O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK PŘÍŠTĚ S PREZIDENTEM? PDF Tisk E-mail
Středa, 06 květen 2020
I když to ještě chvíli potrvá, blížej se nám nejen krajský a parlamentní volby, ale pak i volby prezidentský (pokud se teda dožijem). Tak mě zrovna napadlo, koho bych si tak za prezidenta představoval. Určitě ne někoho doteď neznámýho, zase na poslední chvíli vytaženýho, jak králíka z klobouku. Ale jak s těma známějšíma, o kterejch aspoň něco vím? Několik už se jich otevřeně přihlásilo, a vím určitě, že nikoho z nich bych za žádnou cenu nevolil.

 

 

To jo, to voni se hlásej, ale to teda ne!


Generál Pavel                                - o něm vím, že umí zabít člověka jednim úderem.
Brankář Hašek                              - o něm vím, že umí dobře chytat puky.
Poslankyně Němcová                  - o té vím, že umí dobře odcházet středem sálu a kdykoliv upadnout do šoku.
Možná opět vypluje Ing. Drahoš - o tom vím, že umí stahovat králíky.

 

Tyhle kvalifikace, i když jsou v nich dobří, mi ovšem na prezidenta přijdou krapet málo.


Takže, koho teda ne, v tom mám zatím naprosto jasno.

 

Jenomže - votom to není. Volba by neměla bejt negativní, i když, někdy to jinak nejde, zejména ve druhym kole.

Přesto bych radši volil pozitivně. Někoho, kdo v životě skutečně něco dokázal a teprve pak, když nabyl dostatek životních zkušeností, profesních a životních úspěchů, získal zkušenosti i v politice.

 

 

Taky, a to je pro mě dost důležitý, protože se jedná o prezidenta, tedy nejvyššího reprezentanta státu, měl by bejt duševně i fyzicky skutečnou sebevědomou osobností.

A bylo by taky potřeba, aby byl schopen korektně vycházet se současným i budoucím premiérem Ing. A. Babišem, protože nepřátelství prezidenta s premiérem ničemu neprospívá.

A s tím vším mám nějako problém, protože se doteď nikdo takovej ještě přímo otevřeně nepřihlásil.


Jasan, ještě je čas zhruba něco přes 2 roky, ale ty utečou fofrem a já bych už teď chtěl vědět, s kým tak jako přibližně počítat, koukat se na něj, slyšet ho, atd.

Aby se za ty dva roky zase nezačali, zjevovat kandidáti, defacto "bez minulosti", nebo s minulostí známou - nestravitelnou.

 

Rozhodovat se pak jen na základě několika televizních debat, kdy každej pět minut žvaní, co si myslí, že se od něj čeká, někdy žvaní jen to, co mu jeho PR poradce šuká do sluchátka v brejlích, no, a rozhodovat se podle toho, to je nesmysl.

 

 

 

A tak, zatím(!!!), mi to vypadá, že bych snesl Ing. V. Klause st., popřípadě MUDr B. Svobodu (i když ten je z ODS, ale budiž). O Ing. Babišovi neuvažuju, tomu sluší premiérování, na prezidentování by ho byla škoda (a taky neumí vzletně žvanit k výročím).


Jinak nevím. Víte někdo?
 

