O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VZÍT NOHY SVÉ MILÉ NA RAMENA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 21 červenec 2019
Související obrázek
Ve Finsku se hraje bahenní fotbal, soutěží se v hodu mobilním telefonem či v saunování na výdrž. Ovšem mají tu i bizarnější sportovní disciplínu – nošení manželky po trati plné překážek na čas. V malém městečku Sonkajärvi se už po kolikáté konalo mistrovství světa právě v nošení manželek na zádech. Dnes se tolerují tři styly nesení, tzv. hasičský, estonský, a na zádech. Estonský je nejoblíbenější, žena má zadek nahoře, hlavu dole…


 

 

 

 

Podmínkou také je, že nesmí vážit méně než 49 kg. Pokud se taková vyskytne, dostane na záda batoh, který její váhu dorovná do té minimální.Vítězové získávají mimo jiné i množství piva rovnající se hmotnosti manželky. Letos se zúčastnilo 60 párů z 15 zemí.

 

Podle pravidel je závodní trať dlouhá 253,5 metru a její součástí jsou vodní překážky, jedna dokonce s hloubkou 1 metr! Podmínkou je, že žena nesmí vážit méně než 49 kilogramů. Kdo závodní trať překoná nejrychleji, vyhrává a získá mimo jiné množství piva rovnající se váze nesené žen.

 

 

 

         

 

 

 

Podle pověsti má tenhle zajímavý závod původ někdy na konci 18. století, kdy se ve Finsku v jedné oblasti vyskytovala tlupa loupežníků, která žila v lesích a pořádala nájezdy na okolní vesnice, kde kradla jídlo a ženy. Ve větším měřítku se závody začaly konat od roku 1992 a o pět let později se ve městě Sonkajärvi konal první světový šampionát.

Ale – jestli se tam letos nějaký Čech také odhodlal hodit si svou drahou kolem krku, to se mi vypátrat nepodařilo…

 

d@niela

 

 

 

 

 

Komentáře (2)add feed
... : toulavejV
Tak já na tenhle druh zábavy nejsem, ale když se to někomu líbí, tak proč ne. Když si lidi hrajou, aspoň nezlobí. A tohle není nic proti ničemu. Problém mám třeba jak někde ve Španělsku nebo je to Itálie, po sobě lidi hází pomeranče nebo rajčata, a jsou to tuny kvalitního rozšlapanýho zničenýho ovoce a zeleniny, co se vyplýtvá na podle mě velmi pochybnou zábavu. I když jsou to přebytky, někdo to zaplatil, nikde v okolí to nechybí, je to hnusná rozmařilost a plýtvání, který, být diktátorem, okamžitě zakážu. Takovej tyran bych byl.

Myslím, že i na takový věci by se v rámci záchrany současnýho stavu světa měla zaměřit svatá Gréta ze švédského království. Protože, kdo taky jinej, že jo - kdo má tu moc, že ho přijímá papež, vystoupí na klimatický konferenci OSN, v Evropským parlamentu EU nebo na Světovým ekonomickým fóru v Davosu už v patnácti letech, což bohužel tedy není žádnej fór! A další a další potentáti a celebrity planety Země, komici i mamlasové, se jí budou klanět, až dostane Nobelovku za mír. Protože, kdo jinej by na ní měl větší nárok, po Evropský unii a Baraku Obamovi . . . nebo Jásiru Arafatovi, že jo.
červenec 22, 2019 13:32
... : doktor
Toulavej.... super řeč.
červenec 22, 2019 13:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]