O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČÍMPAK ASI TO DÍTĚ JEDNOU BUDE? PDF Tisk E-mail
Středa, 30 říjen 2019
Výsledek obrázku pro transgenderZačalo to za prezidenta Obamy, když vydal příkaz, zřídit na všech školách navíc i záchody pro trans-gender děti. Ale ne všude bylo toto nařízení uposlechnuto - republikánskými státy bylo ignorováno a nepomohly ani hrozby odejmutí federálního financování. Však to také bylo jedno z mnoha nařízení, které Trump okamžitě po nástupu do funkce zrušil. I tak však trans-genderová mánie pokračuje plným proudem, a snaží se být předvojem demokratů v příštích volbách.

 

 


Je těch „divných věcí“ plno…

 

V poslední době vzbudila celosvětově velký zájem  snaha texaské pediatričky Anne Georgulas, MD, nechat změnit pohlaví jedno ze svých dvojčat, kluků,  z chlapce na dceru. Chlapec (James Younger) prý projevil v raném věku cca tří let  (nyní mu je osm) přání být holčičkou, a tak matka (s otcem dvojčat tehdy už rozvedená), začala kluka oblékat do dívčích šatů, všechno kolem mu změnila z chlapeckého na dívčí, a také mu prý neustále vypráví o příšerách, které jedí malé chlapce, ale holčičky nechávají na pokoji. A - změnila mu jméno z Jamese na dívčí jméno Luna.

 

Tyto "rodičovské boje" začaly převážně po jejich rozvodu. Oba píší všechno možné na svých FB profilech, a ve všech možných novinách se to propírá...

 

 

Otec, který děti vídá jednou týdně a má je u sebe jeden víkend v měsíci, žádné podobné nálady či přání Jamese být dívkou nikdy předtím nepozoroval. Proto jej překvapila žádost matky započít u “Luny” okamžitě hormonální terapii a vrhnout malého kluka do přeměny v ženu. (Uvědomme si, že hormonální terapie předpokládá následnou chemickou kastraci a tedy neplodnost.) Šokovaný otec se proto obrátil na soud a požádal o svěření obou dětí do své péče.

 

 

Jeff Younger Warns Right Before Judge Gags Him: Ex-Wife Threatened to Cut ‘Penis Off My Son’

 

 

 

 james mladší

 

Soud však jeho žádost zamítl a matka nyní hodlá utvořit z chlapeckých dvojčat roztomilý párek...

Lékařku v jejím tažení o přeměnu dítěte nezastavují ani její pacienti, houfně nyní opouštějící její ordinaci. Podle vyjádření těchto lidí je totiž nutila, aby s ní na toto téma diskutovali, a hlavně ji podpořili v přeměně jejího chlapce v děvče.

Matka dokonce požádala soud, aby nařídil otci, že musí Lunu volat, oslovovat a vůbec s ní jednat jako s dívkou, a nedovolit mu jednat s ní jako s chlapcem. Stejně tak, aby zakázal otci, aby  ji bral tam, kde by se k ní takto nechovali.

 

 

 

Do sporu se už vložil i texasský guvernér Greg Abbott, a v současné době texaský soud vyšetřuje případ tohoto chlapce a jeho rodičů.    

Bohužel, jako nakonec ve všem, i v této situaci si našla své „možnosti“ politika. Trans-genderové jsou podporováni demokratickými kandidáty (vidí v nich voliče), a tak intenzivně propagují tento způsob života. A rovněž psychiatři a psychologové si nyní zvyšují své zisky – jsou přeci tolik potřeba konzultace a terapie...

 

Potencionálně lukrativní odvětví přeměny pohlaví nalezlo v liberálech vděčné posluchače. Ti, co jsou nespokojení sami se sebou a oportunisté, nyní objevují možnosti dosud nevídané. Vždyť si to uvědomme - vzpěračské rekordy v ženské kategorii patří již transgenderovým jedincům, cyklistické závody žen vyhrává bývalý profesor filozofie, vzrůstem obr. Školni atletice počínají dominovat děvčata - bývalí chlapci, a „obyčejné“ dívky, ač pilně trénující, jsou tím nespravedlivě odsouvány z medailových pozic.