Hezkej Brej den všem

NČ



Komentáře (56)add feed
... : Inka
já mám úplně jasno NČ, pokud se přihlásí na kandidátku, tak budu volit Generála Hanka Blaška. Já jsem již pár let za SPD a v klidu mě kamenujte já to unesu!!! To co tam máme nahoře je na blití, pardon, jeden jako druhej!!! Připadá mi, že jsou snad všichni psychicky nemocní. Je tam pár lidí co mají zdravý selský rozum jako třeba mladej Klaus a Okamura. Jinak jsou tam všichni jen kvůli prachům a na lidech potažmo národu jim za mák nezáleží, copak to nevidíte? A pokud to takhle půjde dál tak nevím, už takhle je to pěknej průser!!! Jsem za to, aby tu žádný slimáci nebyli!!! Jsou stejný jako cikorky, nikdy makat nebudou a my na tom bohužel jako stát nejsme tak, abychom si mohli dovolit živit další nemakačenka!!! A že se množej geometrickou řadou! Ať jdou cikorky makat, za minulého režimu to fungovalo, jen je na ně třeba tvrdá ruka zákona!!! Stačilo by jen vrátit zákon o příživnictví! I za 1.republiky ze systému měl ten kdo se na něm podílel a to je správný!!! Jsme příliš benevolentní, příliš soucitní. Neumíme ani zabít vynesenou slepici, všechno zachraňujeme, jsme příliš humální, ono zase odcud pocud. Příroda je nám velkým učitelem. I v této koronavirové situace se přesně ukázalo jak to s našimi politiky je, Kdyby jsme si jako kutilové češi nezačali šít roušky, tak je snad ani nemáme. Místo aby politici podpořili české podniky co se roušek, respirátorů, desinfekcí... tak to raději vezmou z ciziny?!?! Proč??? A daleko dráž, oni to totiž nedávají ze své kapsy!!! Utrácí za naše, tak to nebolí. Situace, která tu je nám nedává žádné jistoty, nemáme pocit bezpečí ani ochrany, lepší je se na zprávy ani nedívat, není tam nic pozitivního. Jsem se nějak rozjela, pardon.
květen 07, 2020 09:16
... : mia I
Tak Klause st.?? za mne nejméně sympatický ze všech prezidentů. Arogantní, sebestředný. Což by ještě šlo přejít. Co nejde přejít je jeho amnestie , která zamázla a spláchla velké kauzy. Rovněž si pamatuji na jeho památný výrok "co to je za módu, sponzorství? za chvíli budeme snad sponzorovat i chov chrtů" , no hlavně že pak se štědře nechala sponzorovat ODS. A co udělal se zemědělstvím? Úředník z Prahy od stolu rozhodoval o tom, že se sníží stavy skotu a prasat, tak se zrušily chovy a nastal díky tomu i velice rapidní úbytek lidí pracujících v zemědělství. A kam se ti lidé vrtli? Zhusta na pracák nebo do německých montoven, které se staví na zelené louce (úbytek zemědělské půdy). Dnes všichni nadávají na Babiše kvůli řepce, ale to de facto odstartoval Klaus se svojí politikou v devadesátých letech. A maso se nyní ze 2/3 dováží. Obnovit chov hovězího dobytka to je záležitost na dlouhou dobu. Takhle to je, když o věcech rozhodují lidé, kteří nejsou odborníci z oboru. A teď kvůli koronaviru se některé důsledky těchto rozhodnutí stanou ještě palčivější. Jíst se musí pořád a dodavatelé budou převážně z ciziny . Takže sice ne úplně k tématu, ale čistě k osobě V. Klause.
květen 07, 2020 09:49
... : host
Inko, ty mi mluvíš z duše.
květen 07, 2020 09:54
... : to ti píše strejda
Nevím, proč se to tam nezobrazuje když jsem se přihlásil
květen 07, 2020 09:55
... : Inka
Hoste Strejdo smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
květen 07, 2020 09:57
... : NČ
A to já bych, Inko, strejdo, pana Blaška taky bral. ihned a všema deseti! Ale má dva velký problémy. Zaprvé příliš teď není vidět v Česku a za druhý - je z SPD. Což bychom my vítali s radostí, jenže při nenávistný mediální hysterii, je to pro něj problém přímo obří.
Samozřejmě jsem ho volil do EP, to vyšlo. Ale obávám se, že je to asi maximum, co může vytěžit. No, uvidíme, jen prostě nevěřím, že lidi dostanou už konečně rozum.
květen 07, 2020 10:07
... : Inka
Ono upřímně, jestli se lidi nevzpamatují, tak je to naše smrt. Mě se generál Blaško líbí, má úroveň...ví dost o obraně státu, má zásluhy...
Hynek Blaško je český politik a generál Armády ČR v záloze. Dne 8. května 2006 byl jmenován generálmajorem. Vojenskou činnou službu ukončil 31. července 2012, kdy odešel do zálohy. Do svého odchodu do zálohy byl velitelem Společných sil AČR. Je členem hnutí SPD, za něž je od roku 2019 poslancem Evropského parlamentu. Wikipedie
Narození: 15. července 1955 64 let, Praha
Funkce: Poslanec Evropského parlamentu od 2019
Politická strana: Svoboda a přímá demokracie
Vzdělání: Vojenská akademie v Brně (1986), Vysoká vojenská škola pozemního vojska ve Vyškově (1978–1982)

A tak nějak nechápu co lidi proti SPD mají. Vždyť ten program je pro lidi, četli ho vůbec ti co jsou proti? Body jsem záměrně nerozepisovala, program SPD lze najít na internetu...řekněte mi, který bod je špatně či proti lidem????

