O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

REALITY SHOW ZE SOCIÁLNÍCH SÍTÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 26 říjen 2021
Dozvěděla jsem se, že je to už druhá "sada", ale já nevěděla ani o té první. LIKE HOUSE = znáte to? Prý to mělo na jaře u mladých diváků a uživatelů sociálních sítí obrovský ohlas a jeho soutěžících byl plný internet. A už nyní je jasné, že ve velkém se bude mluvit i o téhle řadě. Rozhodně je to docela drsný protiklad k současně řešené politické situaci. I když si myslím, že obojí jsou veledivné reality show...

 

 

 

 

Vizážista Tadeáš míří do Like House 2: Lidé mi přejí smrt,  je to nechutné, svěřil se

 

I tentokrát budou influenceři z Instagramu, TikToku či YouTube plnit ty nejšílenějších challenge, zažívat společné radosti, strasti či konflikty a zejména bojovat o přízeň diváků, kteří budou za pomoci hlasování na stránkách televize Prima rozhodovat o vítězi, který si odnese domů půl milionu korun.

 

Na konci dílů také každý z influencerů rozdá jeden lajk a jeden dislajk ostatním soutěžícím, jako symbol toho, jaké mají soutěžící mezi sebou vztahy. Obě formy hlasování budou důležité pro výhru celého pořadu.

 

Divácké hlasování tvoří polovinu celkového hodnocení, druhou tvoří body za výzvy a vzájemné lajky a dislajky mezi soutěžícími.

 

Čirou náhodou jsem si klikla na Primu, když to zrovna začínalo.

 

A přiznám se, že se mi oči přilepily na obrazovku, nabyly nejvykulenějších rozměrů a najednou jsem si říkala „Sním, či bdím?“

 

Ale ok, jsem už tak stará, že mám nárok na to, nerozumět současné mládeži.

 

 

 

Nedávno jsem četla, že dnešní správní rodičové mají dopřát dětem, aby si samy vybraly, co jsou, či co případně v budoucnu budou.

To já si kdysi dávno "udělala" holku, co z ní vyrostla ženská, a chlapečka, co je z něj chlap.  Ale to bylo ještě v minulém století.

 

TAK SE KOUKNĚTE... a napište, co vy na to?

Vaše obstarožní d@niela

 


Komentáře (13)add feed
... : mamča
Jsem už taky stará baba a podobné "úžasnosti" pro mě nejsou. Jistě je tam spousta krásných mladých lidí, ale nikde se nedozvím, čím se ty krásné vyprsené dívky a krásní svalnatí mládenci živí.
Za našich mladých let každý chodil do práce a měl svou profesi. Dovolená byla dva, tři, či čtyři týdny, podle věku a odpracovaných let.
Tihle mladí si klidně můžou udělat volno libovolně dlouho, a zřejmě je to tzv. zlatá mládež, co nikde nepracuje.
Pak jsou mi jejich silikónová prsa a "pekáč buchet" na břiše úplně u p....e.
říjen 26, 2021 06:47
... : Josef
No, díky za tip, ale nekouknu. Stačej mi tady v článku tři slova, kterejm nerozumim: influencer, lajk, dislajk.
Občas se mi nepodaří vyhnout se v tv zahlídnutí ukázek několika exhibů, dovezenejch na nějakej ostrov, kde se nějak musej mezi sebou před kamerou pářit neboco. A děkuju pěkně! I těch pár vteřin mi docela stačí.
říjen 26, 2021 07:30
... : d@niela
Drahoušku, kámoško, tohle je už ještě o další levl dál...
Tady už mají pekáč buchet holky a krásně vyprsenou prdýlku najdeš u kluků...
říjen 26, 2021 07:32
... : mamča
d@niela : Tenhle, ani další level sledovat dozajista nebudu, takže jejich prdýlky jsou mi fuk. Jenom mě napadá, že jestli se tam mají před kamerami pářit, jestli jsou tam i nějací "bi", či "homo" jedinci, aby tam pak nezbyli samí kluci nebo holky.
To by pak teprv byla podívaná !
Že bych se na ten konec přece jenom koukla ? smilies/grin.gif
říjen 26, 2021 07:42
... : Josef
Abys nebyla, Mamčo, zklamaná. Já nevim, jestli to páření na ostrově je zrovna to, vočom nahoře píše Danuška. Skutečně to zachytnu jen občas a jen v reklamních přestávkách u filmů. Myslim, že je to na Primě nebo na Nově.
Přeju ti dokonalej uměleckej zážitek.
říjen 26, 2021 08:51
... : d@niela
nevim, Pepíno, ale myslim si myslim, že si to pleteš - vim, že je ještě jedna taková nějaká "záležitost", ale o té už tuplem nic nevim. Jinak si myslim, že tady ani moc nějaké ty sexuální choutky nemají ...

