O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŠKATULE, ŠKATULE, HEJBEJTE SE! PDF Tisk E-mail
Neděle, 25 říjen 2020
ANO de facto prohrává volby, preference Babiše silně klesají, jeho důvěryhodnost je nejnižší ze všech institucí, pandemie vrcholí. Přichází Prymula na místo ministra zdravotnictví a zavádí drastická opatření. Lidem se to nelíbí, přesto ho poslouchají, uznávají a jeho obliba stoupá. Stává se tím, kdo pandemii - na rozdíl od Babiše - zvládá. Na veřejnosti vystupuje hlavně on a Babiš vedle něj stojí jak chudý příbuzný.

 

 

 

Babišovi se tato situace přestává líbit, protože podle něj by to měl být právě on, kdo je "zachráncem národa".

Je potřeba Prymulu obětovat. Otázkou je, jak? Ať Prymula totiž udělá jakékoliv i nejtvrdší omezení, lidé budou reptat, ale poslechnou. Nejlepším způsobem se jeví ztráta důvěry v Prymulu. A nejvíc lidi naštve, když uvidí, jak Prymula sám porušuje to, co nařizuje druhým.

 

 

Přichází tedy past .. důležitá osoba Faltýnek, pravá ruka Babiše, pozve pod záminkou velmi důležitého a neodkladného jednání Prymulu na schůzku. Jsou pozváni i další, protože ve dvou by to nemělo smysl. A hlavně - jsou informováni novináři z bulváru.

Druhý den vycházejí fotografie a začíná mazec.

 

Faltýnek v parlamentu vystupuje s první verzí schůzky, Prymula následně pro Respekt s druhou verzí.  Komu věřit? Důvěra slábne, čím více verzí a rozporů, tím víc důvěra klesá ....

 

A přichází zachránce Babiš. Toto jednání rozhodně odsoudí a ihned zachraňuje situaci. Vyzve Prymulu k rezignaci, jinak ho sám odvolá. Vyzve k rezignaci i Faltýnka, ale pouze na stranickou funkci, o kterou ten stejně nestojí.

 

 

 

O dalších účastnících se moc nemluví, přidají se jména těch, co tam měli být, ti to odmítají, mluví se o vyšehradské kapitule, ti to také odmítají, situace se zamlžuje, nikdo neví, co je a co není pravda, důvěra je na nule.

 

A konečný výsledek? Zachránce národa Babiš vítězí.

 

Tak, takhle mi to teď štymuje. Rozhodně, do pár dnů uvidíme, jak to bude pokračovat. Když nic, tak alespoň novináři a moderátoři zas mají o čem psát, o čem mluvit.

 

Co vy na to?

Máte nějaký jiný názor?

František

 

 

Komentáře (10)add feed
... : NČ
Co já na to, Fando?
Že je to jen jedna z možností, nic víc. Už jsem o ní tady psal někdy v pátek, současně s tím, že pravdu se stejně nikdy nedozvíme, tak ani nemá smysl, se pouštět do konspiračních teorií.
Stejně, jako se nikdy nedozvíme pravdu o zadavateli akce odstranění Nečase, ze který nakonec zbylo pár nezdaněných kabelek jeho sekretářky.
Stejně, jako se nikdy nedozvíme o zadavateli akce "Lánskej puč", která ovšem byla provedená tak amatérským způsobem, že, aspoň podle mě, to nejvíc ukazuje na Zemana, kterej, po dost hnusnym odstranění Šloufa, musel se do toho pustit sám. No, a hanebně školácky to zmršil.
říjen 26, 2020 05:34
... : *deeres*
Pokud by to byla pravda, tak to by Babiš totálně zblbnul a odprásknul tím sám sebe.
říjen 26, 2020 08:06
... : doktor
Jasnočka,žádné konspirace.Stačí covid-19.Hezké odpoledne.
říjen 26, 2020 13:08
... : NČ
Klidně hodim další teorii, v níž nejdřív bylo potřeba zbavit se Vojtěcha, kterej odmítl účast na kšeftu. Na jakym, to samozřejmě nevim. Pak teprve mohla proběhnout schůzka na Vyšehradě.
Můžu vymyslet i další teorie.... Ale proč?
říjen 26, 2020 17:53
... : NČ
Sem to zase odklepnul brzy.
Ještě k Prymulovi. Podle mě je ho jednoznačně škoda, ne snad kvůli jeho odbornejm znalostem, takovejch odborníků je jistě dost dalších. Ale Prymula je skutečná osobnost s přirozenou autoritou, jaký se v Český politice vyskytnou jen skutečně řídce. V současný nelehký situaci bude Česku chybět.
Tahle škoda celýho Česka jde na vrub pseudo-demokratický opozice, která, ve spojení se svou hlásnou troubou, pseudo-veřejnoprávní, televizí, vyrobila z prdu kouli a spustila obludnou štvanici a davovou hysterii. Že si i Babiš tak pospíšil se svym odsouzením, když prakticky nebylo za co, to jsem teda docela čuměl. Pořád je politika daleko víc, než zdraví a životy lidí.
Někde jsem kdysi četl:
"Dřív, než pověsíte kapitána, zjistěte si, jestli někdo z vás umí řídit loď." No, a Prymula to uměl.
říjen 26, 2020 18:29
... : Krakonoš
Tvl z prdu kouli vyrobil privátní Blesk na vobjednávku někoho z těch vládnoucích kašparů, kterejm tady tolik let tleskáš. S vopozicí ani veřejnoprávní čt tohle nemá vůbec nic společnýho, leč jenom a pouze s neschopností soudruhů z Agrofertu domluvit se aspoň na základních principech řízení týhle firmy jménem ČR. Vono je to těžký, řídit stát, když to neumím a musím jet podle not, který mi píše vodborník na marketing. Prymula je možná silnější vosobnost, než je vládní průměr, ale kdyby mu to myslelo aspoň ždibec nad rámec jeho covidovýho válečnictví, v životě by na žádnou noční schůzku na Vyšehrad nešel, ne v týhle chvíli, kdy tu hrobovým hlasem na kamery vyhlašuje pomalu stanný právo. Takže bystrej moc nebude a za blbost se holt platí. No ale nakonec, všecko klape, jak si představoval - vždyť na jaře říkal, že by bylo nejlíp se promořit. Pak mu někdo zavřel hubu (nejspíš slibem blížícího se ministrování) a už vo tom ani necek. Ale je to tu, promořujem a nic jinýho nám už ani nezbejvá. Buďme rádi, že to nejni ebola nebo něco podobně chutnýho, to by byl teprv fičák.
říjen 27, 2020 00:34
... : NČ
Chápu tě. Mentálně slabšim jedincům se to tak může jevit.
říjen 27, 2020 07:11
... : Krakonoš
Chápu též, mentální giganti, co se místo argumentů zmůžou jen na nadávky, jsou ty správný světlonoši dneška. Voni už Burešovi ani jiný voliči nezůstali. A pravda vo vašem uctívaným guru (nebo vo hradní partě chovatelů prasat) vás vždycky tak spolehlivě nase**. smilies/cheesy.gif
říjen 27, 2020 10:36
... : kyttka
Njn, jenže podle lidí z branže je to spíš opravdu práce pro vládnoucí kliku než pro opozici. Opozici už stačí jen rok počkat, nic by už z pádu vlády nezískali, předčasné volby by nebyly a nesmí to tažení proti Ábéčku přepálit, aby ho lidem nebylo líto. Už se budu opakovat, ale jsme v Čechách.
říjen 27, 2020 10:41
... : NČ
Bureš? Neznám. Neznám tvý kámoše.
říjen 27, 2020 15:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]