1. Chceme radikální změnu politického systému, chceme přímou demokracii, referendum
a odvolatelnost politiků
2. Osobní, hmotná a trestní odpovědnost politiků
3. Chceme zákon o prokázání původu majetku
4. Konec zvyšování daní
5. Budeme vytvářet nová pracovní místa – podpoříme proto podnikatele a živnostníky
6. Nedovolme další okrádání občanů lichvářskou a exekutorskou mafií
7. Chceme právo a spravedlnost. Chceme stát sloužící občanům
8. Nechceme drahý a nefunkční sociální systém, chceme systém podporující všechny slušné lidi – seniory, rodiny s dětmi, zdravotně postižené občany i děti ohrožené bídou
9. Chceme budoucnost bez dluhů.
10. Nechceme být provincií EU, chceme rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku

květen 07, 2020 10:27
... : Inka
ty problémy nemá generál Blaško, máme je my jako češi jako lidi, vidíme pouze na konec svého plotu, nevidíme dál. Spousta lidí se do posledního momentu o to koho zvolí vůbec nezajímá, nečte o těch lidech, neznají je a neznají programy politických stran. Navíc se tvoří stále více a více politických stran a to je pak na nic, protože se volební síly rozloží na malinkatý procentíčka na hovno. V minulých volbách bylo 32 volebních stran, ale to je asi účelem. Měli bychom koukat na to co nás spojuje a ne na to co nás rozděluje. Všichni tu žijeme, máme tu děti, pracujeme tu a rádi bychom v úctě svých dětí a v bezpečí dožili důchodku a odchodu na onen svět....

květen 07, 2020 10:35
... : Inka
ještě mi to nedá a omlouvám se za tolik příspěvků, půjdu už dělat něco kloudnýho...

Také se domnívám, že by se měli volit lidé od určitého věku 45 nebo 50 nahoru, lidé kteří tam spí, by tam už nemají co dělat. Měli by to být lidé, kteří tu už něco dokázali, mají rodinu, zkušenosti, ví v reálu na svých dětech jak funguje školství, zdravotnictví, vychovali své děti a pomáhají svým rodičům...prostě ví co život obnáší, měli by být trošku kultivovaní...

To co tam razí Piráti a jiní s tmavší pleti, jak tam chodí...je naše ostuda a nesmysl!!! To hlava nebere, asi jsem konzervativní.

Je zvláštní slyšet od vlády, že nebudou peníze na důchody pro lidi, kteří celý život pracovali, Ale ještě jsem neslyšela, že nebudeme mít na sociální dávky pro ty, kteří nikdy nepracovali.

