O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK JE TO TEDA S TÍM TURKEM? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 říjen 2019
Je to přítel, spojenec v NATO, nebo nepřítel, nespojenec? Se přiznám, že se neorientuju. Proč mi to krátce, stručně, jasně nevysvětlí třeba ministr zahraničí, nebo ministr obrany, nebo třeba generál Pavel? Pokud vím, tak Turek se uvolil, že za úplatu zabrání asi třem milionům muslimů v zaplavení Evropy. Tak dobrý...

 



 

Jestli za to dostal dost nebo málo, to nevím, snad to zatím stačilo. A jestli nestačilo, ať předloží a zdůvodní účet nebo rozpočet a chce přidat. Tomu ještě rozumím.


Ale co je to jako teď?

Proč Turek napadl naše kámoše Kurdy, kterejm jsme zadarmo dodávali, nebo snad ještě dodáváme(?) zbraně?

To už je zase nemáme rádi? Nebo nemáme rádi spojence v NATO, Turky?

A proč?

 

Výsledek obrázku pro TURCI A KURDOVÉ

 

 

Proč se najednou stateční američtí bojovníci stahujou z bojový zóny, se zdůvodněním, že bojovníkům hrozí v boji nebezpečí?

Sem měl, zjevně tedy klamně, za to, že bojovníci jsou placení právě za boj v nebezpečí a ne, že zdrhnou, hned jak se začne střílet a tudíž je to tam nebezpečný.


A taky, co teď jako s tím Putinem?

Pořád je nepřítel, nebo už je přítel, když pomůže našemu spojenci?

 

Tohle jsou moje, asi nejzásadnější, otázky, na který mi nikdo neodpověděl.

A ještě tedy jedna otázka: Proč mi nikdo neodpověděl?


Třeba náš udatnej generál Pavel.

Od toho bych čekal trochu víc, než impotentní rytí do prezidenta, když už i já jsem ho ze svých daní musel královsky platit při jeho angažmá v NATO. A to vůbec nechci zlým jazykem říkat, že šlo o angažmá divadelní v divadelním kostýmu.

 

Související obrázek
 

 

Protože nevím.

Třeba tam i k něčemu jinýmu, než pro parádu, byl, jen mi to zůstalo utajeno.

 

Ví o tom někdo trochu víc, než já - buran, kterej nevidí dál, než za svou hroudu hnoje pod oknama?

 

Kdo to ví, odpoví…

odpoví mi na otázky

 

 

 