Zajímavé však je, že nejméně 30% trans-genderů si po nějaké době po změně přeje návrat do původního stavu a stejný počet těchto lidí se bohužel rozhodne navždy odejít z tohoto nevděčného světa.


Ano, Obama vypustil svými záchodky džina z láhve a již těžko se ho podaří vrátit zpět. A kdo to nejvíce odnese? Utrpí tím převážně ženy, neb jejich domény a odvětví se více a více stanou kořistí trans-genderových mužů.

 

Vážení - jen takový dotaz k zamyšlení - uvažovali jste někdy v tak raném věku o něčem podobném?

Chtěli jste se „nechat předělat“?

 

 KASPER

 

 


Komentáře (26)add feed
... : andrea
To je šílené. Tohle není o tom, jestli chce kamarádit spíš s kluky nebo děvčaty, ale o předělávání člověka. Rodiče se hádají a odnesou to děti. Tohle všechno nedopadne dobře!
Kaspere, politika je ve všem, ale neměla by ničit dětem těla, budoucnost!
říjen 30, 2019 12:02
... : doktor
V době mého mládí a dospívání měl člověk jiné starosti než řešit zda chce být muž či holka.Nikoho v té době ani nenapadlo něco měnit.Byl by blázna nebo padlého na palici.
říjen 30, 2019 12:46
... : Mikin4
Nojo, tyhle rozvodove tahanice jsou vetsinou neprijemne a kdyz jednomu z rodicu navic rupne v bedne. To dite musi mit prece pravo vyrust a rozhodnout se az dospeje samo. Mamince bych nakopal...
Na druhe strane je dobre, ze uz lidi z LGBT community nikdo nepronasleduje jako driv. To byl taky peknej hnus...
říjen 30, 2019 12:48
... : klara789
Nechápu to, asi se lidi mají až moc dobře, že vymejšlejí takové ptákoviny a dokonce ničí svým dětem život. Slyšela jsem, že právě z tohoto důvodu vznikají války. Tedy ne že by se měnila pohlaví, ale že lidi nevědí roupama co by dělali.
Kaspere, jak moc aktuální to je, jak to pokračuje?
Dovolí to ten guvernér, nebo ten tamější soud?



říjen 30, 2019 15:40
... : *deeres*
Bohužel, je to aktuální. Matce se zachtělo mít jedno z dvojčátek jako holčičku a tak kluka chce nechat chemicky zmrzačit. Tříleté dítě je prázdná nádoba a tak matce nedalo práci prcka zmanipulovat.
Biologická evoluce je dlouhodobý proces, kdy příroda občas narazí do slepé uličky. Tak se stane, že i některý člověk se narodí tak trochu jiný, jenže ve třech letech se to dost těžko pozná.
Matka dnes už 7letého Jamese Youngera je lékařka, o to horší je, jak se podepisuje na svém dítěti.

Zatím není o ničem rozhodnuto, guvernér Greg Abbott na Twitteru oznámil, že případ je přezkoumáván
kanceláří generálního prokurátora Texasu a oddělením rodinných a ochranných služeb v Texasu.
říjen 30, 2019 16:16
... : NČ:
Skutečně někoho bavěj a zajímaj úchylové? Mě teda ne.
říjen 30, 2019 17:20
... : LUCIE T.
Taky jsem o tom ještě někde četla. Takhle to dopadá, když se lidi začnou nenávidět a dělají si naschvály. Vyhledala jsem si to na netu, a jak to vypadá, tak ona známá doktorka, on celkem nic moc, takže se neshodli. Ona se ho chtěla zabavit.Navíc ty dvojčata jsou prý z umělého oplodnění. Tedy jeho, ale ne udělaná v posteli smilies/cheesy.gif
že mnoho rozvodů odnesly děti, to je známý fakt.

