O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DĚJOU SE VĚCI PDF Tisk E-mail
Úterý, 20 duben 2021
Pokud jste někdo venčil po půlnoci pejska, a měl výhled na Pražský hrad, mohl jste zahlédnout něco neuvěřitelného: obrovský svítící nápis: „VELEZRADA“. Za akcí stojí nová organizace Zastavme velezradu. Nápis na sídle českého prezidenta se objevil poté, co vyšlo najevo, že výbuchy v muničním skladu ve Vrběticích v roce 2014 byly dílem mezinárodního terorismu ze strany Ruské federace. 

 

 

 

 

 

Nápis na Pražském hradě (Alena Spálenská)

 

 

ABSOLUTNĚ NEJNOVĚJŠÍ NOVINKY

 

  • Prověřování výbuchu v muničním skladu ve Vrběticích bude ještě pokračovat řadu měsíců. Situace v Česku se po sobotní tiskové konferenci premiéra Andreje Babiše (ANO) a vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) změnila. Na vyjádření prezidenta Miloše Zemana k neuvěřitelnému odhalení českých tajných služeb si však budeme muset počkat až do neděle.

 

  • Osmnáct ruských diplomatů opustilo Českou republiku. Vládním speciálem společně s rodinami odletěli navečer kolem půl šesté z Prahy do Moskvy. A večer  se z Moskvy do Prahy vrátilo dvacet našich, které Rusko recipročně vyhostilo ze své země; a tak na našem velvyslanectví nejspíš zůstal jen vrátný...

 

  • Vedení Prahy vyzvalo vládu, aby vyjednala s Ruskem navrácení části Stromovky, kterou zabralo v roce 1968 po invazi vojsk Varšavské smlouvy. Magistrát chce, aby se rozloha ruské ambasády vrátila do stavu před 21. srpnem 1968. Při invazi vojsk Varšavské smlouvy obsadili vojáci Stromovku, kde se utábořili a využívali park jako základnu. Rozloha Velvyslanectví Sovětského svazu se poté rozrostla o část parku Stromovka trvale a nic na tom nezměnil ani odchod okupačních vojsk v letech 1990 a 1991. Cílem navrhovaného usnesení je uvést rozlohu Velvyslanectví Ruské federace do stavu před 21. srpnem 1968.

 

  • Osmadvacet nemovitostí vlastní Ruská federace v pražské diplomatické čtvrti Bubeneč. Luxusní vily i obludné paneláky. Ruská ambasáda sídlí v jedné z největších pražských vil v pražském Bubenči. Ruská federace tu vlastní nejen ambasádu a konzulát, ale i školu, obchodní zastoupení, kostel, bytovky - celkem osmadvacet nemovitostí. Před třemi roky je zmapoval je server Hlídací pes, vlastnictví budov se nezměnilo.

 

 d@niela


Komentáře (14)add feed
... : mamča
Dostavba Dukovan, Sputnik V, volby...,
Tak jsem čekala s čím kdo vyleze. Vyšetřovatelé se domnívají...BIS mají tedy silné indicie, bezpečnostní složky mají důvodné podezření).
Nikde jsem nečetla že mají důkazy.
Po sedmi letech ?
A co tak najednou ?
Na ambasádě v Praze socha nahého Putina na zlatém záchodě, ještě před tím odstraněná socha Koněva, přejmenování náměstí Pod kaštany podle jména opozičního ruského politika...
Kdybychom byli zlatem dlážděná země, a ne vykradená mrňavá chudá republika, pak bychom si mohli dovolit dráždit "Ruského medvěda". Ale takhle ? Když jsme závislí na ruském plynu a ropě, ev. i vývozu zboží do Ruska ?
No co, "naše" trhy ihned obsadí někdo jiný, a plyn si budeme kupovat od Američanů. Ten jejich, drahý břidlicový. Nakoupíme nové spotřebiče a kšeft se bude točit dál.
Hlavně že o nás, a o nějakých Vrběticích, ví celý svět. Do zítřka. Pozítří už budou jiné novinky. A kecy, jak nám celý svět vyjadřuje podporu, ať si Al-Hamajda nechá na koledu.
duben 20, 2021 06:42
... : Josef Kouba
mamča,
souhlasím s tebou. Poslouchal jsem dnes Okamuru a ten také potvrdil že BIS si je jista skoro na 100%. Ruský špičkový špioni nepracuji jako amateři. Jak může někdo na SKORO!! dělat takové doplomatické kopance.
Také věřím že jde o Dukovany. Ruská společnost nabízí poloviční cenu než US.
Jinak, pokud by US špioni svítili, tak je v Moskvě vidět i v noci.
duben 20, 2021 07:27
... : mamča
Po sedmi letech se vláda vytasí s informací o "důvodném podezření" a při té příležitosti se dozvíme, že vyvážíme zbraně do citlivých míst, kde se válčí a umírají lidé. Tak nějak jako G. Bush a jeho administrativa při útoku na Irák. Také měl "důvodné podezření".