Komentáře (30)add feed
... : Krakonoš
No, škoda že sis ještě nepoložil votázku, co vlastně tak úžasnýho je na tvým voblíbenci Trumpovi a jestli to přece jen nakonec nejni parchant.
Jinak na tvý vostatní votázky už dávno vodpověděly stovky komentátorů i politiků, tak nevím, voco ti de? Všichni se vcelku shodli - Erdogan je 3,14ča, celý je to špatně, ale nemáme koule na to, abysme řekli Turkovi, aby šel z NATO do p*dele. Von by to byl totiž pro další vývoj voblasti asi dost velkej průser, možná ještě větší, než co jsme tam zatím viděli. Ale Trump řekl, že když to tam bude nějak moc přehánět, tak ho prej ekonomicky zničí a rozdrtí, toho Turka. Takže můžeme bejt klidný - Trump se pasoval na blanickýho rytíře blízkýho východu - dá Turkovi po tlamě, až prej bude Kurdům nejhůř. A kdy to přesně bude, to nikdo neví, ale jistý je, že porád ještě nejhůř nejni a že my se toho "nejhůř" nejspíš nedožijeme. Chudáci Kurdi. Mám jednoho iránskýho Kurda za souseda, je to bezva chlap a naše rodiny se kamaráděj. Jen je to muslim, takže značná část čtenářů by ho raději viděla namletýho do psích granulí, jak jsme si tu pár roků tomu nazad vysvětlili. Jen teď z nějakýho divnýho důvodu ty samí muslimové zase na chvíli vzbuzujou soucit a snad i nějaký sympatie. Ale to jsme holt už celí my. smilies/cheesy.gif
říjen 15, 2019 00:15
... : NČ
Tak jediný, co jsem ze vzkazu z Krkonoš pochopil je, že nemáme koule.
Tak hlavně, že aspoň máme armádu generálů a ročně přes 50 miliard na ... Na co vlastně?
říjen 15, 2019 04:58
... : Kikinos
Nenávist je spíše u liberálních neomarxistů. Že státní ČT neinformovala už o přes rok nové US doktrině vojenského nasazení lze jen těžko svádět na Oranžového muže. Doby, kdy stědré evropské socialní systémy mohly býti financováni díky vojenské alianci s US jsou pryč. Teď už se budou muset bránit za svý a svými lidmi udržovat “světový mír”.
Věčně kritizovaný světový četník teď dává příležitost dobrým lidem celého světa uvést své liberální teorie do praxe. Mírové soužití a řešení je nyní evropanům nadosah. Již nikdy více nebude na světě nespravedlnosti.
Bude to stát peníze a asi i svobodu. Ničím podložená nenávist k Oranžovému muži pocházející z vybraných úryvků jen ilustruje kapacitu těchto novodobých mas.
říjen 15, 2019 06:33
... : NČ
"Máš rád Turky?" obrátil se Švejk na hostinského Palivce, "máš rád ty pohanský psy? Viď že nemáš." "Host jako host," řekl Palivec, "třebas Turek. Pro nás živnostníky neplatí žádná politika. Zaplať si pivo a seď v hospodě a žvaň si, co chceš. To je moje zásada."
říjen 15, 2019 07:10
... : Krakonoš
Kikinosi, i když jsi jen troll co sem přišel prudit kvůli Mikinovi, dovolím si reakci: Vo nový US doktríně samozřejmě ČT (veřejnoprávní, panáčku, nikoli státní, ale že se vůbec snažím něco vysvětlovat trollovi, že?) referovala a referuje, leč nic se v tý doktríně nepravilo a nepraví vo tom, že rozpouštíme NATO, vysereme se na svoje spojence a nebo jim dokonce vrazíme kudlu do zad. Evropský sociální systémy fakt nikdy nebyly financovaný z Ameriky (když teda pominu poválečnou pomoc) ale z výkonu evropskejch ekonomik. Jestli narážíš na deficit výdajů na společnou vobranu, tak ten je tady právě díky "vlastencům" a "konzervativcům" (což jsou vobvykle překabátěný levičáci, který ještě před deseti - patnácti lety volili komunisty a smutnili po krásnejch husákovskejch časech, leč pak vobjevili novej výraz "neomarxismus" a přejali ho do svýho slovníku jako nejvoblíběnější nadávku, takže museli ze stínu Marxe přestoupit někam jinam, aby se při každým nadávání nestříleli do nohy smilies/wink.gif ). Liberální demokrati samozřejmě se spravedlivým rozdělením výdajů na kolektivní bezpečnost souhlasej, leč nemaj šanci ho prosadit. Tvýho oranžovýho kašpara ne-nenávidim, na to se mám příliš rád, jenom si ho nevážim, vlastně jím pohrdám. Podložený to mám každým jeho výrokem, gestem, činem - je to jedna z nejodpornějších figur v čele státu co moje paměť sahá, větší hnusák už je snad jen Kim. To i ten Putin je kultivovanější a inteligentější, vo jeho zahraničněpolitickým rozhledu ani nemluvě. (V životě by mě nenapadlo, že zrovna já budu psát něco pozitivního vo Putinovi.)

A pro NČ: Na co vlastně? No to je bohužel to vodvrácená stránka kolektivní vobrany. Nemáme koule všichni jako jeden celek - NATO. Takže těžko s tím může něco (kromě nějakejch sankcí) dělat jednotlivej stát, i kdyby ty koule měl; jedinej, kdo v tomhle mohl Turecku zabránit, byly USA. Díky tomu ale nevznikaj situace, kdy se v Turecku do sebe pustěj jednotlivý evropský země, protože se třeba na názoru na "bezpečnostní zónu" neshodnou. Protože jsi inteligentní a sečtělej, jistě si vybavíš, že tomu tak dycky nebejvalo a že jsme si po druhý světový tak nějak všichni v Evropě říkali, že by bylo dobrý, aby už se to nikdy nevopakovalo. Ale tohle všecko ty přece víš.
Dobrý řešení to nemá, když vod toho USA dává ruce pryč. (Možná až tam začne zase nějaká pořádná genocida, tak se ten voranžovej blb chytne za rypák, ale to už bude pro spoustu lidí pozdě.)

