O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SVĚTOVÝ POHÁR BĚŽKAŘŮ PDF Tisk E-mail
Pátek, 15 únor 2008

O tomto víkendu, 16. - 17.2.2008, se v obci Vesec u Liberce konají závody Světového poháru v běžeckém lyžování. Organizátoři se rozhodli je uskutečnit navzdory katastrofálnímu nedostatku sněhu, nepříznivým klimatickým podmínkám, nevhodné poloze areálu, navzdory přírodě. Pro realizaci tohoto zvráceného záměru sváželi sníh z nejkrásnějších chráněných míst Jizerských hor, Smědavy, Jizerky a Bedřichova.

 

 

 

     Došlo přitom k rozsáhlému poškození životního prostředí exhalacemi výfukových plynů ze stovek nákladních aut, ohrožení zdroje pitné vody, rozbití rekreační běžkařské Jizerské magistrály a narušení horského ekosystému. Přestože přitom porušovali zákon o ochraně životního prostředí a neměli příslušná povolení, místní orgány policie a státní správy jejich konání nečinně přihlížely.

 

     Podle vyjádření organizačního výboru mají závody podporu nejvyšších politických kruhů a jejich konání je ve státním zájmu. Pokud jste přesvědčeni, že poškozování Jizerských hor ve státním, tedy občanském zájmu není, připojte se k pokojnému protestu. 

 

     Přijeďte v sobotu v co největším počtu do Vesce a postavte na lyžařské trati, z organizátory navezeného sněhu, každý svého sněhuláka, zalyžujte si na čtyř stech metrech trati, které byly ukradeny z Jizerské magistrály. Sníh patří všem a nelze tolerovat, aby si jej svévolným způsobem přisvojovali lidé politického a sportovního byznysu.

 

prosím, podívejte!

 

     Víkendové závody se uskuteční jenom díky porušování zákona o ochraně přírody a je proto třeba jim pokojným a kultivovaným způsobem zabránit. Jde totiž "jenom" o generální zkoušku na mistrovství světa v běžeckém lyžování, které se má na stejném místě konat za rok, a předzvěst akce ještě obludnější - olympiády v Praze.

 

 

                                                                                            

Sraz u veseckých tratí

je v sobotu 16. 2. 2008 v 10.00 hod.

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
Odkaz mi nefunguje, : mamča
ale za naší rodinu tam jdou protestovat dva bratranci z Liberce s celou rodinou. Všichni mají píšťalky... smilies/wink.gif
únor 15, 2008 12:10
už už... chibyčka se vlouďyla... : d@niela
sorry smilies/smiley.gif))) smilies/grin.gif Ale už se můžete podívat - jak to tam vypadalo... Pevně doufám, že bude sluníčko svítit i v noci a všechno se jim to tam rozteče!!!!
únor 15, 2008 12:15
d@niela : mamča
To je hnus, velebnosti...
únor 15, 2008 12:25
A daňový poplatník jen zírá, : Myška
co se platí z jeho daní. Liberec mám z ruky, ale vyslovuji protestujícím plnou podporu. Zničené lokality to bohužel neobnoví. Kde jsou ekologičtí aktivisté - že by měli zimní spánek?
únor 15, 2008 13:17
Lyžovačku v Liberci ohrožuje spiknutí sněhovistů : Lesník
Organizačnímu výboru Sněhového poháru se podařilo získat důkazy, že zoufalá situace s přípravou lyžovačky v Liberci je výsledkem spiknutí skupin radikálních sněhoteroristů, kteří chystají další promyšlené sabotážní akce pro zmaření závodů. Vyloučena není ani souvislost s volbou prezidenta.


únor 15, 2008 19:21
brrr! : hadimrcha
Velebnosti jdu blejt! to je hrůza
únor 16, 2008 09:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]