Dobré věci se prostě vždy brzo zruší. Před časem vznikla povinnost zákonem daná, že kdo je na pracáku, musí se přihlásit povinně na Městský či Obecní úřad a odpracovat tam xxx hodin zdarma. Zkoumala jsem to, z 10ti lidí na pracáku se okamžitě 9 lidí odhlásilo, ať už manželky podnikatelů či lidi, kterým nebylo pod úroveň brát dávky, ale bylo pod jejich úroveň si to odmakat veřejně. Vydrželo to jen 2 roky škoda!!!
květen 07, 2020 10:50
... : mila1
Já si jako prezidenta dokážu představit MUDr.Bohuslava Svobodu. Taky by mi nevadil Pavel Rychetský. A ze známých osobností takový Marek Eben.
Generála Blaška neznám, ale už jeho členství v SPD je něco, přes co u mne vlak nejede. Tahle strana zatím nepřinesla naší republice nic dobrého, to už i to ANO je lepší smilies/smiley.gif
květen 07, 2020 11:46
... : mamča
mila1 : Nedělám si iluze, že zrovna my dvě najdeme společnou řeč.
Bohuslava Svobodu znám jako mladého "kluka". Chodili jsme do stejného šermířského oddílu. Už tehdy to byl sebestředný namyšlený náfuka, co sbíral za minulého režimu tituly. Je ročník 1944, takže žádný perspektivní mladík.
květen 07, 2020 12:03
... : mamča
Inka : Souhlas s SPD a gen. Blažkem.
Ovšem volební program je jedna věc, a jeho prosazení mezi dinosaury věc druhá. Celý tenhle moloch - tedy řízení státu, je napojen na bankéře a další zákulisní hráče, kteří svůj píseček dobrovolně neopustí.
Stačí se podívat na současnou opozici. Vždyť je to jak loutkové divadlo. Někdy se dá vytušit, v čím žoldu pracují, ale často jsou struktury neprůhledné a neprůstřelné.
květen 07, 2020 12:08
... : doktor
Vážení a NČ volil bych generála Pavla.Zajimal jsem se něho,něco si přečetl , sledoval jeho kariéru.1.-je čestnej,2.-je odvážnej,3.-nedá se koupit,4.-má řídící zkušenosti z evropských či světových polických kolbišť.Myslím,že je to rovnej chlap.Pro mne jediné řešení.
květen 07, 2020 12:39
... : NČ
Nechápeš Inko, co proti SPD lidi mají? To lidi taky nechápou, nezatěžujou se chápáním, všechno jim řekne televize a rádio, a tam se přece musí říkat pravda. Vždyť jsou veřejnoprávní a vyvážený.
Takže: "mámo, dej na stůl tu vepřovou s knedlíkama, přemejšlet nemusíme, číst nemusíme, televize zrovna říká, že Okamura je fašista a Babiš je oligarcha. To sice nevim, co to je, ale určitě něco moc špatnýho. A v televizi to přeci musej vědět. Jo, a taky televize řikala, že bez EU bysme chcípli hlady."
Věř tomu, Inko, že takhle to skutečně chodí u statisíců lidí. Mám to i tady, přímo na pavlači.
květen 07, 2020 12:52
... : NČ
Doktore, já tě žeru. Ty prostě nikdy nezklameš. (hodně, hodně chechtavej smajl)
květen 07, 2020 12:54
... : NČ
Tak to vidíš, Inko. Co s takovym materiálem?
květen 07, 2020 12:55
... : Inka
NČ respektuji názor druhých, ale Generál Pavel a Ano jsou tedy slušně řečeno pro mě na druhém břehu řeky. Ty rozhodně za mě tedy NE!!! Co s takovým materiálem? No asi se dostaneme tam, kde jsme být nikdo nechtěli smilies/cry.gif smilies/cry.gif smilies/cry.gif Jenže to bohužel uvidíme až už bude pozdě.
květen 07, 2020 13:50
... : NČ
Ale dyť jo, Inko. Nakonec - od toho budou (snad) volby. Já se k Babišovi nechci vracet, napsal jsem k němu tady toho už docela dost, i se zdůvodněním, proč pro mě Babiš jo. Jen bych se opakoval furt dokola. A kdyby vůbec pro nic jinýho, tak už jen proto, jak dohání k bezmocný zběsilý hysterii politiky, Kalouskem sdružený v tzv. "demokratickym bloku" a další parazity, typu Milionu chvilek, nebo toho hulibrka, kterej představuje Evropský hodnoty....
Tomio je mi sympatickej, hodně sympatickej, ale on skutečně nemá šanci. Kalousek mu zlikvidoval Úsvit uplacením zrzavýho Černocha, Tomio začal od nuly znova, a dobrý. Jenomže, oni ho NIKDY nenechají přesáhnout přes, řekněme, 15 procent, a NIKDY mu nedovolej mluvit k lidem z veřejnejch sdělovacích prostředků. Navíc, jeho cíle, i když jsou nesmírně sympatický, jsou v dnešní geopolitický situaci zcela mimo realitu. Neuskutečnitelný, vyloučaný, nemožný, a to ani kdyby vyhrál volby s 50ti procentama. Tohle je zcela mimo dosah naší koloniální zemičky. Možná někdo věří tomu, že je nám dovoleno, vládnout si sami, já ne.
květen 07, 2020 14:51
... : *deeres*
I pro mne je Hynek Blaško jasná volba, ale je to jenom zbožné přání. Doktor, ani Mila 1 nezklamou nikdy, vždycky vedle, jak ta jedle.
Možná někdo věří tomu, že je nám dovoleno, vládnout si sami, já ne.

