O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

"TECHTLE-MECHTLE" NA STAROMÁKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 říjen 2020
Přejít na obsah
"TECHTLE-MECHTLE" NA STAROMÁKU
Strana 2

 

 

Ten však odmítal demonstraci odvolat, ale nedokázal zajistit ani to, aby aspoň ti normální demonstrující dodržovali základní podmínky opatření v nouzovém stavu.

 

V Praze se demonstrovalo proti vládním nařízením, akce se v závěru zvrhla -  Echo24.cz

 

 

 

V očích mnoha lidí byla jen samotná účast na nedělní protivládní demonstraci na pražském Staroměstském náměstí v době, kdy se šíří koronavirus a v zemi kvůli tomu platí nouzový stav, holý nerozum. A také se naplnily obavy policie, že svolané shromáždění zneužijí zástupci takzvaných „ultras“ a „hooligans“ bez ohledu na klubovou příslušnost. Nepřijeli demonstrovat, ale přijeli se do Prahy porvat.

 

Během shromáždění vystoupila řada řečníků.

 

Demonstraci zahájil zakladatel hnutí Ivan Sochor. Ten přirovnával současná nařízení ke komunistickému režimu před rokem 1989.

 

Dále hovořil boxer Ondřej Pála. „Já rád půjdu v noci pomáhat do nemocnice, pokud to bude třeba. Kolaps zdravotnictví se ale (zatím) nekoná. Snaží se nás jen vystrašit a názory odborníků typu Jana Pirka na koronavirus jsou záměrně dehonestovány, protože se nehodí do oficiální propagandy. 

 

Jaký je váš názor na cíle spolku?

Tj. nenosit roušky, uvolnit zase vše,

uznat, že Covid je fake – atd.?

 

d@niela

 

 


Komentáře (18)add feed
... : Krakonoš
Můj názor na blouznivce je furt stejnej - všichni tihle kamarádi konspiračních teorií jsou idioti, teď našli neexistující covid, před tím to ale byli ilumináti, chemtrejls, NWO, HAARP, jsou to pořád ty samí idioti. Mimochodem není náhodou, že jednou z nejmilitantnějších odpíraček roušek je naše úžasná rusofilní "honorární konzulka" nelegální a nemravný Doněcký lidový republiky Nela Lisková, idiotka par excellence.
Ale cejtím, že jistá část mejch spoluvobčanů v tom teď nebude mít úplně jasno, pro některý z nich je to dost schizofrenní situace. Jejich úžasný hrdinové boje proti globalizaci, "ušákům", kapitalismu, světovýmu židovstvu etc. se projevili tak idiotsky, že už nelze dál tvrdit, že to idioti nejsou. smilies/wink.gif
Vomlouvám se za nadužití výrazu "idiot", já vim, že to z hlediska stylistickýho není správně. Špatnou známku ze slohu jsem připravenej přijmout. smilies/cheesy.gif
říjen 20, 2020 00:09
... : mamča
