O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JÁ BYCH SE VDÁVALA, JÁ BYCH SE VDÁVALA .... PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 srpen 2021
Současný ženský svět tvrdí: chlapi nejsou, došli. Ve vnímání mnoha dam je ideální manžel čistě pohádkovou bytostí. Potvrzují to prý i statistiky - vždyť se u nás rozvádí polovina manželství! Ideální manžel (IM) je kategorie značně individuální. Zatímco v historii figurovaly pojmy jako blonďák, vysoký, sportovec, tanečník, případně jména slavných předobrazů, postupem času většina žen netrvá ani na tom, že by měl mít vítaný exemplář vůbec nějaké vlasy, natož pak smysl pro rytmus.


 

 

 

 

Když si kdysi brali dvacetiletí muži stejně staré případně sotva dospělé dívky, hlavním impulzem ke sňatku většinou bývala gravidita. Dnes je nepřeberné množství antikoncepce, takže tento důvod odpadl. Navíc tehdy prý muži v těch dvaceti letech měli pocit, že když založí rodinu a ožení se, budou mít větší kredit.

 

Vrstevníci dnešních „už třicátnic“ ale o zakládání rodin buďto nemají zrovna moc zájem, nebo už nějakou partnerku mají, anebo si chtějí najít partnerku o nějakých pár let mladší. Což tedy mimo jiné vede k tomu, že třicetileté ženy, pokud nechtějí zůstat samy, berou zavděk i muži, kteří jsou "tak trochu ženatí", a zhusta zůstávají v roli nějakých čekanek, které vyčkávají, jestli se dotyčný rozvede. 

 

 

 

Broken Lovers | Doki Doki Literature Club! Amino

 

 

V posledních, řekněme deseti létech, je velikou módou úvaha typu „když nemůžu mít jeho, chtěla bych alespoň jeho dítě“. Taková dáma má nejspíš pocit, že by její milenec předal dítěti dobré geny a ekonomicky by se o něj postaral. Ve chvíli, kdy ženu fackují biologické hodiny a on se ne a ne rozhoupat, se velmi často stává (v tom lepším případě), že se spolu domluví, že takhle výjimečný vztah by měl být požehnán alespoň tím, že z něj vzejde nový život. A to jsou ošklivě řečeno levobočci, kteří mají velice zvláštní start do života. Ješitní muži mají navíc představu, že všechno zvládnou – zůstat v původní rodině a zároveň udržovat jakousi skrytou bigamii, což je tedy pro všechny zúčastněné pěkně na palici. No, a když si dáma dítko od pána "udělá" sama, bez jeho vůle, tak to už vůbec nemá smysl.

 

Ach jo, další „zajímavostí“ je tvrzení, že by před sebou partneři neměli mít žádná tajemství, nebo že by se o všechny povinnosti měli dělit rovným dílem. Když to domyslíme do důsledku, pak nám z toho jasně vyplyne, že je to blbost. Pokud nedovolíte svému partnerovi, aby měl své soukromí, a ještě mu tento mýtus budete otloukat o hlavu, máte zaděláno na pořádný malér.

 

A jedním z mýtů je tvrzení, že se má na vztahu neustále a tvrdě pracovat. Tedy jako chodit po nejrůznějších poradnách, vyhledávat „moudré kouče“?

 

Jaký na tohle máte názor?

PATRIK

 
Komentáře (4)add feed
... : mamča
Tím, že už chlapci nechodí na vojnu, dospívají (pokud vůbec) později. Než dostudují, zajistí si slušnou pracovní pozici, je jim 30 a víc. A tehdy už jsou tak zvyklí na svoje pohodlí, že se jim ani nechce zakládat rodinu. Vždyť u mámy je tak dobře, že ?
Jedině pokud mají iniciativní partnerku, které odbíjejí biologické hodiny, tak ta je k rodičovství dotlačí. Pak jsou i rádi a o děti se dobře starají.
Ale hlavní tlak na rodičovství vychází od dívek.
září 01, 2021 06:49
... : Josef
Na Parlamentních listech bych tenhle článek i pisatele ohodnotil podle zásluhy.
Tady, z respektu a úcty k šéfredaktorce a ke kudlímu kodexu slušnosti, se omezím jen na jedno slovo.
Anebo radši ani to.
září 01, 2021 15:03
... : doktor
Je mi takřka osdesát a vím,že jsme vše měli jednoduší.
září 02, 2021 13:24
... : Veronika V.
No jo, v mem veku je to s muzi, jako s parkovacimi misty. Bud jsou obsazeni, nebo pro postizene.
V mem pripade pak vyvstavaly casto situace, kdy si me muz chtel vzit a zakladat rodinu, ja ovsem deti nikdy nechtela.
Tahne mi na 40 a jeste porad nemam pocit, ze by ma deloha touzila po naplneni.
Jsem asi nejaky zvlastni druh, a tak je mi souzeno zustat sama. smilies/wink.gif
září 03, 2021 08:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]