Ani já tomu nevěřím, je neskutečné, o čem se v současnosti rozhoduje v EU, tenhle moloch běží samospádem a místo pomoci v době pandemii, se nám snaží ještě utáhnout náhubek.
https://slovacky.denik.cz/zpravy-ze-sveta/uprchlici-kvoty-soud-cesko-eu-20200402.html
květen 07, 2020 18:20
... : *deeres*
Online diskuze - Knihovna Václava Havla
Kdo tam tu Jourovou do EU dostal? Jo, je tam za ANO, někdejší členka ČSSD. Teď přišla na to, jak přijít k penězům, na to, aby nás poučila, co si máme myslet a nenaletěli na nějaké fejky. Ono nestačí, že ten správný světonázor perou do mladých už od mateřské školky. Teď ještě zatrhnou nesprávné názory v diskuzích na sociálních sítích.
Kdo dostane podporu?
A tak stojíme před skutečností, že peníze z Evropské komise (čti od daňových poplatníků členských zemí) půjdou s největší pravděpodobností prostě na mediální projekty, které mají ten správný názor, v jehož středobodu je Evropská unie vymalovaná jako jediná možná cesta budoucnosti pro každého z nás. Bakalova Ekonomia? První v řadě. Musí přeci mít z čeho vařit tu svou protidezinformační polívčičku. Jandovy Evropské hodnoty? Hrňte to tam.


květen 07, 2020 20:51
... : doktor
Inko,spojovat či dávat do jedné roviny Ano a generála Pavla může snad jen ignorant.Pro mne je nepřijatelná volba ANO,SPD,KSČM A Piráti. Přeji nám všem dobrou volbu a bezva budoucnost.
květen 08, 2020 12:25
... : polárka
me by moc zajimalo, co vlastne tihle lidi vedi o Okamurovi. Jeho program si neprecte nikdo, protoze oni vedi! Jasne jedna z veci je, ze je Japonec. Druha, ze rozkradl Usvit, coz uz nekolikrat dokazal, ze neni pravda. A ze je napul Japonec je pro mne spis plus. Je jinej nema ceskou mentalitu, ktera priznejme si, je mnohdy poplatna rezimu. Nedostaneme se bohuzel casto k volbam vzhledem ke vzdalenosti, ale podle mne je to jedina volitelna strana. jsem pysna na to, ze manzel mel tu cest mu byt predstaven na jedne manifestaci, A vim jedno. Kdyz se Okamura nedostan do vlady, tak se pripravte na znasilnovani, vrazdy a migranty. To fakt chcete doktore? Mio? Ano mate pravdu, co to toho kecam kdyz tam nezijeme? Ale at jsem treba na konci sveta, tak zustanu cesky vlastenec, at se komu libi ci ne.A okamura je vase jedina sance, Stejne general Hynek Blazko jako prezident.
květen 08, 2020 15:05
... : mia I
Polárko já jsem k volbě prezidenta nepsala nic, jen ke Klausovi. Asi sis mě spletla s milou1
květen 08, 2020 15:52
... : polárka
mio i sorry!!!!!!!!!!!!!!
květen 08, 2020 19:28
... : NČ
Tak, říct o někom, že je ignorant, a ještě BEZ JAKÝKOLIV ARGUMENTACE, jen tak, to je dost silný kafe i pro mě.
To bych si nedovolil ani k jukónovi nebo Krakonošovi.
květen 09, 2020 05:00
... : NČ
No, Polárko. Okamura je fajn, votom přeci žádná. Současně je ale potřeba vycházet i ze současný reality. A ta současná realita nikdy Tomiovi nedovolí získání většího, než nulovýho vlivu na skutečnej chod věcí. Vždyť ani pan Blaško nemá ani sebemenší šanci, čehokoliv v EP dosáhnout.
Možná´s to z dálky nesledovala, ale já si docela dobře pamatuju na asi dvouminutovej výpadek počítačů těsně před ukončením sčítání hlasů posledních parlamentních voleb, kdy už bylo jasný, že TOP nedosáhne 5 procent, tedy vstupu do parlamentu. Pak výpadek a po výpadku najenou byla TOP na 5,5 procent.
Přesně podle výroku J.V. Stalina: "Volby nerozhodují voliči, ale ten, kdo sčítá hlasy."
A vidím to tak, že Tomio sice může trochu posilovat, to jo, ale ve výsledku stejně nedostane sebemenší možnost k ovlivnění něčeho. Zatímco oslabením Babiše posilujou ti nejhorší dosavadní šíbři a Bruselští udavači.
květen 09, 2020 05:20
... : mamča
Doktor zřejmě věří všemu, co říká naše veřejnoprávní televize. Ale "česká" televize nám lže, i když je vypnutá.
květen 09, 2020 06:12
... : NČ
"Věř, ale komu věříš, měř."
květen 09, 2020 10:38
... : polárka
NC pamatuju. Ja totiz fakt ceskoui politiku sleduju vic nez kanadskou. A pamatuju se, ze pote co "vypadl proud" byly najednou vysledky uplne jine,myslim tenkrat Topka sla zazracne nahoru a Pirati se dostali pred Okamuru.
Jinak Doktore, general Pavel je vylozena korouhvicka. Bude prisahat i na martany, kdyz se mu to vyplati! Ten by byl zla mura pro ceskou republiku!
květen 09, 2020 17:44
... : polárka
mamco to byl krasnej vtipek!!!!


