O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POPRVÉ V ŽIVOTĚ LETOS NEPŮJDU K VOLBÁM PDF Tisk E-mail
Středa, 03 únor 2021
Už mě ty bombastický zprávy skutečně derou: "Babiš při očkování předběhl stařenku!" Nebo: "Vláda nezajistila dostatek očkovacích center a proto se nemůže očkování rozjet!" Je toho z řad opozice denně k slyšení a ke čtení na desítky. Připomíná mi to situaci z povídky Š plus G o jízdě tramvají, kde nějaká nastoupivší bába řve: "To je mládež, starýho člověka sednout nepustí a nepustí." Na námitku mladíka, že k sezení je kolem volnýho místa dost, oponuje: "Ale kdyby místa dost nebylo, stejně nepustí a nepustí."

 

 

 

 

 

Takže vakcíny nejsou, očkovací centra by zela prázdnotou, a přesto mi denně rádio i televize omílá "To nevadí, že vakcína není, protože kdyby byla, tak by to Babiš stejně nezvládl". 

No, vakcína není a jak to tak vypadá, hned tak nebude. Podle mě by se s kritikou snad mělo počkat, až bude, jestli teda vůbec někdy bude. 

 

Docela chápu Babiše, že se do nesmyslnejch hovorů s blbcema vůbec nepouští, zato ovšem nechápu defenzivní poraženeckej postoj ministra Blatnýho, kterej tyhle demagogický, útočný otázky nedokáže v tiskovkách odpálit.

Teda jinak. Jeho postoj chápu, protože on to jinak neumí, ale nechápu, proč ho ještě Babiš nevyrazil, když mu nedělalo potíž, na hodinu vyrazit Prymulu za zcela bagatelní blbostičku, jenom "demokratickym" tiskem a "nezávislou" televizí nafouknutou do obludnejch, až vlastizrádnejch, rozměrů.

Taky nechápu, proč teda teď taky ihned na hodinu nevyrazil Hniličku. Snad proto, že je to zlatej hoch z Nagána?

 

Tohle rozlišování - když dva dělají totéž, není to totéž, to mě teda fakt dere!

 

Ne teda korunový dluhopisy, ne teda Čapí hnízdo, ne teda střet zájmů, ale tohle mi na Babišovi krutě, a teď už neodpustitelně, skutečně vadí.

Jenomže, ono nestačí, bejt při volbách na někoho nadranej a chtít ho proto odstavit.

 

 

 

Je potřeba vědět, co pak. Kým ho nahradit. A ta představa náhrady mě docela děsí, protože v úvahu nepřipadá nic jinýho, než ODS s přilepenejma nýmandama, nebo Piráti s přilepenejma nýmandama.

Jmenovitě teda potenciální premiér Fiala, nebo premiér Bartoš, protože nikdo jinej to bejt nemůže! 

 

No těbuch! Všechny takový kecy, jako, že z voleb musí vzejít někdo čestnej, kdo bude neúnavně a nezištně pracovat ve prospěch lidu ..., to jsou jen skutečný kecy vypatlanejch mozečků! Nebude to nikdo jinej, než jeden z těch tří: Babiš, Bartoš, Fiala.

 

A tak, jestli se nečekaně a zásadně nic nezmění, letos poprvé v celym svym životě nepůjdu k volbám. 

 

Brej den všem

NČ

 

Komentáře (12)add feed
... : mamča
Komentář Ladislava Petráše : "To znamená, že jsme dvacet let volili v rozporu s Ústavou? To znamená, že dvacet let jsme ve své podstatě měli nejen nelegitimní Parlament, ale také nelegitimní vlády? Včetně té současné? Tak toto zjistil ÚS až po dvaceti letech! Absurdní na tom je také to, že předseda ÚS P. Rychetský stávající volební zákon v letech 2000 - 2001 sám prosazoval, a nyní prozřel. Je to důvěryhodné rozhodnutí ÚS?"
Zdroj ? https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/petras-tak-jsme-se-dozvedeli-ze-20-let-volime-v-rozporu-s-ustavou/