říjen 30, 2019 18:19
... : Mikin4
O cele veci rozhodne nejspis tamni socialka nebo soud. Guverner s tim v pravnim state nema co do cineni. Potrhli lide jako tahle pani matinka jsou proste vsude...
Nijak to ovsem nesouvisi s lidmi, kteri se narodili jini nez my. Ti si svou orientaci nevybrali a dodnes musi poslouchat urazky nejruznejsich polomozku o "uchylech". Pamatuju na ucitele v nasi ZDS, ktery nam se sibalskym usmevem vypravel, jak kdysi kdysi behem vojenske slusby "chytili dva buzeranty a zbili je tak, ze oba skoncili v nemocnici".
Jsem rad, ze tu dobu uz mame za sebou.
Autorovy narazky na oba US prezidenty povazuji za nesmysl. Obama tohle vsechno rozhodne nezacal a Trumpovy akce (jako vyhazovani transek z armady) jsou ubohost. Spousta z nich jsou vyznamenani vojaci, kteri prokazali v zivote mnohem vetsi statecnost, nez Donik.
říjen 31, 2019 02:42
... : Kikinos
Představ si Mikine, že v místnosti sedí lidé, bavícíce slušne o věcech, které je zajímají. Pojednou se otevřou dveře a dovnitř nakoukne muž v masce a počastuje přítomné nadávkami jako č.....áci, kreténi apod. A poté zabouchne a zmizí.
V jiných fórech slavnostně skautsky prohlašuješ, že tohle ty neděláš.
Dokud budeš slušným lidem lhát a chovat se jako puberťák, musíš akceptovat nápravné reakce. Omlouvám se diskutujícím, Mikin bohužel neustále znepříjemňuje diskuze, kde je vítán s názorem a ještě o tom lže.
Mikin je prostý lhář.
říjen 31, 2019 10:41
... : mila1
Představ si Kikinosi, že v místnosti sedí lidé, bavícíce slušne o věcech, které je zajímají. Pojednou se otevřou dveře a dovnitř nakoukne muž v masce
.. a začne útočit na jednoho z lidí a nazývat ho lhářem...
Kikinose, už je to trapné..
říjen 31, 2019 12:13
... : Krakonoš
Von vždycky vzbudí mediální zájem nějakej extrémní případ, kterej ale brnká na nějakou tu strunku strachu - tentokrát teda strachu z "genderismu". Jakkoli je jasný, že vyšinutý jsou především rodiče toho dítka. Nicméně tu přitáhlo obrovskou mediální pozornost cosi, co se událo zcela mimo běžný dění, ještě ke všemu docela daleko - ale jako mastná kostička pro vystrašený pejsky to zafungovalo, reklamní čas se prodal, hdp zase vo něco povyrostl, takže oukej.
Naše společnost má trochu jiný problémy a pokud zůstanu jen u přetahovaček matek s otci vo děti při rozvodu, zrovna teď je pro mě mnohem zajímavější případ vyšinutý matky, která si vzala jako nedobrovolný spolucestující na druhej břeh svý dvě malý dcerky a naprala to do popelářskýho auta. Není tahle rozšířená sebevražedkyně zdaleka první ani poslední. A je za tím cejtit nějaký to selhání vorgánů, co maj konat v zájmu dítěte.
---
Kikine (to není urážka, to je správnej tvar vokativu řeckýho jména), co kdybys šel do prdele? Najdi si na ty svý vonanie jinej web.
říjen 31, 2019 12:57
... : Mikin4
Krakonosi, on uz tam podle vseho je. smilies/grin.gif
Jinak s Milou a s tebou pochopitelne souhlasim, co se clanku tyce, dobre to podle me vystihuje hned tva prvni veta:
Von vždycky vzbudí mediální zájem nějakej extrémní případ, kterej ale brnká na nějakou tu strunku strachu - tentokrát teda strachu z "genderismu".
říjen 31, 2019 14:51
... : Kikinos
V širém to světě nenajdeš věrnějšího fanouška pro tvůj osobní růst ke slušnosti a odpovědnosti To půjde, ty to dáš!
Bohužel, co se týče Mikina, je to pouze na něm. Jakmile přestane být sprostý a lhát, zmizím odtud jako pověstná pára nad hrncem.
říjen 31, 2019 15:24
... : *deeres*
Celkem by nám mohlo být jedno, co se děje ve světě, jenže není, protože jsme jeho součástí. A genderové kraviny se na nás valí spodem horem. I kluci chtějí svojí Barbie, no nekupte jim to, když jsou ty Vánoce. Skvělá masírka:
https://www.extra.cz/svet-zesilel-v-reklame-na-panenku-barbie-hraje-tenhle-sladky-kluk
říjen 31, 2019 16:25
... : Krakonoš
To je mi tě líto, že musíš skákat, jak reklama píská. Mně je úplně u zadele, co se vodehrává v jaký reklamě, je to celkově vodpornej žánr, kterej mě nezajímá a nezajímal nikdy ani moje děti - vychoval jsem je k tomu. Kdyby si můj kluk chtěl jako malej hrát s panenkou, koupil bych mu ji. Ale nechtěl. Holka si chtěla hrát se sklápěcí Tatrou, tak ji dostala. Vyrostla z ní normální ženská. Jenže jednodušší vobčani nedovedou ani vychovat svý děti, tak jsou pak vyděšený z každý blbosti v televizi či reklamě, to je celý. Jaký si to uděláme, takový to máme. To platilo vždycky a bude to platit i dál. Mimochodem, ta reklama - když už jsi mi ji teda naservírovala - má velmi zajímavý komentáře na ytb. Přečti si je, ať víš, kam vedou například nesmyslný zákazy hraní si s panenkama u kluků. Vyděšený, nekompetentní, nevzdělaný rodiče či prarodiče šikanujou a lámou svoje děti jen proto, že si chtěj hrát s něčím, co podle nich patří do ruky jen vopačnýmu pohlaví. Takže doteď bych na to neměl názor, ale už mám - je to dobře, že tam ten kluk hraje.

