O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VAŘÍTE RÁDA? NEBOJTE, S DĚTMA VÁS TO PŘEJDE... PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 červen 2019
Přejít na obsah
VAŘÍTE RÁDA? NEBOJTE, S DĚTMA VÁS TO PŘEJDE...
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

Jonášovi je to jedno, má naděláno v plence. Opouštím kuchyň, měním plenku Jonášovi, pak poslintané bodyno Filipovi, cestou zapínám pračku a házím na věšáky nové ručníky. Těsto do vaflovače, jahody, smetana, nachystat talíř pro první, pro druhé, pro třetí.

Na noze vláčím dítě, druhé držím v náručí, třetí brečí u stolu, že chce pustit pohádku. Taková ranní pohoda, znáte to. Ale za to dokonalé stravování to stojí.

article_photo

 

Filip zjišťuje, jestli Jonášova vafle letí stejně rychle, jako ta jeho. Jonáš odmítá pokračovat v jídle. Dojídat vafle se nechce už ani mě. Dobře, příště po dětech ráno jen hodím rohlíkem.

 

Oběd.

V ledničce mám vaničku s mrkví. Už by bylo třeba jí spotřebovat. Co takhle mrkev podusit na másle, mám vyndané vepřové, i zásobu brambor ve spíži. Všechno domácí, jsme na dědině, chápete. O prase v chlívku se manžel zodpovědně staral poctivou část zimy. Kus masa, co se chystám dětem připravit, má pořádnou hodnotu.

Při čištění mrkve si vzpomenu na kamarádku. Spížku v podzemí sice nemáme, ale děti jsou vynalézavé. Nebo nemají svůj den. Nebo jsou ospalé. Nebo mají v plence. Nebo se jim zasekla hračka. Nebo si vzájemně ukradli hračku. Nebo se navzájem bouchly. Nebo se o něco bouchly.

Nebo! Vařím, jasné? Čistím tu mrkev už dobrou tři čtvrtě hodinu. A pračka doprala, mimochodem.



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]