O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHLAP. HODNEJ CHLAP. TEPLEJ? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 červenec 2019
V životě každé ženy nastane bod zlomu. A teď nemyslím menopauzu. Když už jsme u toho, nechápu, proč se tomu říká menoPAUZA, když je to na furt. Fakt divný. No ale já myslím jinej bod zlomu. Je to chvíle, kdy ženě dojde, že všichni chlapi jsou stejný. Jako stejně mimo. Jeden jako druhej. Že prostě nejen, že není z čeho vybírat, ale není ani důvod, bo v losovacím osudí jsou všechny míčky se stejným číslem.

 

 

 

 

 

 

A teď nám to jako dojde a uvědomíme si, jak šíleně moc času, vzácnýho času našeho života, jsme strávily losováním. A rozechvělým očekáváním, jaký numero si vytáhneme. No, a když po 167 očekáváme tutovku, a vytáhneme si zas toho stejnýho Peška, tak se to zlomí a my rezignujem.

 

Začnem chlastat s kámoškama nebo psát blog, duchovně se rozvíjet, dělat si řidičák, chovat včely, šetřit na důchod, nebo něco takovýho. No a teď si představte, že v týhle fázi se z čista jasna zjeví chlap, kterej není mimo. Nebo tak aspoň vypadá. Jenže my už jsme zderege.... zdegere....zdegenerovaný.

Zlomený.

Vyhořelý.

 

 

Image result for GENTLEMAN

 

Jsme už z chlapů tak vystresovaný, že když se v našem okolí objeví jedinec, kterej si před náma nehoní ego a nenatřásá se jak tetřev, je milej, něžnej, slušnej, pozornej, nesnaží se okamžitě vyvolat soutěž kdo s koho, a není debil, první co nás napadne je, že je určitě teplej, protože tohle přece není možný.

 

Takže zatímco v normálním světě bychom se začaly zajímat o to, jestli je zadaný nebo nezadaný, v dnešním světě přemýšlíme, jestli jeho chování náhodou nesouvisí s tím, že nás považuje za zeleninu z čeledi brukvovitých.

 

 

 

 

A pravdu se stejně nikdy nedozvíme, protože říct mu “jsi moc milej, nejsi náhodou teplej?” se tak nějak nehodí, nebo co.

A tak jsme z toho prostě jen paf. Perplex. Auf. Steif.

 

Koukáme a dojímáme se nad chováním, které jsme u muže roky neviděly.

Tajeme v měkkém objetí a propadáme se do snu o mimozemských civilizacích.

 

A tohle je začátek konce. Když si o chlapovi, kterej se k nám chová normálně začneme myslet, že je teplej, jsme na samotném dně naděje.

A nebo vlastně jak se to vezme. Taky se můžeme od toho dna odrazit a zkusit mu prostě dát pusu. A vono se uvidí, co z toho vyletí. Třeba kometa.

 

Tak příště. To zkusím. Slibuju.

L. Y. A.

 

NEOHROŽENÁ ŽENA

 

 

Komentáře (2)add feed
... : Josef Kouba
Kasanova řekl: Každá žena je jiná, ale dohromady jsou všechny stejné.
červenec 05, 2019 04:49
... : *deeres*
Máme to od přírody tak zařízeno, že jdeme po největších bourácích. To bylo zapotřebí pro naše přežití a přežití našich potomků v pravěku. Dneska už ne, proto chytrý ženský nedbají na své atavistické pudy a vybírají rozumem. Mají i svůj název - "zlatokopky".
červenec 08, 2019 10:42
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]