ALE CO VÁM MUSÍM ŘÍCT -
teď jsem měla kouzelnou hodinku - hádejte, s kym!!! POKECALY JSME SI S INKOU!!!! Ta potvora je furt stejná, báječná, neskutečně životaschopná! Já rázovala venku s čubákem, ona asi něco robila doma - a tak jsme semlely "živý-mrtvý". Má se fajn, a stopro ji ukecám zas na kudlu!!!

Jo, pokud to nevíte, ona má ty narozeniny přeci dneska taky ...

říjen 26, 2021 09:53
... : mamča
PS : A to na té přiložené fotce zde, je holka nebo kluk ?

říjen 26, 2021 15:31
... : Josef
Holka, kluk, nebo jedno z dalších 66 pohlaví.
říjen 26, 2021 16:36
... : d@niela
CHLAPEČEK
smilies/grin.gif
říjen 26, 2021 16:56
... : mamča
d@niela : Tak tohle mít doma, tak volím výchovnou metodu "Velkej bič a malej dvůr".
Ale mně by se něco podobnýho nejspíš nestalo. smilies/cheesy.gif
říjen 26, 2021 17:22
... : *deeres*
Ten párovací, či pářecí program je na Nově, jmenuje se Love Island. Občas vidím nějakou ukázku a jenomn si říkám, kdo se tam asi může hlásit.
To, co máte na mysli je asi Like House a ani nevím, jestli to je TV program. Nejspíš je to někde na Instagramu, nebo FC? Jenom jsem se dočetla, že mezi dvacetileté influercery se dostavila Agáta Hanychová, které je 36 let. Dostává tam prý pěknou sodu a sama se vyjádřiála ve smyslu, že ti mlaďoši mají svojí mluvu a ona jim místy ani nerozumí. Co teprve já, když nechápu ani tu Hanychovou.
říjen 26, 2021 18:24
... : kyttka
Tak chápu, že mnohým se to jeví jako rozcapenost. Přece si nikdo nemůže určovat, čím bude, jak se mu zlíbí. To je přece daný nějakym tim orgánem, co maj mezi nohama. A ještě s tim votravovat vokolí, no fuj. A už vůbec, proboha, nemůže vypadat! jak se mu zlíbí. Ženský do sukní, chlapi do mondráků.
No a pak je tu teda ta druhá stránka věci, že třeba někoho takovýho fakt potkáš. A přemůžeš ty svoje debilní předsudky a dáš se s nim do řeči. A najednou zjistíš, že to fakt není rozcapenost a že to ten člověk fakt možná takhle má. A když nejsi úplně totálně zabejčený ho*ádko, tak si o tom i něco přečteš, třeba jenom kvůli tomu, že ten, koho jsi potkal, ti připadá jako moc prima člověk. Člověk bez ohledu na pohlaví, národnost, barvu pleti, oblečení. Já sama asi rok nosila dědečkovy pánské klobouky a jeho saka a košile, samozřejmě upravené na míru. Že by se mi někdo smál, to si nepamatuju, že bych někomu připadala málo holčičí, to taky ne. Naopak, byla jsem trochu jiná a hlavně svoje, protože jsem se cítila dobře. A to bylo pro moje okolí asi to hlavní, že se ta moje pohoda přenášela dál.
Podobný estrády jako je tahle reality show jsou na palici, to uznávám, ale pokud si díky tomu někdo otevře i nějakej serióznější článek, tak super.
Já jejich cílovka nejsem, moje děti mají jiný zájmy. Ale taky neberou lidi podle obalu, ale podle toho, jak jednají, jaké mají názory.
Chápu i to, že někomu influencerství přijde jako něco nemožnýho, že se tímhle živit je prostě devalvace práce. Potom ovšem nechápu, proč jsou na světě miliony herců. Kdyby radši šli tahat do kolbenky!
říjen 27, 2021 10:58
... : Josef
Moje řeč, Kytko. Kdyby radši šli nebo šly (jakýho TO je vůbec pohlaví? Má to vůbec nějaký?) tahat do Kolbeny! Nebo do Amazónu!
Určitě stejnej názor, jako my, má uplně každej, kdo občas omylem zahlídne záběry z divadel, nebo občas omylem zahlídne nějakej novej film nebo seriál.
říjen 27, 2021 13:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]