Účastníci demonstrace měli podepsat, že v případě, že ten "neexistující" Covid dostanou, že odmítají jakoukoli nemocniční péči. Hned by těch "statečných" ubylo.
Pan Ivan Sochor - svolavatel demonstrace, co si v době nouzového stavu a přes varování pozval i vyhlášenou skupinu rváčů, by měl zaplatit veškeré náklady, od Policie, přes záchranáře až po úklidovou četu, která po "demonstrantech" musela ten svinčík uklidit.
Možná by ho to odradilo v tom, na "akcích na podporu lidských práv" pokračovat.
Celou akci považuji minimálně za neúctu vůči zdravotníkům, kteří se o nemocné starají, bez ohledu na vlastní zdraví a sloužících od nevidím do nevidím.
Pro příště by si měli "demonstranti" vybrat nějaké jiné větší město v ČR, a neničit historické centrum Prahy. Pak to vypadá, že všichni Pražané jsou vypatlanci. Ne, není to tak, rodilých Pražanů je tak 10%. Ten bordel v Praze dělá náplava a "dovoz" z různých částí ČR.
říjen 20, 2020 07:03
... : Josef Kouba
Byl jsem u toho
Covidovou krizi si rozvracet nedáme!
Už cestou na náměstí nebylo lze možno přehlédnout silnou policejní asistenci. Byly tam oddíly policie, městapo a také zlověstné řady Rambů – těžkooděnců v kuklách. V postranních ulicích parkovaly policejní vozy a antony. Ale policie jen stála a nechávala lidi proudit na náměstí bez omezení. Zhruba po hodině oznámil řečník konec demonstrace. Jak jsem se později dočetl v novinách, policie demonstraci rozpustila, protože lidé nedodržovali rozestupy a neměli náhubky. Byl jsem už na okraji davu a neviděl jsem, co se přesně děje v jeho centru. Někdo tam odpálil petardu. Objevil se kouř, červený oheň. Chtěli jsme s přítelkyní náměstí opustit, ale ulice, kterou jsme přišli, byla zablokována kordonem těžkooděnců. Za nimi stála policejní auta a antony s blikajícími majáčky.  Zamířili jsme k další ulici ven, ale i ta byla uzavřena kordonem robokapů. Teprve třetí ulice byla průchozí, ale policie stála po stranách a výhružně sledovala odcházející dav. Nemohu říct, že jsem viděl, jak to policejní násilí začalo a kdo ho vyprovokoval, ale z toho, co jsem sám zažil, mám divný pocit, že policie chtěla dav vyprovokovat a byla na to perfektně připravena. Nevylučuji ani to, že ty petardy a červené rachejtle byly v rukou policejních provokatérů zamíchaných v davu.
Vladimír Stwora (část článku: Zvědavec.cz... jiný názor)
říjen 20, 2020 09:29
... : Josef Kouba
Krakonoš a mamča: rád bych věděl kde získáváte tak 100% informace že i tito doktoři dle vašeho názoru jsou úplný blbci.