květen 09, 2020 17:45
... : Inka
Doktore a Polarko, ceska TV lze jako kdyz tiskne, bohuzel realita je uplne jina... Je to zvlastni situace, ktere nerozumim.
květen 09, 2020 18:53
... : NČ
Občas se někdo z demobloku zapomene a řekne pravdu.
Člen Rady České televize, Michal Jankovec (ODS!!!!) v r. 2015:
"Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení....."
květen 10, 2020 06:14
... : Inka
Hele NC nebo bychom mohli volit Jaroslava Duska, to je klasik!!!
květen 10, 2020 07:36
... : doktor
Asi nemá cenu vést nějaký dialog.NČ,TY OSOBNĚ POUŽÍVÁŠ SILNĚJŠÍ SLOVA NĚŽ BYCH SI DIVILIL JÁ, ale nechci vést spory a mít nepřátelé,nenene,opravdu.Jsou zde bezva lidi a máme rozdílné názory politické,ale stále jsme a budeme přátelé na půdě Kudlanky.Jinak sory a přeji hezké odpoledne nám všem.
květen 10, 2020 13:04
... : doktor
Mamčo,mamčo,moc mne mrzí,že si dovoluješ říkat čemu věřím a čemu nikoliv.Mohu Tě ubezpečit,že rozhodně žvásty a keci kohokoliv ať v TV či rádiu mé uvažování neovlivňuje. Jsem svobodný a také tak uvažuji - svobodně.
květen 10, 2020 13:08
... : mamča
doktor : Však Ti svobodu nikdo nebere. Máš právo věřit čemu chceš a volit si koho chceš.
květen 10, 2020 17:42
... : polárka
Inko me je to o ceske televizi jasne!Ani by mne nenapadlo se na ni divat, nedej buh poslouchat!!!
květen 11, 2020 05:24
... : Krakonoš
Česká televize, přes veškerý chyby, který má, je bezkonkurenčně nejlepší televizní stanicí vysílající v češtině na našem území. Vo několik parníků před zbytkem. Tolik k čt.
A ke lžím? Stačí jen pár jmen: Pelta, Zeman, Babiš, Faltýnek, Nejedlý, Mynář, Kratochvílová.... Nikde žádný vodění v řetězovým "medvědu", nikde žádný vykopávání dvéří na libovolným státním úřadu, nic se neděje, nikomu to nevadí, všichni jsou spokojený a vrchní fýrer se stále tváří jako bojovník proti zlodějnám a korupci. Inu, jak pravila Inka: "Je to zvlastni situace, ktere nerozumim."
květen 11, 2020 10:17
... : NČ
K tzv. "Český" televizi už mě nebaví, cokoliv opakovat. Kdo chce věřit, ať si klidně věří, děckám se taky nemá vymlouvat Mikuláš a Ježíšek. Dokud věřej, jsou šťastný.
Na rozdíl od tebe, Polárko, já koukám i na ČT. Často úpím, to zase ne, že bych neúpěl, ale řesto koukám. Úplně stejně, jako jsem kdysi s úpěním četl i Rudý právo, když jsme ho brali ráno ve vrátnici ve fabrice zadara.
A co se týče policie a justice, vyhledej si, milý brachu z hor, jakej jekot a řev se strhl z opozičních lavic pod vedením Kalouska, když Andrej v parlamentu prohlásil, že trestní stíhání i rozsudky se v Česku dají koupit: "Vždyť on zpochybnil samu podstatu právního státu a naší drahé demokracie! Hanba mu, hanba mu, hanba mu!"
Takže, milý brachu z hor, celý demoblok pod vedením Kalouska ti teď vzkazuje: "Hanba ti, hanba ti, hanba ti. Vždyť ty zpochybňuješ samu podstatu právního státu a naší drahé demokracie"!!!
květen 11, 2020 11:32
... : NČ
Ještě krátkou poznámku si neopustím. U sdělovacích prostředků je jistě důležitý, co říkají.
Ale já bych řekl, že ještě důležitější a nejvíc o nich vypovídající je, co neříkají.
květen 11, 2020 12:21
... : *deeres*
Krakonoši, jak to víš, že je ČT nejlepší? Není to tak dlouho, co jsi se zde holedbal, že žádnou TV nemáš, pouze sleduješ na netu. To ale není totéž!
květen 11, 2020 15:58
... : NČ
No, od to je to Krakonoš, aby to věděl. Ten ví všechno.
Mimochodem, všímáš si, Deer, že Barrandov, ve výběru hostů a v demagogii Soukupově, už dotahuje ČT, začíná ji i předhánět.
květen 12, 2020 04:30
... : Míša šíša
deeres, bingo!
To už tu kdysi před lety tvrdívával toulavej, že nemá televizi. A já se pak jen divila, jaký měl najednou přehled o televizních programech.