P.S.: A k tomu "co se děje ve světě" - vo tom jsem právě psal. Ve světě se rozhodně neděje, že nějaký významný množství idiotů vychovává holčičky jako chlapečky a vopačně. Nic takovýho se neděje, jen hlupáci strašej. Ještě před pár rokama jsme se tady brutálně hádali vo to, že "se děje" islamizace Evropy. Tak si ujasni, co se vlastně "děje", jestli genderismus, nebo islamizace. Protože voba jevy se nemůžou dít najednou - muslim si nic takovýho nenechá líbit :-D. Mimochodem, bejt řádnej muslim, těším se na každej další článek pana Podrackýho, páč vyjadřuje přesně stejný strachy z rozvratu tradičních staletejch hodnot, pozice ženy a muže atd...., jaký řádnej muslim pociťuje v tomhle rozdováděným světě. smilies/cheesy.gif
říjen 31, 2019 18:47
... : mila1
Já jsem si jako malá ráda hrála s Merkurem a nepozoruju na sobě, že bych se cítila jinak než jako ženská. A co se týče reklam.. speciálně reklam na dálku pro děti, tak je asi na rodičích, co dětem koupí a co ne.
říjen 31, 2019 19:16
... : mila1
Reklam na dárky pro děti.. ach jo, ta automatická korekce
říjen 31, 2019 19:17
... : andrea
Krakonoši, tak jsem se nad tím, díky i tobě, víc zamyslela. Ano, ono je to taky tím, že máme možnost hned vědět, že v australský Horní Dolní, byla právě znásilněná ženská... (například). Dřív jsme nevěděli víc, než se dělo v nejbližsím okolí.
No, ale jsem přesvědčená, že nakonec i medializaci toho případu snad nebudou toho kluka chemicky ničit ještě před pubertou.

Pana Podrackýho v podstatě chápu, je to starší pán a žil v jiném světě, i když má úžasný přehled, tak ty morální zákony má v sobě fakt silně zakořeněný. Zase tak špatné to není, myslím, že by se to s těmi mnoha pohlavími atd. nemělo přehánět.
Mj. mám v okolí jak gaye, tak i párek leseb, a jsou to všechno báječní lidé. A to, že se dnes setkáváme se sexem všude, celý den a ve všem, tak zapříčinilo i to, že se leze lidem i do postele (virtuálně). Já bych, kdybymi to sami neřekli, nic takového nevěděla, o ničem podobném nepátrala - prostě jsou fajn, dobře mi s nimi je, a to je vše.
říjen 31, 2019 20:16
... : klara789
Tak díky za vysvětlení. Přesně jak píše Andrea - snad to, že se o tom hodně ví, tak to nedopadne v neprospěch toho kluka.