Taky uvažuju, že poprvé v životě nepůjdu k volbám. Z toho pimprdlového divadélka totiž není koho volit.
Není k dispozici ani kůň, či aspoň osel.
únor 04, 2021 07:11
... : NČ
No přesně tak, mamčo. Já jsem tohle psal někdy minulej tejden, to jsem samozřejmě ještě nevěděl o tom nehoráznym včerejšim podrazu ÚS, z kterýho čumí Antibabiš, jak péro z kanape.
Teď teda jsem naopak rozhodnutej jít, a přes svou, vejš popsanou, nechuť, to Babišovi opět hodit, protože bytostně nesnášim podlý trpasličí podrazy! Jestli mi dnešní rozhodnutí vydrží, to teprv uvidím.
únor 04, 2021 08:10
... : Marie
Pepo, mluvíš mi z duše. Souhlasím s každým slovem.
únor 04, 2021 11:00
... : strejda
Pepíku, a co kdybys na top šel tzv. od lesa. Vždyť ty přece nechceš, aby se tam dostali ti nebo jiní. A právě proto, bys měl jít k volbám, abys ( já vím, že je to jen plivnutím do moře) zabránil, aby se tam dostali. Vol proto i třeba protipól. A nerezignuj. Znám Tě už nějaký ten pátek a umím si Tě zařadit mezi lid, kteří chtějí jen to dobré. Nejít k volbám, je blbost na entou.

únor 04, 2021 14:01
... : strejda
Odešla mi, nevím proč a jak, klávesnice na notebooku a proto používám externí USB. A než si na ni opět zvyknu, budu dělat překlepy. Nemám to rád, ale jsou tam.
únor 04, 2021 14:33
... : polárka
NC jsem rada ze se rozhodl nakonec k volbam jit. Nejit by mohlo znamenat Piraty ve vlade,a to nepreju tem ani tem dnesnim mladym, kteri jeste nemaji tuseni co delaji. I kdyz nejsem Babisovec, nejsem v Cesku a tedy nevolim. ale jedina mozna volebni strana by pro mne byla ta, ktera bojuje proti migraci.
únor 04, 2021 20:12
... : polárka
k volbam

https://www.youtube.com/watch?v=aezW2Tq78rY
únor 05, 2021 03:06
... : NČ
Tak díky, Maruško, za sdílení duše. A to´s ještě neochutnala muj bombovej originální pečenej domácí chléb.
Strejdo, však já tu svou účast ještě vyhodnotím. Ten podraz ÚS zatím změnil moje rozhodnutí, nejít. Ale ještě nejsem rozhodnutej, jít.
Co bys třeba řekl, kdyby uprostřed zápasu fotbalovej sudí oprávněně a podle pravidel nařídil penaltu a nějakej vyšší soudce ji zrušil, s odůvodněním, že kopající hráč by byl v ofsajdu a tím by znevýhodnil brankáře?
Polárko, to máš sice recht, ale jediná česká strana, která skutečně bojuje proti migraci, nemá zaprvé šanci na víc, jak 15 procent, což je, při jejím nulovym koaličnim potenciálu, naprosto k ničemu. A zadruhý, i kdyby se, čistě hypoteticky, dostala k vládě, tak proti obludný vítačský mašinerii EU (tedy Německa plus Francie) nezmůže vůbec nic. Česko není nezávislá suverénní země.
únor 05, 2021 06:51
... : strejda
NČ, sleduji to. Je to podraz non plus ultra. A vrchním podrazákem je Rychetský. Ale jdi volit. Už jen pro svůj klid. Pak si řekneš, že jsi pro to udělal, v rámci svých možností, co jsi udělat mohl. Takový je život...
únor 05, 2021 10:23
... : NČ
Jo, a ještě něco. Včera jsem koukal na projev Blatnýho, ze kterýho se přes noc stal politik.
Asi dvacetiminutový plácání, místo krátkýho souvětí: Vážení spoluobčané, je to v pr*deli.
únor 05, 2021 10:54
... : *deeres*
Bolševik Rychetský, zároveň komunista i disident, hodil do voleb vidle. Zpochybnil tak svoji činnost, když jako místopředseda Zemanovy vlády pro legislativu zpracoval a prosadil před 20 lety novelu volebního zákona. smilies/grin.gif
To, coje teď na stole, by mělo pomoci šíleným koalicím, jako je např. koalice Piráti a Starostové. Jediná jejich společná idea je dostat se ke korytům. Pámbu nás ochraňuj! A mela teprve začne, ke korytům se dostanou tak i pidistrany a všichni budou chtít žrát. Prý máme 64 národních stran a spolků. Ať se tedy také spojí do koalice a ukáží,jak to s naším národem myslí doopravdy. Jo, trochu jsem se zasnila.
únor 06, 2021 12:00
... : doktor
Pepo k volbám nechodím už drahně let,a vrásky mi ti nedělá.Dle mého stále není koho slušného volit.
únor 06, 2021 12:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]