O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HACKEŘI ANONYMOUS PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 únor 2022
Mezinárodní skupina Anonymous prezidentu Putinovi vyhlásila „válku“. Pár vypnutých vládních serverů je podle nich teprve začátek. Anonymous jsou hackeři z celého světa, kteří se spojují za společným cílem a napadají weby. Pro Rusko takto organizované útoky mohou znamenat dosud nepoznaný problém. Typickým útokem Anonymous jsou DOS útoky (Denial of service), při kterých přehltí servery, takže se na ně lidé nemohou dostat. Oba tyto principy využili právě při napadení Ruska. Následně došlo k napadení státní ruské televize RT - hackeři nechali na kanálech televize běžet skutečné záběry z bojů na Ukrajině. Kromě televize napadli i stránky několika úřadů.

 

 

Anonymous přímo oslovili Putina:

 

„Lidé prchají ze země, to je strašná situace. Ty jsi podněcovatel. Kritizoval si armádu USA a NATO kvůli bombardování a okupování Středního východu. Což je jistě férová kritika. Ale ukázal si, že nejsi lepší než imperialistické vlády, které kritizuješ. A celý svět vidí tvou propagandu. Dokonce i občané, kterým tvrdíš, že je chráníš, jsou proti válce. A protestují ve dvanácti městech v Rusku. Tvoje tyranská odpověď protestujícím mezi nimi vyvolá jen další nepokoje. Trpí dopady vyvolanými tvými bláznivými akcemi. Sankce budou bolet tvé občany více tebe. Proto nejsou tak odstrašující. Nyní přijde odpor zevnitř. Policejní brutalita během demonstrací vyprovokuje další demonstrace a zničí tvou věrohodnost.

 

Anonymous znovu shodili ruské vládní weby, do státních televizí pak pustili  ukrajinskou hudbu – Letem světem Applem

 

 

Tato invaze bude mít vliv také na geopolitiku, více států na světě tě bude vnímat jako nebezpečí a nepřítele. To platí zejména pro tvé sousední státy, které si doteď zachovávaly jistou neutralitu. U Finska a Švédska se předpokládá, že vstoupí do NATO. Kvůli obavám, že tvé ambice na dobývání jsou vyšší, než jsi sám ochoten přiznat.

 

Pokud budeš takto pokračovat, ztratíš podporu Rusů, ostatní země s tebou nebudou chtít spolupracovat, budeš stát před bezprecedentními kyberútoky ze všech koutů světa.

Členové Anonymous vyhlašují válku proti tvému agresivnímu režimu, brzy pocítíš hněv hackerů z celého světa. Mnoho z nich je z Ruska. Tvoje tajemství nebudou v bezpečí. Sebereme vládní data. Nyní je pochopitelná celá strategie – invaze na Krym a do Gruzie. Jedná se o klíčové území, která byla v držení Sovětského svazu.

 

Sovětský svaz padl. Všichni si pamatují brutalitu toho režimu. Lidé z celého světa ti budou vzdorovat na každém kroku. Tohle není válka, ve které můžeš vyhrát.

 

My jsme Anonymous. My jsme legie. Čekej nás.“

 

zdroj: internet


Komentáře (2)add feed
... : Giotta
Jooooo!!!!
Hackery jsem dodnes nechápala. Ale jestliže se trénovali na tyto akce, měním na ně názor a tleskám.
únor 28, 2022 21:52
... : kyttka
Protože spousta lidí neví, jak poznat, co je skutečně DDOS a jestli by si omylem spíš něco nezavlekli do kompu, tak jedním ze způsobů, jak taky trochu "škodit", je najít na Google Maps ruské hotely, muzea, galerie a napsat nějaký textík typu: Zastavte agresi na Ukrajině. Můžete použít i recenze na yandex.com nebo yandex.ru. Doporučuju angličtinu a ruštinu.
Anonymous to myslí skvěle, ale ty státní instituce se velice dobře a rychle umí bránit DDOS útokům, stačí vygenerovat "povel" prostě dotaz z jedné IP, který se opakuje třeba víckrát než xkrát za vteřinu, zablokovat. Recenze na Google Maps jen tak nevymažou, maximálně zablokují ve své vlastní zemi. A kdby se podařilo, že třeba zrovna Google nebudou moc běžní uživatelé v Rusku používat, to už by je poměrně naštvat mohlo.
A ne, nejsem tak chytrá, tohle je recept od Kuby Horáka, kterého považuju za nejlepšího markeťáka v Česku.
únor 28, 2022 22:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]