Jinak, dívala jsem se na jiné weby, a jepravda, že Mikin byl v několika zabanován, prostě všeho moc škodí. Ale myslím, že tady se zatím zase drží smilies/grin.gif
A ahoj Kikinosi (nebo Kikine), pokud to tady bude všechno bez urážek, tak to bude fajn. Jsi tu nový, tak bys měl uznat zdejší pravidla. Já píšu velmi sporadicky, ale čtu každý den - ráno v práci, před spaním občas doma. A nechci si moc kazit chuť nějakými zbytečnými hádanicemi.
říjen 31, 2019 20:34
... : Mikin4
Jo, ja si jako dite pral zase plysoveho medvidka, rodice se tomu divili, ale dostal jsem ho. Urcite jsem uz tehdy tusil, ze budu zit ve srubu na Medvedim potoce...
Reklamy me taky neberou, kdyz koupim neco co jsem videl v televizi, rikam si ze jsem za tu reklamu posetile zaplatil i ja.
Co se teplych tyce, jsou to lidi jako kazdy jiny. Uz jsem parkrat cetl, ze homofobie se projevuje hlavne u lidi, kteri si nejsou jisti svou vlastni sexualitou. A docela bych tomu veril. smilies/grin.gif
=======================
klaro789 muzes me vypsat ty "jine weby", kde jsem byl zabanovan? To jen abych mel prehled o vlastnich hriscich. smilies/wink.gif
listopad 01, 2019 01:09
... : klara789
jen co si tak namátkou vzpomínám, tak na Nezvědavci... Počkej, já to vyhledám:
"Ty jsi tím Trumpem posedlý, že prostě čumim. Co má s globálním oteplováním společného uniklý rozhovor Trumpa s mexickým prezidentem? Dobře, asi ti dám zase kompletní ban. Na tohle fakt nemám čas a ani chuť..."
Nezvědavec
A pak na idnes, ale s tim se vyhledávat nebudu, tolik času tomuzas věnovat nemůžu.


(ještě že mám noční smilies/grin.gif )
listopad 01, 2019 02:26
... : Mikin4
No dobre, klaro789. Pokracuj v hledani, rikas ze ses divala i na jine weby. Beru vsechno, i tenhle neonacistickej. Hlavne ze se konecne dozvim, co jsem udelal spatneho. smilies/wink.gif
Na iDnes toho najdes spoustu, tam uz pisu roky, porad pod svym pravym jmenem, musel jsem jim poslat i kopii sveho pasu a nikdy jsem tam banovan nebyl.
Tedy mezi nami - ja po tom co jsem od nacku a komunistu zazil naprosto chapu lidi, kteri na netu pisou anonymne. Ale kdyz me nejaky rudy ci hnedy posera zacne ze sve anonymity pomlouvat, pomyslim si sve.
Jiri Mikin Bilina, Yukon smilies/wink.gif
listopad 01, 2019 04:22
... : *deeres*
Žádný člověk není ostrov sám pro sebe, každý je kus nějakého kontinentu, část nějaké pevniny; jestliže moře spláchne hroudu, je Evropa menší, jako by to byl nějaký mys, jako by to byl statek tvých přátel nebo tvůj: smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě. John Donne

Tak by ti nejspíše, Krakonoši, odpověděl klasik na tvoji tirádu. Že ty před klimatickým a genderovým blbnutím zavřeš oči a já se snažím odvalit někam, kde je svět ještě normální, tak tím se nic nezmění, nakonec nás to stejně dříve, či později dostihne.

Včera jsem po skončení filmu přepnula v TV na Máte slovo. Viděla jsem jenom konec, pořad trvá cca hodinu a celou tu dobu tam řešili, jestli by se nemělo snad uzákonit, že ženy ve svém příjmení nebudou mít koncovku "-ová". Prý je to dikriminující, protože to značí, že patří muži. Není to jediný lapsus ze strany genderovců, už se nebudeme v budoucnu prý oslovovat "Vážení pánové" a "Vážené dámy". Soudruzi jsou už passé, teď budeme mít "Vážená ono".
Aby toho nebylo dost, tak jsem si objednala zboží z Košíku, na nákup to mám čtyři kiláky tam a čtyři zpátky a těžké věci se mně nechce tahat. Zboží za cca 500,-Kč mně přišlo ve čtyřech papírových taškách a dalších dvou pytlech (papír,plast) na pečivo. Košík jde s dobou a nahradil tak plastovou tašku, která by byla použita několikrát, papírem, který toho zdaleka tolik neunese. Co se asi s tím papírem stane? V lepším případě skončí v separovaném odpadu. Blbé rozhodnutí tak Košík nahradil ještě blbějším.