říjen 15, 2019 09:39
... : NČ
Protože jsem inteligentní a sečtělej, tak jsem si ze svý inteligence a sečtělosti sám zformuloval univerzální pravidlo:
Každá smlouva, pakt, dohoda, partnerství, platí přesně jen do momentu, kdy silnějšímu přestane vyhovovat.
Tak tomu bylo, co svět světem stojí a tak tomu bude navždycky! S tím nic nezmůže ani pravda ani láska!
říjen 15, 2019 09:48
... : Kikinos
Je mi tě doopravdy líto. Snad jsem pochopil, že rád místo argumentů slovíčkaříš. Píšeš ve smyslu bylo by, ale ono není a to je ten rozdíl. O obsahu charty NATO nemáš ponětí. Daňové, zdravotní, úpravy všech tzv. Titlů, jsou ti samozřejmě známé a považuješ je za odporné činy Oranžového muže. Nezlob se, ty nejsi partner do diskuze. Lidé jako ty přinášejí ostatním utrpení a bídu a ještě jsou přesvědčeni o svém poslání. Znovu, pokud jsi schopen bez urážek diskutovat a argumentovat věcně, budu jen potěšen. V opačném případě si s odpovědí ušetři síly.
říjen 15, 2019 11:05
... : *deeres*
"Jdeme na to, vaše NATO!"
Že jsme členy takové organizace je nám na nic, akorát tam solíme prachy.Před tímhle nás neuchrání:
Česká republika zavede institut strpění cizinců ze třetích zemí na svém území. Reaguje tak na letošní rozhodnutí Soudního dvora EU, podle kterého se i cizinci, který není hoden azylu, musí přiznat práva uprchlíka a není možné ho vyhostit, ač představuje nebezpeční pro stát nebo byl odsouzen pro závažný zločin. Vyplývá to z novely azylového zákona, která byla předložena do připomínkového procesu. Institut strpění už má dlouhodobě ve své legislativě například Německo.
11. listopadu 2019 v prostorách ministerstva vnitra se budou návrhy připomínkovat a pak už to pojede -nová definice azylanta a nově zavedený institut strpění.

https://www.ceska-justice.cz/2019/10/cr-musi-zavest-institut-strpeni-cizince-i-clovek-bez-naroku-azyl-ma-mit-prava-uprchlika/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
říjen 15, 2019 11:23
... : *deeres*
Generál Petr Pavel to je kapitola sama pro sebe. Další kariérista, co je pro místo na výsluní schopen udělat cokoliv, umí si to omluvit a hlavně se nezapomene pochválit. V roce 2014 s ním vyšel rozhovor, zajímavý je odstavec "Uvažuj o KSČ".
https://reportermagazin.cz/a/iBuc7/general-pavel-jsme-odvaznejsi--nez-si-myslime

To jsou paradoxy!!!!
říjen 15, 2019 11:32
... : Míša šíša
No, deeres, u generála Pavla to nevadí. Protože sen ní dovedl postavit na správnou stranu. A to je důležitý!
říjen 15, 2019 11:54
... : Míša šíša
Oprava: protože se nyní...
říjen 15, 2019 11:55
... : Krakonoš
Tak jo, kikine, až mi vysvětlíš, čím jsem za 50 let svý nehodný existence přinesl "lidem utrpení a bídu", pak se můžem bavit. Do tý doby radši šetřím síly, páč jinak bych se asi musel uchýlit k vopravdovejm urážkám. smilies/cheesy.gif
říjen 15, 2019 13:21
... : Kikinos
Děkuji za relativně slušnou odpověď, pouze s jednou urážkou. Představte si, že místo přehršle socialnich programů by lidem zbylo v kapsách trochu více peňez. A některým by se to hodilo. To je ta bída a utrpení, které podpůrci sociální spravedlnos a, migrace přinášejí zbytku společnosti. Mohly by se postavit cesty, parky atd...
Za další poučeni si budete muset zaplatit, nejste přece jen socka, která bere, uráží a nadává.
Nejvhodnější bude platba přes PayPal.
říjen 15, 2019 13:48
... : Mikin4
Donalda Trumpa pred stazenim tech vojaku vsichni varovali. Jak jeho zpravodajske sluzby, tak americti generalove, diplomati i politici. Stabilni genius ovsem jiz tradicne veri spise despotum typu Putina, Kima a Erdogana a tak zde mame novou valku i s genocidou. Lidi kteri jeste porad nevi proc Vladimir Donikovi do Bileho domu tak usilovne pomahal docela lituju.
Pobavilo me, ze NČ porad dokola opakuje ze necemu nerozumi, ze neco nechape, ale napsal o tom clanek. smilies/grin.gif
říjen 15, 2019 14:11
... : Mikin4
Proč se najednou stateční američtí bojovníci stahujou z bojový zóny, se zdůvodněním, že bojovníkům hrozí v boji nebezpečí?