duben 20, 2021 07:56
... : d@niela
kdyby to nebylo vsechno "na vážno", tak by to byla úžasná legrace, přímo námět na suprovou komedii.
Tolik neuvěřitelných situací...
No, jsem moc zvědavá, kam tohle "oživení už fádní pandemie" pospěje.
duben 20, 2021 11:12
... : mila1
Kdyby neměla BIS důkazy, tak by s tím nešla ven. Zvlášť u nás, kde je její činnost neustále shazována. To, že mlčí Hrad, svědčí o tom, že asi nepůjde o maličkost, kterou lze zamést pod koberec. My víme jen to, co nám sdělí média. Takže si musíme počkat, jak se to bude vyvíjet dál. Na jednu stranu je fajn, že téma covid přebilo jiné téma, ale nejsem si jistá, zda mne to těší. Přece jen si vzpomínám na 20 let ruské okupace a nejsou to zas tak moc fajn vzpomínky.
duben 20, 2021 11:57
... : *deeres*
Jako vždy nejde o nic jiného, než o prachy.
Už s tím novičokem to bylo pěkně přitažené za vlasy a teď po sedmi letech přijdou s touhle pohádkou a prý se to podle nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana nevyšetřuje jako jako trestný čin teroristického útoku.
Včera jsem poslouchala ČT24 a tam expert na energetiku Michal Šnobr to řekl na plnou hubu. Nejedná se jenom o Sputnik V, ale také Nord stream 2 a hlavně dostavbu Dukovan. S vymyšlenou kauzou nám nacpou drahé západní vakcíny, drahý nekvalitní břidlicový plyn a hlavně vyřadili tak ruský Rostom z dodávky jaderných bloků.
A máme tu najednou po nějakém výběru, zůstal pouze v roce 2017 zkrachovalý Westinghouse, o kterém jste se včera v TV mohli dozvědět, že v současnosti vlastně nemá nic, co by nám mohl dodat. Jak úsměvné.
duben 20, 2021 12:34
... : doktor
Když nějakej Zeman se nechová jak má a nechová se jako hlava státu a Čech..... no divme se ,že !
duben 20, 2021 14:34
... : *deeres*
Zeman je starej lišák a podle mne čeká, jak se situace vyvrbí, aby ze sebe neudělal stejného blázna, jako Babiš s Hamáčkem.
Po nás šlapali Rakušáci, pro ně jsme byli čeledíni a služky, také Němci, to jsme byli podřadná rasa, pak nás přišli ždímat Rusové a teď pro mzměnu to jsou Amerikáni, co se přišli na nás nakrmit.
Různých hnutí tu už bylo, naposledy Milion chvilek, kde svoje demonstrující důvěřivce za demokracii obrali o šest melounů, které se kamsi vytratily. A teď tu máme hnutí Zastavme velezradu. Tak jim nezapomeňte taky poslat nějakou tu kačku a podpořit je na Václaváku.
duben 20, 2021 14:45
... : Zvětralej Kozel
Vůbec jsem nechtěl reagovat. Ale proč mě tady ten doktor musí zase nas..štvat? Já tyhle blafy tak nesnášim, že mě to pokaždý fakt nase...štve!
Podle tebe by se měl Zeman chovat jako jak? Kurnik dopr...!!!!! Zavrtat se do zadků Uršuly a Pavla? Nebo co jako? Tak to napiš!!!! Když už kurxva napíšeš "a", napiš i "b"! Jenže - to bys musel vědět, co napsat. Takhle jen opíšeš, co ti včera řekla televize a připadáš si velmi moudrej. Když už nejsi schopnej, mít vlastní názor, tak prosím, moc prosím, drž aspoň hubu!!!
Sorry jako, Daní! Nechtěl jsem psát. Fakt ne. Ale trouby prostě nemůžu. Sorry!!!!!!