Nevím, proč to ti lidé dělají...
květen 12, 2020 05:27
... : Míša šíša
NČ, to se ten Soukup "z čista jasna" pěkně přeonačil, co? No to víš, on je to rozdíl mít televizi a nemít televizi.
Kluk jeden. Ale vydržel bojovat dlouho, to zase jo.
květen 12, 2020 05:31
... : NČ
Nojo, Míšo. Určitě v tom jsou prachy. A velký! Sice ještě občas zve i Tomia, jakože pro objektivitu, ale už ho nenechá domluvit myšlenku ani větu, utíná ho jako Moravec svejma nekonečnejma a poněkud prostoduchejma monologama, kdy nikdy nezapomene podotknout: "já to vim, já jsem právník". Netuším, jak umí ředitelovat, ale moderovat neumí. To, jak dopustil z Arény s Foldynou a Novotným udělat ubohej, nechutnej bordel, mluví za všechno.
květen 12, 2020 05:58
... : kyttka
Koho za prezidenta nevím, nemám křišťálovou kouli, abych věděla, kdo bude kandidovat. Mám představu tak pětačtyřicet let, stopětaosmdesát cenťáků na výšku minimálně. Pochopitelně bez panděra, a kdyby měl černý vlasy a hnědý oči, tak bych se nezlobila a dokonce se i dívala na prezidentské projevy v TV. Možná bez zvuku, ale dívala.
Mimochodem, já na TV taky nečučim, ale vím, kde si v archivu najít, co mě zajímá. Takže tak nějak chápu, že někdo můženemít bednu, a přesto vědět, co je na programu.
A dohadovat se, jaká stanice je objektivní? Čím dál tím víc mi to připomíná Sabinovu: Každý jen tu svou, má za jedinou... Tož tak.
květen 12, 2020 07:16
... : *deeres*
Soukupa jsem nikdy nemusela, možná to byly pořady zajímavé, ale na jeho moderování se koukat nedalo.
Měl si vzít na to nějakého poradce, aby mu řekl, co má dělat s rukama. Takhle jsem měla dojem, že je má na nitkách a nad ním ho vede nějaký neurotický loutkovodič.
Já televizi sice mám, jenže doma, ale ne tady v Bubákově, kde jsem uvízla od začátku karantény. Vlastně ke svému prospěchu. Tak jsem TV už dva měsíce neviděla a ani mně to neschází. Na netu přeskakuji všechny zprávy o korunablbci a tak jsem v naprosté pohodě.
Kyttka správně popsala jaký má být budoucí prezident, aby byl ten nejlepší prezident ze všech. Trochu s ní ale nesouhlasím, chci, aby měl oči zelený,vlasy černý a vlnitý. Asi takhle:
https://odkurzacze.info/img/uzna-2018/klark-gejbl-biografiya-novosti-foto-3.jpg
květen 12, 2020 10:57
... : Iris
Ba ne, oči modré, ukecané, vlasy lehce prošedivělé, štíhlý, charismatický, klidně už postarší - jednoduše Hugh Grant.
květen 12, 2020 11:41
... : polárka
Kyttko kdyz nekdy z legrace rikam, ze nekterejm zenskejm by melo byt odebrano volebni pravo, tsk to je presne site na Tebesmilies/smiley.gif promin, ale u presidenta nejde o to jak vypada, ale co ma v hlave! Ale jinak trvam na cernejch ocichsmilies/smiley.gif
květen 12, 2020 13:13
... : Iris
polárko promiň, volební právo bys neměla mít ty - černé oči? Víš, k čemu by to mohlo vést? Kam bychom mohli s takovým prezidentem dojít? smilies/smiley.gif smilies/grin.gif
květen 12, 2020 13:24
... : strejda
Musím do toho vstoupit. Černé oči v žádném případě nevolit... Chlap má mít modré oči. Jako já nebo jako Paul Newmen.
květen 12, 2020 14:14
... : Iris
Strejdo, no vidíš, a pak, že se tady nikdy neshodneme. Jde jen o to, dohadovat se o podstatných věcech, ne? smilies/wink.gif
květen 12, 2020 14:17
... : *deeres*
Oči černé? Kdo by to jako také mohl být? Napsat to nemůžu, to by byl rasizmus.
Ale máte děvenky pravdu. Vzhled je hlavní důvod proč dát svému oblíbenci hlas při volbě prezidenta. Předpokládám, že zde je to jenom a pouze sranda, jenže znám osoby, které tímto způsobem při volbách uvažují.
"Je to sice blbec, ale když tak božsky vypadá", nebo "Takový fešák nemůže být špatný člověk".


