O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NÁDHERNÉ PADESÁTKY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 říjen 2019
Dnes je Kudlanka věnovaná oslavě dospělé ženy; ano, osobně si myslím, že teprve ženská kolem padesátky už stoprocentně ví, "co a jak". Hodně toho už zažila a teď se konečně může (pokud to zvládne) odpoutat od věčného "musím teď tohle, pak ještě tohle, nesmím zapomenout tamto a potom.. atd. atd." V tomhle věku je dokonalá, sebejistá, a pokud sebere patřičnou odvahu, může si začít nádherně užívat...
 
 
 

 

„Velebný kmete“, takhle kdysi, a není tomu tak dávno, oslovovali pana Emila Frýdu, později známějšího jakožto Jaroslava Vrchlického, když dosáhl úžasných padesáti let. Nebo jar? Či podzimů? Rozhodně to byl pán s důstojným plnovousem a rozhodně neřádil na skejtu, na lyžích, ani neprohýbal své partnerky při vášnivém tangu. Tak, jak to válí dnes mnozí padesátníci.

 

A tehdejší dámy kolem padesátky? Ach ouvej, to už byly vážené dámy, matrony, které se už rozhodně nevěnovaly žádným radovánkám, které mají ty dnešní. Čímž ovšem nechci říct, že některé padesátky jsou fakt už zapšklé babizny :-)))).  Ale to je spíš výjimka... 

 

 

Související obrázek

  • Ženu nad 50 už nemučí v noci myšlenky, a zvědavost, aby se muže zeptala: „Na co myslíš, drahoušku?“ Kašle totiž na to, na co právě myslí… Protože to ví. Už má o tom svém všechno nastudováno. Ať je to dobré, či zlé.  Ženy nad 50 mají charakter. Málokdy se stane, že by udělaly scénu na veřejnosti, mezi známými nebo v restauraci. No ovšem, když si to zaslouží, tak ho bez přemýšlení zastřelí, ovšem jen když vidí šanci, že jim to projde. (Nebo na to alespoň s gustem myslí.)

 

  • Když žena nad 50 nemá náladu s manželem sledovat jeho sportovní utkání, nezačne bědovat. Místo toho dělá něco, na co má náladu. Obvykle něco mnohem užitečnějšího. Ona už docela dobře zná sama sebe natolik, aby věděla, kdo je, čím je, co chce, a od koho to chce. Starší ženy nejsou skoupé na pochvaly, častokrát i v případě, když si to partner zas až tak moc nezaslouží, protože vědí, jaký je to pocit, když se toho člověku nedostává. A rovněž se jí nikdy nemusí zpovídat ze svých hříchů, protože ona už je dávno všechny zná. 

 

 

  • Karolina Světlá
  • Taková žena je už dost sebevědomá a klidně svého drahého představí i svým kamarádkám. Mladší žena, která má partnera, často i svou nejlepší kamarádku zapře, protože svému partnerovi nevěří Ale tuhle totiž absolutně nezajímá, zda se mu její kamarádky líbí, protože ona ví, že ony by ji TO stejně nikdy neprozradily. Ženy takto s věkem získávají nadpřirozené schopnosti.

 

  • Ano, je mnoho důvodu, proč velebit ženy nad 50. Bohužel na každou zářící, chytrou, fešnou a sexy padesátku spadá jeden plešatý, pupkatý paleolitický kámen v žlutých kraťasech, který ze sebe pak dělá pitomce s nějakou mladou servírkou... Ach jo...

 

 

 

Vážení, pokud byste se divili, co tady dělají tyto ilustrační obrázky, tak vězte, že to jsou padesátnice, jak vypadaly před cca dvěma sty léty. Dost možná, že někdo i poznáte, o které dámy se to jedná...

 

Jo, a ten výše uvedený text, který jsem tak trochu, s drobnými úpravami, převzala z internetu, ještě docela vtipně končí:

"Tímto vzkazuji každému muži, který říká: "proč bych si měl koupit celou krávu, když chci pít jen mléko?“ – no, pánové, časy se mění. Dnes 80 % žen je proti svatbě. Proč? Protože i ženy přišly na to, že není nutné si kupovat celé prase jen pro jednu klobásku."

 

No, a je už na vás, jak se, pokud se tomuto věku blížíte,

či jste ho již oslavily, jak dobře se cítíte!

