O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

"BROUK EROTOMAN" PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 září 2019
Jo, jsem slíbil, že vám panička řekne, jak se vede její ušní sbíječce. Tedy, to je stejně neuvěřitelné, co si lidi dovedou vymyslet. Například nějaký kravál v uchu, když přitom vůbec nic takového neexistuje, ale oni tvrdí, že jo. No, jak tak chodím několikrát za den exkrementovat, tak ona se pořád vybavuje na téma: "Taky máte tinnitus?" A já to musím poslouchat.

 
 
 

Brouk v hlavě.

 

Panička pořád hledala nějakého uřvaného brouka, a hlavně ve velikosti, co by se jí vešel do ucha, na kterého by to všechno mohla svést.

Jenže on jí vešel nejen do ucha, ale do myšlení, jak tak na to koukám.  Tedy myslím, že je to tak, když ji pozoruju.

Ona vám někdy udělá takové štronzo, že to je až k nevíře. Asi zrovna našla místo, jak se to dá v hlavě ztlumit, případně vypnout. Třeba má někde uvnitř ovládací knoflík. Přitom kouká někam do nevidim, a já vidim, že zas slyší to, co neslyší nikdo, a že to asi zrovna hodně řve... Takže honem skočím k ní do pelechu, strčím jí čumec do dlaně a snažím se být co nejblíž.

 

Věříte, že toho svého brouka už si vygůglila? Má prý dva milimetry a hlavně, vůbec není obyčejný. Je nejuřvanější na světě, prostě expert.

Od té doby, když se panička s někým baví, tak se s ním všem vytahuje, že biologové samcům tohoto druhu hmyzu naměřili schopnost vytvořit cvrlikavý zvuk se silou 99,2 decibelu!  Tedy že řvou stejně, jako když těsně vedle vás jede nákladní vlak, nebo sedíte v první řadě před totálně rozvášněným orchestrem. Tak tohle si usmyslela, že má v uchu…

 

Legrační ovšem je, že ten opravdový breberák, kterého si tedy našla, se jmenuje Micronecta Scholtz, a používá zajímavý hudební nástroj. Těmi „houslemi“ je jeho zadeček a smyčcem penis. Pánové vědci ze Skotska a Francie, co ho zkoumali, zjistili, že brouk takhle vyřvává na samičky, aby je nalákal k milostným hrátkám. No, asi tím některou uřve, až  padne a on zaboduje.

 

 

     
jo, teď slyšíte to co ona...
 

No, jinak je má panička celkem normální. Nakonec si vždycky večer vezme kousíček nějakého prášku, ten ji uspí, a broučí zadeček i ten neuvěřitelně výkonnej pindík se tak vyřadí z provozu...

Ještě že se jí podařilo tu svou paní doktorku umluvit, a prášky tedy dostala, jinak nevím, co bych si s ní počal. Ona před tím spala tak hodinu dvě. Přes den to už skoro zvládá, hlavně když teď ví, že není sama. (Samo, že není sama, je přeci se mnou, a já ji nedám.) 

Ale ona říká, že není sama s tou nemocí. Prý ji už má skoro polovina všech lidí na světě, a zatím nikdo nepřišel na to, jak ty brouky z hlav lidem vypudit…


 Váš zpravodaj KAYO

 

 

Komentáře (11)add feed
... : NČ
Ahoj, celkem normální paničko.
K tvýmu dnešnímu svátku Ti přeju jen samý zdraví, spoustu prachů a spoustu milejch a něžnejch lidí, jako jsem já.
PS: A nezapomeň, že 99,89 procent chovanců ústavů tvrdí, že jsou normální.


září 09, 2019 03:54
... : andrea
Je to asi hodně nepříjemné. Pustila jsem si tedy nahlas ty chrobáky a musim uznat, že je to nepříjemné i jen na 2 3 minuty.
Neumim si představit mít něco takového v hlavě a vědět, že buď musím vydržet, nebo se zbláznit.
Je to skutečně hrozný.

KAŽDOPÁDNĚ, DANIELO, HEZKÝ SVÁTEK, ÁŤ TI BROUK ASPOŇ DNESKA DÁ POKOJ!
září 09, 2019 07:35
... : mia I
copak se to dneska děje? Daniela se na nás směje.
Očka ta jí leskem září, stačí pohled ke kalendáři.

Daniela dnes svůj svátek slaví, tak jí přejme štěstí, zdraví.
Proto i já ze Šumavy posílám přání do matičky Prahy.

Přeji Ti velekudlo milá, abys stále šťastná byla.
Kayo ať moc nezlobí, ať s Tebou pěkná místa prochodí.




září 09, 2019 07:36
... : mia I
Dani je to trápení. Já tuhle říkala doktorce,, že už jsem se s tím naučila za ty roky žít, ale čas od času přijde ataka, že bych mlátila hlavou do zdi. Mužův strejda to měl také, ten se kvůli tomu dokonce oběsil.
září 09, 2019 07:51
... : mamča
Přidávám se ke gratulantům. Štěstí, zdraví a kopec dobré pohody Ti Danielo přeji, brouk - nebrouk.
Zkus ještě zapracovat na té věčně zablokované krční páteři, třeba se brouk naštve a odstěhuje se.
září 09, 2019 07:56
... : *deeres*
http://nd06.jxs.cz/718/558/eaf8c75761_99066567_o2.jpg

K tomu posílám jeden pouze virtuální dortík, po kterém se netloustne smilies/wink.gif
září 09, 2019 08:21
... : *deeres*
září 09, 2019 09:02
... : bollas1
Danielo, přeji Ti dnešní a spoustu těch dalších dnů bez tinnitu, bez hrubiánů na webu a s láskou Kaye i ostatních věrných přátel.
září 09, 2019 09:39
... : JanaJ.
Danielo, všechno nejlepší ke svátku, ať tě brouk moc nezlobí. Po mých zkušenostech jsem přesvědčená, že se na tom hodně podílí krční páteř. Ale páteř se musí srovnat celá, je to složité.
září 09, 2019 10:41
... : doktor
Danielko ,byl jsem mimo a tak dovol aby jsem Ti popřál k Tvému svátku vše nejlepší,hlavně konečnou a na vždy porážku brouka v hlavě,klidné dny i noci.Dani nezoufej,jsi silná holka a to kladivo porazíš.Držím Ti palečky.Pozdrav též pro Kay.
září 10, 2019 12:37
... : NČ
No, to je dost, že sis taky vzpomněl! Pokud vím, tak zrovna na přání od tebe se Danuš těšila nejvíc!
září 10, 2019 14:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]