duben 20, 2021 15:10
... : Bara
Mamco, cely svet asi ne, protoze u nas v Holandsku o tom nepadlo ani slovicko a ani v novinach zadna zprava, a Nemce jsem vcera neposlouchala, ti resili nekolik dni problem kandidata na kanclere ze stran CSU a CDU......
duben 20, 2021 17:15
... : mamča
Bara : To je dobře, že Holandsko považuje tuhle "událost" za nedůležitou. Ovšem Němcům se to náramně hodí. Pokud nám Rusové zavřou kohoutky, budeme muset brát ruský plyn od Němců, prostřednictvím Nord Stream 2, a obchodovat s Ruskem budeme taky moct jedině přes Německo.
A to se hodí, ne ?

duben 20, 2021 19:14
... : *deeres*
Američané zkoušeli zarazit i Nord Stream 2, ale Merkelová jim do toho hodila vidla a ukázala prostředníček.
Já si tak vzpomněla na rok 1962, kdy jsme měli všichni pěkně staženou zadnici, že někdo nakonec zmáčkne červený knoflík. Představitelé velmocí, které proti sobě stály se lišili, jako nebe a dudy. Plešatej venkovskej strejda Chruščov a proti němu elegán J.F.Kennedy. Všechny jsme tehdy během Karibskéo krize fandily krasavci Kennedymu.
Jenže všechno bylo jinak. Nebyl to Sovětský Svaz, kdo si začal. Američané, jako první umístily rakety namířené na SSSR v Turecku. Jako odpověď na to mělo být umístění sovětských raket středního doletu na spřátelenou Kubu.
Američané kolem Kuby udělali blokádu a když se přiblížily sovětské lodě s raketami, tak ty tam zůstaly stát jak trubky, protože na Kubu je dovézt nemohly. Jenže to byla jenom bouda, rakety byly na ponorkách, které se najednou zjevily uprostřed blokády.
Ono si není s Rusákama,co začínat. Na provokaci vžtdycky odpoví, ale to neví Kolář, Fiala, ani Hamáček.
Je na to jeden takovej vtip:
Ptá se Američan Francouzů, kdy by měli vlítnout na to Rusko." Hlavně ne v létě! Dopadnete, jako Napoleon."
Tak se Američan ptá Němců, kdy by tedy měli na ty Rusáky vlítnout. "Hlavně ne v zimě! Dopadnete, jako Hitler."
Nakonec se zeptají Čecha a ten na to řekne: " Je to úplně jedno, v Rusku potřebují zajatce na práci pořád."
duben 21, 2021 13:11
... : strejda
Nikomu svůj názor nevnucuji, ale opět vše do sebe krásně zapadá. A na 99,999 % je to načasovaná šaškaráda. Nazval bych to čučkarádou. Dukovany tu asi hrají prim, to je jasné. Tady už se nedá otálet. Následuje je Sputnik V a to už je víc než hodně. To se musí zarazit jakýmkoli způsobem. I tím nejblbějším, jaký umí ti naši čučkaři zplodit. Hlavně, že to splní účel. A splnil...
duben 21, 2021 13:26
... : Zvětralej Kozel
Já to vidím tak, že odstraněním Trumpa volebním podvodem, se naplno otevřela stavidla lži a nenávisti.
duben 21, 2021 14:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]