květen 12, 2020 16:02
... : kyttka
Polárko: To jsem zkrátka celá já, PAP, povrchní a pitomá smilies/wink.gif Ale díky a polepším se.
A teď mi řekněte, když se tu napříč pohlavím nedokážeme shodnout ani na barvě očí, jak se shodnout na osobnosti. O barvě očí dokážeme polemizovat slušně a neurážíme se za názor. Byla bych ráda, kdyby to tak bylo i o věcech významnějších.

květen 12, 2020 17:58
... : Iris
Kytičko - přesně tohle si říkám také smilies/wink.gif
květen 12, 2020 18:07
... : polárka
ja jsem to myslela velice ironicky. Taky jsem napsala ze na krase sejde naprosto nesejde. k tem cernym ocim jsem puvodne jeste chtela napsat zelene vlasy. Asi jsem mela, aby bylo kazdemu jasne ze jde o zert. i kdyz v dnesni dobe je vse mozne.
NC ja patrim k lidem co televizi opravdu nemaji...mohu se podivat na zpravy kdyz budu chtit, ale pripada mi to jako mrhani casu a toho nemjmam nazbyt. Vzdyt se deje tolik zajimavych veci, i kdyz nekdy mam pocit, ze sedim v rozjetem vlaku a nemohu vystoupit! Pred tim co se deje neni kam uteci!!!! A bojovat se s vetrnymi mlyny neda...
květen 12, 2020 18:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]