Sem měl, zjevně tedy klamně, za to, že bojovníci jsou placení právě za boj v nebezpečí a ne, že zdrhnou, hned jak se začne střílet a tudíž je to tam nebezpečný.


Nez zacnes NČ priste psat, seznam se v prvni rade s fakty. V te oblasti se nestrilelo, byla naopak diky pritomnosti americkych vojaku a jejich kurdskych spojencu docela stabilni. IS byl porazen a na Americany se Turek zautocit neodvazil. Kdo dal tureckemu utoku zelenou, byl prihlouply Donald J. Trump. Takze znovu - te doby se tam nebojovalo a ti vojaci neutekli. Poslechli jen idiotskeho rozkazu sveho vrchniho velitele. To vojaci musi... :-
říjen 15, 2019 14:25
... : Kikinos
Zajímavá jsou srovnáni polls; za Obamy z Iráku (96% podpora Demokratů pro stažení), nyní 57% Dems proti. Tedy zdaleka ne všichni a víme, že tehdejší stažení umožnilo vznik ISIS. Alespoň na férovku tedy.
Tohle není tvoje liga Jyrko.
říjen 15, 2019 18:28
... : NČ
Nojo, nestřílelo se tam, takže byl veget. Ale teď se střílet začlo, takže nejvyšší čas, stáhnout se do bezpečí.
říjen 15, 2019 18:34
... : Mikin4
Takze jeste jednou a naposled. Strilet se tam zacalo az po odchodu tech vojaku. Kdyz klades otazky (a ze jich bylo), mel bys cist odpovedi.
říjen 15, 2019 19:34
... : NČ
Potěším tě i vyznamenám sdělením, že jsem tvoje odpovědi dokonce četl. Ovšem, liší se zcela od mých informací, které jsem získal výjimečně ne z bolševických webů, nýbrž z tzv. veřenoprávního Radiožurnálu. Vlastně by mě ta otázka vůbec nenapadla, kdybych to na vlastní ucho neslyšel.
říjen 16, 2019 04:59
... : NČ
7.10.2019 ČTK České noviny: "... Bílý dům v neděli potvrdil, že Turecko brzy podnikne vojenskou operaci na severu Sýrie. Krátce po tomto oznámení se začaly americké jednotky ze severu Sýrie stahovat..."
říjen 16, 2019 06:01
... : Mikin4
Jsem rad, ze jsme se nakonec domluvili. Americti vojaci neutekli kdyz se zacalo strilet, ale byli stazeni oranzovym geniem, ktery tim umoznil Turkovi zahajit genocidu.
říjen 16, 2019 16:18
... : NČ
Tak trochu se v tom motáš, bobku. Psal´s něco jinýho. Ale to je fuk. U tebe jde o celkem normální reakci.
No, co se mě týče, představuju si to asi takhle:
Zvoní telefon:
"Ahoj, Donalde, tady Recept. Hele, budu dole dělat trochu pořádek, tak si radši stáhni svý hochy do bezpečí, aby tam omylem nepřišli k úrazu. Jeden nikdy neví a to bych fakt nerad."
"Tak jo, Recepte, domluveno, zařídím. A neudělej mi tam větší bordel, než bude potřeba. Jo, a abych nezapomněl, budu ti muset za to dát nějaký sankce, jinak bych tady s těma magorama nevydržel. Tak si rozmysli, jaký sankce ti nebudou vadit, proberte to i s Vladimírem a pak mi dej vědět."
"Jasně Donalde, a pozdravuj ode mě Melanii."

