejména pokud se tvaruje hlava kotěte, nebude schopno normálně jíst ani pít. Nejběžnějším řešením je další otvor v nádobě s krmnou hadičkou do tlamy kotěte, kde tekutá kaše může zajistit požadavky na živiny i hydrataci.
 
Odvod odpadu. Kotě, ponecháno svému osudu, rychle naplní svou nádobu vlastní močí a výkaly, což by vedlo k případné nemoci a smrti, nemluvě o nevyhnutelně nepříjemném vzhledu a zápachu. Nejlepším řešením je utěsnit okolí řitního otvoru kotěte a poté mu do něj vložit odpadní hadičku třetím otvorem v nádobě. Vzhledem k tomu, že se tělo kotěte stále vyvíjí, brzy se kolem hadičky vytvoří přirozený rektální divertikl. Je to jako kolostomický sáček pro kočky!
 
 

 
 

 

Ještě jedno:

 

Pokud nemáte licenci na "pěstování vlastního zvířátka", neváhejte nás kontaktovat s žádostí o pomoc a také nám dejte vědět o svých výsledcích! Náš personál vám vždy rád pomůže. Pamatujte, že byste se o tyto postupy neměli pokoušet bez řádného školení a licencí. 

Bonsai Kitten nenese odpovědnost za výsledky jakýchkoli pokusů o aplikaci jakýchkoli postupů popsaných na této webové stránce.

 

 

ANDREA – mňau, mňau

 

 
Komentáře (17)add feed
... : Josef
Dobrej nápad. Ještě bych doplnil, velikost futrálu přesně, aby řízky pasovaly mezi dva toustový chleby.
květen 17, 2022 11:05
... : pavlinaA
to snad není možný.
ale dívala jsem se a je na netu plno fotek!
květen 17, 2022 14:11
... : AnickaM
Deti tech magoru bych do tech flasek nacpala.
květen 17, 2022 16:24
... : kyttka
Jj, kdysi jsem několikrát nasdílela na svůj profil něco z nevimnews Kuby Horáka. Byl to docela dobrej filtr mezi „přáteli“. smilies/grin.gif
květen 17, 2022 17:19
... : Milene
Anička to napsala dobře.
květen 18, 2022 08:49
... : doktor
Z takové zhovadilosti se snad nedá udělat ani legrace.
květen 18, 2022 15:45
... : Krakonoš
Nevím, proč se tu zabejvat hoaxem...
květen 19, 2022 00:45
... : Markéta
Brrrr, ani jsem to nedočetla. Chudinky malé smilies/cry.gif
květen 19, 2022 07:28
... : Lenka1
Slíbila jsem, že nebudu sprostá. Takže jen - karma je mrcha a někdy je i superrychlá.


květen 19, 2022 19:16
... : Petr Sysala
z webu hoax.cz

Stránky o Bonsai koťátkách nejsou/nebyly míněny vážně. Jde/šlo o "jistý druh humoru".


Stránky byly vytvořeny s velkou nadsázkou. Autoři stránek tvrdili, že mají technologii, jak dostat koťátka do připravených lahví, kde by mohla údajně stále žít. A protože by byla stále uzavřená lahvích, nevyžadovala by další péči a starosti.


Popisovaný postup je nerálnýa přestože se jedná o velkou nadsázku našlo se dost lidí, u kterých převládly emoce nad rozumem. Proto vznikla obrovská vlna pobouření a různé petice. Případ dokonce vyšetřovala FBI a stránky musely být zrušeny.


to fakt někdo pochopil jinak, než jako blbé fór?
květen 20, 2022 07:54
... : Lenka1
Ale jo, já vím, že je to hoax. Ale mně na tom nepřijde nic vtipného, a když si někdo dokáže vymyslet něco takovýho, tak to v palici nemá v pořádku.

Takže by mi osobně nevadilo, kdyby se autorovi (autorům) těchto "vtipných a zábavných" stránek přihodilo něco ošklivého.
květen 20, 2022 10:09
... : Iris
Tohle snad nikdo nemohl brát vážně ani chvilku, nepohoršuje mě to, protože to je blbost non plus ultra a pokud to někdo vymýšlí, skutečně tak trochu na palici je, ovšem trochu víc na palici je i brát to vážně. Naopak zcela snadno se do světa dostávají mnohem horší kraviny, které jsou zcela nebezpečné, protože jsou uvěřitelné, tváří se solidně vědecky a vyvolávají konkrétní ohrožení.
květen 20, 2022 12:29
... : AnickaM
Autory toho hoaxu a jejich deti bych do tech flasek nacpala. Je to zrudna legrace, jako by nestacilo, co se deje doopravdy.
květen 21, 2022 06:53
... : Petr Sysala
jen taková věcná otázka:

Jak jsou děti odpovědné za své debilni rodiče? Ony si je snad mohli vybrat?
smilies/grin.gif
květen 21, 2022 08:37
... : AnickaM
V tomto pripade, aby mohli mit rodice radost ze svych deti-bonsai. Jinak samozrejme deti za svoje rodice nemuzou a presto jich tolik za ne trpi.
květen 21, 2022 10:11
... : AnickaM
V tomto pripade, aby mohli mit rodice radost ze svych deti-bonsai. Jinak samozrejme deti za svoje rodice nemuzou a presto jich tolik za ne trpi.
květen 21, 2022 10:11
... : AnickaM
V tomto pripade, aby mohli mit rodice radost ze svych deti-bonsai. Jinak samozrejme deti za svoje rodice nemuzou a presto jich tolik za ne trpi.
květen 21, 2022 10:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]