Stačí se podívat na články typu - Proč není papírová taška ekologičtější? - Plastové versus papírové tašky. - Jsou papírové tašky opravdu tak ekologické?.......a máte jasno a do obchodu jdete se síťovkou.


listopad 01, 2019 08:19
... : Krakonoš
No vidiš, já chodim do vobchodu se síťovkou už pár let a žádný výzkumy a přesvědčovací články k tomu nepotřebuju. Kdyby lidi nebyli vesměs líní idioti, nebylo by nutný třeba zrovna tašky vůbec řešit. Jenže voni jsou a tak tu máme nejrůznější nápady, jak z toho ven - pomocí zákazů a příkazů.
Co se tejče koncovky -ová, nejni třeba se schovávat za jakýsi imaginární "genderisty" - nechtějí to ženy, feministky. Nechtějí to už spoustu desetiletí, jen s vývojem společnosti těch hlasů přibejvá. Přispěli jsme tomu sami naprostou nevochotou nepřechylovat aspoň zahraniční příjmení (což je jazyková arogance). Jakkoli to můžu považovat u českejch příjmení za prasení češtiny, pokud mezi českejma ženama tenhle názor převládne - a nikdo jinej než český ženy nemá tu moc to urychlit nebo zastavit - budu si muset zvyknout na další vývoj jazyka. Jako jsem si (ne)zvykl na "kurz", "prezident", "gymnázium" atd. To, jak rychle se bude feminismus ve svý extrémní (= k čemukoli maskulinnímu nepřátelský) podobě šířit, je věcí výchovy matek k němu. Máte to, dámy, ve svejch rukou - jen se musí u tý výchovy myslet trochu dál než jen na to, že mě "starej zase naštval".
Za slova klasika díky, jsou překrásný. Rozumím tomu tak, že tě ubylo i smrtí těch chudáků v chladírenským návěsu kamionu, myslelas to tak, doufám. Takový lidskosti si u každýho vážím. Krásnej víkedn všem. smilies/wink.gif
listopad 01, 2019 13:10
... : *deeres*
Vážně si myslíš, že je to jenom záležitost matek? Byla by, pokud by děti nevyšly nikam do světa. Ta nalejvárna, co si mají myslet a jak mají jednat zase začíná už od mateřských školek.
Přechylování cizích příjmení také považuji za kravinu, ale svého -ová se rozhodně vzdávat nechci. Připadá mně směšný, že nějaká pipka má pak jméno Marianna Lukrécia Tatár Koláček a doma pak na ní volají "Marlu".

Rozumím tomu tak, že tě ubylo i smrtí těch chudáků v chladírenským návěsu kamionu


Pokud opravdu připustíš, že jsme všichni vzájemně propojeni a všechno souvisí se vším, tak ti musí být jasný, že mně to tak úplně jedno není. Možná si také četl email, který po sobě zanechala
dvacetiletá holka pro svoje vietnamské rodiče. Ty si půjčili peníze, aby dcera měla lepší život a přišli tragicky o jediného potomka. Nejspíš znáš tu teorii o mávnutí motýlích křídlech.
listopad 01, 2019 14:22
... : Krakonoš
Ale prd nalejvárna, deeres, důležitý vždycky bylo, jak se věci vysvětlej doma. Vždyť jsme ten socík zažili voba, a jaká to byla ve školách a v tisku masírka, kam se hrabe dnešek s genderem. A stejně, dítka, co doma slyšely vo komunistech a slavným cccp ne zrovna pěkný věci, tak to nežraly ani ve škole. Moc jich tenkrát samozřejmě nebylo, rodičové se většinou báli (vo ně) a drželi hubu i doma. Ale pár jich bylo. Nás uvědomělý Pionýry měli pak za idioty :-).
Jinak jsem rád, že se aspoň na některejch dost podstatnejch věcech shodnem.
listopad 03, 2019 23:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]