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (9)add feed
... : Míša šíša
Teda Dani, připomináš mi Květu Fialovou, jak si pochvalovala stáří sloganem "Čím hůř, tím líp."
Já si tu padesátku teda zas tak moc neužívám. Musím makat pořád stejně jako za mlada s tím rozdílem, že teď se už začínají ozývat různé bolístky a neduhy. Dokonalá? Sebejistá? Kdepak, holka. Špeky, vrásky, zřídlé vlasy... mám jmenovat dál?
A užívat si? Jo, to bych ráda. Ale kdy? Místo péče o děti nastoupila péče o staré rodiče, případně i vnoučata. A tak nejlíp si užívám, když můžu zalézt do postele a spát.

Jo ale s jednim souhlasím. Už se opravdu manžela neptam: "Na co myslíš, drahoušku?" Ta ty roky už vím, že na nic. smilies/grin.gif
říjen 24, 2019 07:40
... : *deeres*
Pravdou je, že hodně padesátek pořád vypadá skvěle a nikdo by jim ten věk nehádal. Moje máma se babičce narodila jako vejškrabek, když už babče bylo padesát. Když se podívám na fotku, máma jako mimčo a v náručí jí drží stařena, která vypadá, jako její babička. Nic divného, celý život dřina a deset porodů. Dnes máme život mnohem lehčí díky všem technickým vynálezům a i těch, které mají za sebou mnohačetné porody bude minimum.
Jak nám ten elán asi dlouho vydrží, když mladí stávkují pro život bez techniky, návrat do středověku a při tom se čas, kdy bude dnešní produktivní generace moci vstoupit do důchodu neustále prodlužuje.
říjen 24, 2019 09:10
... : doktor
Hahaha,Dani super počteníčko.Humor je fakt potřeba když se člověk trochu rozhlédne rád si přečte nějaký ten vtipný názor či komentář.
říjen 24, 2019 12:31
... : Mikin4
Co padesatka, ani sedesatka neni dnes zadny vek. Moje Joanne je v tom veku porad krasna a na jare dokazala ujit s ruksakem na zadech a ve snehu 40 km z naseho srubu k silnici. Kdyz jsem se ji zeptal co blbne, rekla ze uz to bylo jen 10 kilometru a ji se nechtelo taborit....
Kdyz jsem se zminil o te sedesatce, kdyz dorazil u nas v Dawsonu pochovany polarnik Jan Welzl nekdy v dobe prvni republiky do Zahrebu, napsaly o nem tamni noviny, ze je to "na svuj vek neobycejne cily, sedesatilety starik".
říjen 24, 2019 15:40
... : d@niela
Tak jak tak na to koukám, ty padesátky, jejichž obrázky jsem sem vložila, jste asi nepoznali... No, já vám o nich příště napíšu něco, co asi znát nebudete :-D

říjen 25, 2019 01:58
... : Vodoměrka
Karolinu Světlou jsem doufám poznala správně, ale tu první přísnou neznám...
říjen 25, 2019 08:20
... : *deeres*
Jak nepoznali, jedna kdysi neobyčejně krásná spisovatelka těsně před smrtí, to jí bylo pouhých 42 let, jenom bez pár dnů.
Ta druhá, také spisovatelka, která má pomník na Karláku, ta žila v dostatku a dožila se skoro sedmdesáti.
Rozdíl věku mezi nimi téměř jedna generace, přesto patří k jedné literární linii, která se postarala o obrodu českého jazyka.
Jedna si vzala Němce, druhá se jako Němka narodila do rodiny železáře Rotta. Ve skutečnosti se jmenovala Johana Nepomucena Rottová, provdaná Mužáková. Jméno pod kterým psala byl pseudonym. Obě byly přítelkyně a zatímco první byla proslavena skutečným skandály se svými milenci, tak ta druhá způsobila skandál pouhými zamilovanými dopisy, které psala Nerudovi.
říjen 25, 2019 08:35
... : Vodoměrka
Tak já ji teda znám takhle... tu jsem fakt nepoznala...
říjen 25, 2019 10:50
... : d@niela
VELKÝ DÍKY, Deeresinko...
Jo, napsala jsi to krásně. Jen ti nevim, která z nich byla šťastnější, která měla lepší život.
Jestli ty chvilky milostné euforie ji daly víc, než té druhé, která si lásku užila jen v duši, dnes by to asi bylo jen "digitálně".
Každopádně je mi jí jako mámy líto, zespektive jejích dětí...
říjen 30, 2019 12:24
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]