Skupina více než 500 lékařů v Německu s názvem ‚Lékaři pro informaci‘ učinil šokující prohlášení během
celostátní tiskové konference: (1)
„Coronová panika je hra. Je to podvod. Podvod. Je nejvyšší čas pochopit, že
jsme uprostřed globálního zločinu.

Tato velká skupina lékařských odborníků vydává lékařský noviny 500,000 kopií každý týden, aby informoval
veřejnost o masivní dezinformací v médiích hlavního proudu. Organizují také masové protesty v Evropě, jako
byl 29. srpna 2020, kdy se přihlásilo 12 milionů lidí a podle odhadů se skutečně objevil jeden milion.
Proč těchto 500 lékařů říká, že pandemie je celosvětový zločin?
Co vědí, co my ne?
říjen 20, 2020 09:37
... : mamča
Josef Kouba : No, ti umírající a mrtví to zřejmě vidí jinak...
říjen 20, 2020 09:52
... : Josef Kouba
Lidé s opačnám názorem nejsou mí nepřátelé, naopak přátelé, se kterými hledám pravdu.

Mamča: Vyhledejte si statistiku (Min. zdravotnictví) úmrtí letos a v loňském roce. Je stejné! Kde jsou ty tisíce mrtvích v Čechách. Prosím o informaci.
Kdyby media na celém světě, řeknu to sprostě, zavřely na měsíc hubu, tak se žádný humbuk nekoná a nic sče neděje. Ten virus je jen horší průběh chřipky.
říjen 20, 2020 10:07
... : d@niela
Pepo, proč jsou tedy nemocnice plné, proč se fofrem budují nové? Proč i v naší ulici jede každou chvíli sanitka? Proč to tu houká? To jsou všechno divadelní kulisy?
Ti blázni, co se šli "pobavit" na Staromák, to budou zase dál a dál roznášet.
Bohužel, jsou mezi nimi ovce... Proč by taky tak poslouchali ty řvouny z podia? Když tam jeden ožrala vykřikl nadávku, tak ten dav to po něm opakoval. Nutil je snad někdo?
Pochybuju, že by jeden každý z nich šel sám a osobně to říct dotyčnému do očí.
Davová psychóza.
Ale k čemu?
říjen 20, 2020 11:32
... : *deeres*
Nic se nezměnilo, "další mrtvý Šmíd", tentokrát na Staromáku. Takhle se zavádí policejní stát-
https://youtu.be/PKj7y-7Az40
říjen 20, 2020 13:37
... : NČ
Zábavný jsou průpovídky idiotů z řady řečníků nahoře v článku (za výraz "idioti" se neomlouvám).
Banda vypatlanejch debilů se tam přišla vyřvat, když to nemůže dělat bordel na fotbale, a přidalo se k nim pár dalších zoufalců. Chvíli jsem to viděl v televizi, stačilo, víc nepotřebuju.
Policie se, jako vždycky, opět nevyznamenala. Skoro dvě hodiny "monitorovala" (česky = vočumovala), evidentní porušování hned několika vládních nařízení. A to máme nouzovej stav, kdy nerespektování zákonných předpisů má bejt trestáno tvrdějc a nekompromisně!
A co na to ministr vnitra? Nic. Bez červený teplákový bundy je to akorát ukecanej kecka a vožrala.
říjen 20, 2020 14:45
... : kyttka
Na Staromáku kolektivní inteligenci zvyšovali nejen přítomní policisté, ale i jejich koně. Tož tak.
říjen 20, 2020 15:45
... : *deeres*
17.10.2020 Prymula - Týden až dva žádné zpřísňování nebude
20.10.2020 Prymula - Budeme muset přitvrdit

Nejspíš si budeme muset preventivně pořídit už nejenom roušky, ale rovnou skafandr. Však oni nás nakonec na testy naženou všechny a všem prokážou, že ten Covid mají.
Reprodukční číslo se nachází kolem hodnoty 1,4. Podle ministra zdravotnictví Romana Prymuly to neznamená, že se situace stabilizovala, nákaza stále exponenciálně roste. V současnosti podle seznamu je 8 075 pozitivních. Do konce listopadu tak Prymulovi dojdou lidi v ČR a začne podnikat v pohřebnictví.

říjen 20, 2020 17:23
... : *deeres*
Že by si Prymula vzal od Slováků mustr?
Slovenská vládní koalice rozhodla, že připravované plošné testování bude dobrovolné. Ovšem ve skutečnosti ne tak docela. „Kdo se po provedení plošného testování neprokáže negativním testem, bude následně deset dnů v domácí karanténě,” řekl na úterní tiskové konferenci premiér Igor Matovič.
Každý, kdo se plošného testování zúčastní, obdrží potvrzení. „Pokud se při kontrole na ulici neprokáže tímto potvrzením, může přijít pokuta,” uvedl Matovič. „Pokud je někdo doma na home office nebo důchodce, který nikam nechodí, test mít nemusí,” dodal předseda vlády. Testovat se nemusí také děti do deseti let.


Kdy se na COVID-19 v ČR testuje zdarma?
Jednoznačně pokud člověk projevuje příznaky onemocnění. Z klinických příznaků ho trápí především horečka, suchý kašel, dušnost a celková slabost s vyčerpáním. Je na praktickém lékaři, aby posoudil symptomy nemoci a vyžádal koronavirové testy. V takovém případě nic neplatíte a testování hradí zdravotní pojišťovna.

