O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CO NÁS ČEKÁ A CO NÁS (DOUFEJME) MINE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 květen 2021
Box Kartón Balíček - Vektorová grafika zdarma na PixabayOde dneška, tedy od úterý 4. května, se náš život zase o něco přiblíží normálu. Začal totiž platit druhý z celkem šesti „vládních balíčků“. Ty totiž nahradily již nefungující protiepidemický systém (PES tedy skutečně chcípnul). Holt každý nový šéf si vše udělá po svém. Jenže - zase je v nich plno nelogičností... Co je nebezpečnější: fotbaloví fandové či študáci?

 

 

No - takže tyto nové balíčky se řídí podle počtu nakažených v České republice na 100 tisíc obyvatel za posledních 7 dní. Musíme si však uvědomit, že nyní má velká část lidí protilátky po nemoci nebo po očkování; jsme prý nyní nejpromořenější zemí... 

 

V současnosti u nás máme nejvíc rozšířenou britskou variantu koronaviru, a tak se k nám prý zatím žádná infekčnější varianta nedostane. Vysokou nakažlivost této mutace ukazuje vývoj pandemie v Irsku: to dříve patřilo k nejméně postiženým zemím, v první dekádě ledna 2021 se už ale stalo zemí s nejvyšším počtem nově nakažených na 100 000 obyvatel na světě. A více než polovinu nových případů infekce způsobila právě nová linie viru. 

 

Indická varianta, která nyní děsí celý svět, je dvojitá a musela by být infekčnější, aby vytlačila tu britskou, ale nějaké bližší detaily se zatím neví.

 

 

Jak už tedy víte, jedeme teď podle "balíčků".

Ten, který se rozbaluje tento týden, nám přináší následující:

 

Vrátili s úplně JINÝM mazlíčkem! 10+ lidí, kteří vzali svého PSA ke  kadeřníkovi a nelitovali. - TYČÍČO.cz

  • -  otevřené provozovny péče o zvířata,
  • -  venkovní trhy s veškerým sortimentem a lázně za přísných opatření;
  • -  budeme moci jít do galerií, muzeí a památek bez skupinových prohlídek,
  • -  můžeme jít do kadeřnictví, kosmetických salónů a dalších služeb péče o tělo.


Podmínkou ovšem bude prokázání se testem, buď PCR, nebo antigenním. Zákazník i provozovatel budou muset mít kromě negativního testu po celou dobu nasazený respirátor.

 

 

Jak jsem se tak koukala na první reakce:

fronty, objednávky na pár týdnů dopředu

- a docela se i dost zdražuje.

 

d@niela

 

Komentáře (5)add feed
... : Petr Sysala
pokud stavíte nebo máte výrobu (čehokoli), tak "- a docela dost se i zdražuje." je opravdu mírné označení cenového vývoje. Zbavte se peněz, dokud je za co. Bude to fičák ...
květen 04, 2021 09:47
... : mamča
Tak co udělat napřed ? Objednat se ke kadeřnici, a pak vyrazit 15 km na test ? Nebo se objednat na test, a pak doufat, že bude mít kadeřnice v těch pár dnech platnosti testu volno ?
A na co jsou tedy ty testy prodávané v lékárně ?
květen 04, 2021 11:52
... : mamča
Petr Sysala : Máte pravdu, že peníze ztrácejí hodnotu přímo skokově. Ale ještě nedávno nám naši mocní kázali, jak si máme šetřit na důchod. Tak jsme si šetřili...
květen 04, 2021 11:58
... : Petr Sysala
Šetřit na důchod znamenalo koupit byt, pronajmout ho a pak např. zpětná hypotéku. Ale jak vidím, co chystají rudočerní Bartošovci, tak to taky asi nedopadne dobře. Tož, nevim.
květen 04, 2021 13:33
... : andrea
K těm respirátorům: klient, který vyhledá služby kosmetičky např. kvůli periorální dermatitidě, rozhodně nebude (nemůže) mít po dobu ošetření nasazený respirátor. Nemůžu si pomoct, ale při četbě těch „balíčků“ ve mně sílí dojem, že vláda prostě spadla z višně. Z extrémně vysoké a na betonovou dlažbu.
květen 04, 2021 16:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]