O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TEN DĚLÁ TO - A TEN ZAS TOHLE ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 20 duben 2021
Pin on PNGZnáte to: otevřete si nějaké noviny, a všude možně na vás vybafnou reklamy. Mj. tentokrát nemyslím noviny papírové, anóbrž noviny internetové. I stalo se, že jsem si dnes jedny otevřela a tam na mne vykoukla vložená reklama z annonce. Hledající pracovníky. A nabízející plat. Plat, podle všeho odpovědný vykonávané práci. Jen jsem se tak trochu pozastavila nad tím, jak různě jsou některá ta povolání ohodnocována:

 

 

 

 

 

 

a nebo:

 

 

 

 

NE, fakt si nevymýšlím, to jsou dva dnešní inzeráty.

 

(Ale abych to přeci jen uvedla na pravou míru: devadesát procent nabídek na lékařské místo bylo s platem cca 80 tisíc, nebojte, naši lékaři hlady neumřou.)

d@niela

 

Komentáře (3)add feed
... : mamča
Doktorů je dvanáct do tuctu, ale zkus sehnat zedníka !? :-)
duben 20, 2021 06:44
... : d@niela
nojo, to je svatá pravda.
Sháním jen trochu šikovného chlápka, co by mi vytvořil úplně obyčejnou stoličku, něco jako štokrdle, primitivní, a nechtěl za to tisícovku.
smilies/grin.gif
duben 20, 2021 10:59
... : *deeres*
Dcera se zeťákem si koupili barák, obrovskou haluznu,na které je práce oprAvdu jak na baráku. Dokonce sehnali i řemeslníky, kteří umí a ani nejsou moc drazí. Mají jednu vadu. Vždycky se na nějaký čas vytratí a nedají se nijak zkontaktovat. Časem jsme přišli na to, že nejsme jejich jediní zákazníci, když seženou něco nového, tak se vytratí a nás si nechávají v záloze.
Daní, hoď si do vyhledávače "dřevěná stolička", najdeš jich spousty tak maximálně kolem 400 stovek.
Třeba tady:
https://www.orbio.cz/drevena-stolicka-stokrle-z-bukoveho-dreva/? gclid=Cj0KCQjw9_mDBhCGARIsAN3PaFOGvoAwNdkTynrwVq10zqHtE 68tlzpDX9a7sfKkvBzYR7D7kUcJurcaAvo5EALw_wcB
duben 20, 2021 12:57
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]