Takže nejprve půjdete k obvoďákovi, pokud se vám vůbec podaří ho kontaktovat. Jinak zaplatíte za test asi 1756,-Kč. Pokud jste to ještě nechytili, tak to nejspíš od někoho koupíte v pěkně dlouhé frontě na testy. Dělají si z lidí blázny?
říjen 20, 2020 17:53
... : Milene
Testování v Praze probíhalo naprosto bez problémů. Výzva od hygieny, protože byli v kontaktu s pozitivním probíhala e-mailem a telefonicky. V Motole se objednali na určitou hodinu a bez velkého čekání byli otestovaný.
Platíš jenom v případě, že jdeš sama od sebe například, když jedeš do země, která vyžaduje negativní test. To si platíš sama.
Kamarádku dcery a její rodinu dokonce testovali tak, že ani nemuseli vylézt z auta. Myslím, že byli ve Vojenské nemocnici.
říjen 20, 2020 18:18
... : *deeres*
Do konce roku se to samozřejmě může zdramatizovat, ale podívejte se na statistiku:
https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr
říjen 20, 2020 18:37
... : Krakonoš
Pepo, "co vědí, co my ne?" - no, to bych taky rád věděl. Tak ať nám to povědí, páni doktoři, nějaký tvrdý data, ne výkřiky, že je to podvod a zločin. Bez argumentu.
A kde jsou ty tisíce mrtvejch? No nikde, za celou pandemii máš nějakejch 1500 mrtvejch "s covidem", přičemž většina jich padá do druhýho pololetí, za který statistiky ještě nejsou. Ve srovnání se 112000 mrtvejch lidí ročně se tohle zatím ještě nemá šanci statisticky projevit, takže bych si na hodnocení počkal, až budou známý data za celej rok 2020 a 2021. Pak se můžeme bavit vo tom, jak moc velkej to byl podvod, nebo ne. (A byly by zajímavý i následující roky, jestli je pravda, že covid jenom urychlil úmrtí lidí, který to měli stejně "za pár", měly by v následných letech po zažehnání pandemie počty umrlců navopak klesnout pod průměr. Takže já vosobně nějaký vobjektivní zhodnocení toho, co se to tu vlastně letos přihodilo, na tý planetě, čekám až tak za 5 - 10 let, dřív to podle mýho nebude možný.

Ale mimochodem - moje či tvoje hledání pravdy nijak nesouvisí s tím, že banda nezodpovědnejch hovad jde do pouliční bitky na staromáku, protože se v týhle zemi už nějaký to století nebojovalo a jim chybí válka a adrenalin. Sorry jako, ale tohle nemá s hledáním pravdy nic společnýho. A že já nejsem žádnej příznivec současný moci a jejího chaotickýho boje/neboje s covidem, to je tu vo mně myslim dostatečně známo. Příznačně velmi zapadla jedna skutečnost - Švédsko, který vod začátku přistupovalo ke covidovi nehystericky, zato setrvale a důsledně po celou dobu jenom s vopravdu minimálníma, ale trvale dodržovanejma vopatřenímama (to se mi ale fakt povedlo, tenhle patvar! smilies/grin.gif), ukazuje, že volání právě po takovýmhle přístupu bylo asi to správný a funkční. Hlavně, že se nad tím v létě naši mocipáni vošklíbali - co by teď za švédskou cestu dali!
říjen 20, 2020 20:08
... : Josef Kouba
Žiji asi mimo veškerého dění na ostrově Vancouver. Děti chodí do škola normálně, žádné roušky.Jsou rozdělené po 60ti skupinach a je to tak časově zorganizovaně, že ve školních prostorách nesetkají. Nemocnice je poloprázdná a na pohotovosti nikdo. Vím to personálně. 2x jsem tam vezl manželku s vysokým tepem srdce. Roušky povinné nejsou nikde. O února do konce července roušku nosili 2 z 10. Nyní je to opačně.
V obchodech a bankách je zaměstnanec oddělen plexisklem. Ve Vancouvru je ten mumraj s C-rýmou víc přitažen. Jsem si jist pokud by se dělali testy na běžnou rýmu když je její sezona, tak je v Čechách 6 milionů pozitivních občanů.
říjen 21, 2020 10:08
... : *deeres*
Tohle vám v ČT neukázali.
https://www.youtube.com/watch?v=O_3iB01sDpA&feature=youtu.be&t=121
A máme to tady, po policejní provokaci na Staromáku, následuje návrh na změnu zákona.
Novela ústavního zákona si pak automaticky vyžádá i změny v krizovém zákoně a také třeba v zákoně o veřejném zdraví. O případných změnách se bude s příslušnými ministerstvy jednat v úterý.

Jen si najděte, co by to pro občany znamenalo, pokud se pak vyhlásí nouzový stav.

říjen 21, 2020 18:02
... : Iris
Josefe - skutečně žiješ mimo veškerého dění, zejména pak dění u nás, v naší republice. Je to tu absolutní průser, zkus se k tomu nevyjadřovat prosím, jak Tě mám jinak ráda, tohle mě točí.
říjen 24, 2020 06:56
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]