říjen 16, 2019 18:06
... : Mikin4
Proste jsi NČ napsal nesmysl. Nerikam, ze jsi vedome lhal, protoze mohlo jit (jak je u tebe tak caste) o spatnou informovanost. Mezi Trumpovym oznamenim stazeni vojaku a Erdoganovym utokem uplynuly dva dny.
Tenhle Trumpuv posledni kopanec nebyl zase takovym prekvapenim. Oranzovy oligarcha veri nejruznejsim despotum vic, nez svym tajnym sluzbam i poradcum a to se pak chybicka vloudi.
Sranda je, ze tentokrat rozzuril i sve nejvetsi fanousky, vcetne senatora Lidndsey Grahama.
Takze jedine co z tveho clanku dava trochu smysl, je posledni veta. Nazdar! smilies/wink.gif
říjen 17, 2019 04:12
... : *deeres*
Trump je oranžová zrůda. Albright,strůjce bombardování Kosova, která nechala decimovat Srby, aby podpořila drogovou mafii v Kosovu a sama se napakovala na Inekonu, ta je úžasná. Velká kámoška s velitelem Kosovské osvobozenecké armády Hashimem Thaçim, jedním z bossů sítě organizovaného zločinu.

Neměl bys přestat používat dvojí metr podle toho, kdo je tobě osobně sympatický a podle toho překrucovat fakta..

říjen 17, 2019 08:13
... : mila1
No deeres, když už tak šermuješ těmi zrůdami, tak co je podle Tebe náš prezident? Pokud vím, i on bombardování Jugoslávie schválil.... ikdyž se z toho teď vykrucuje.
K tomu Turecku a vyklizení pozice Američany. Byla to chyba, už i proto, že se to velmi hodí Rusům.
říjen 17, 2019 09:14
... : doktor
Hádáte se ,dohadujete a úplně zbytečně.Ve světě ve kterém máme tu čest žít nic neplatí a kámoš nekámoš je to jedna banda politicky nestabilní a nevypočitatelná.Na položené otázky je tolik odpovědí,že snad ani nejdou zodpovědět.Ale co vím je,že bych generála Pavla měl v úctě,jinak snad už ze součastníků nikoho.
říjen 17, 2019 12:41
... : *deeres*
Mila1 - souhlasila vláda za předsednictví Zemana i když je známo, že Zeman to tehdy konzultoval pouze s ministrem zahraničí Kavanem. Nemělo se jednat o bombardování civilních cílů.

A náš nejlepší prezident všech dob se k tomu nechal slyšet takto:
Domnívám se, že během zásahu NATO v Kosovu existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat: nálety, bomby, nejsou vyvolány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární: to, co je zde ve hře, jsou principy, lidská práva, jimž je dána taková priorita, která překračuje i státní suverenitu. A to poskytuje útoku na Jugoslávskou federaci legitimitu i bez mandátu Spojených národů.


Takže ti civilisté to odprdli kvůlivá lidským právům. Ještě e Havel nechal lyšet:
Ale na základě své osobní zkušenosti jsem stejně silně přesvědčen, že jen čas dovolí objektivně zhodnotit to, co se děje v těchto dnech v Jugoslávii a dopad na NATO.


Čas opravdu ukázal, co se z Kosova stalo, hnízdo drogové mafie. Doporučuji se podívat na film dokumentaristů ČT "Uloupené Kosovo", nebo italký seriál "Nekonečná válka". Hashim Thaçi je válečný zločinec a UCK je teroristická organizace a Albright je jeho skvělá kámoška.
říjen 17, 2019 15:46
... : Mikin4
Ja zde Trumpa za zrudu neoznacil ale priznam, ze bych s tim i souhlasil.
Co se nasi krajanky pani Korbelove - Abright tyce, to je nesmirne vzdelana a chytra dama, ktera ma velikou zasluhu na tom, ze ta hrozna valka byvale Jugoslavii netrva dodnes. Bez toho bombardovani by nebyl konec zlocinum srbskeho komunisty Milosevice a nemohl by se vratit domu temer milion kosovskych uprchliku... Zima byla tehdy na krku a nikdo nevedel co s nimi. Ale po bitve je kazdy generalem.
Ze srbsti komousi i soudruh Dvorak tu pani nenavidi, to jim docela preji. smilies/wink.gif
říjen 17, 2019 18:28
... : polárka
diskutujete o krvave Madle?
říjen 18, 2019 04:01
... : NČ
Jak dalece je Trump špatnej nebo dobrej, to ať si rozsouděj u nich doma.
Já si ovšem nedokážu představit, že by se do sebe pustili dva členové stejnýho vojenskýho paktu.
A jak by asi Trump dopadl, kdyby se do Ameriky vraceli vojáci v bednách?
-------------------------
Povídání o Madle i o humanitárním bombardování civilistů už tady bylo tolikrát, že, aspoň pro mě, nemá smysl, s tím zase začínat.


říjen 18, 2019 07:06
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]