O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FESTIVAL OPEN HOUSE PRAHA PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 květen 2019
Přejít na obsah
FESTIVAL OPEN HOUSE PRAHA
Strana 2
Open House PrahaVíte, kde se konají honosné recepce a kam zve primátor hlavního města Prahy své ctěné hosty? Reprezentační prostory primátora najdete na Mariánském náměstí v jižním křídle budovy Městské knihovny, která zde stojí od roku 1928 a jejíž návrh pochází od architekta Františka Roitha. O nádheře těchto interiérů se můžete osobně přesvědčit v rámci letošního festivalu Open House Praha ve dnech 18. a 19. května.


 

 

 


Ano, již popáté se o víkendu otevřou běžně nepřístupné budovy a prostory v Praze. Open House Praha v uplynulých čtyřech letech zpřístupnil 195 budov a prostorů, které navštívilo 185 000 lidí. Mezinárodní síť Open House Worldwide Family čítá 46 měst na celém světě.

 

 

 

 

 

Letos to bude osmdesát budov či prostor.  A  jednou z nich je už zmíněná Rezidence primátora hl. města Prahy.  Budete mít možnost obdivovat luxusní dřevěné a kamenné obklady, nádherné mozaiky, dekorativní malby na stropech a stěnách a stejně tak i umělecká díla od předních umělců své doby.

 

 

Rezidence primátora, hlavní sál

 

 

Okázale působící luxusní zimní zahrada, do které když vstoupíte, je to, jako kdybyste se ocitli v úplně jiné době a na úplně jiném místě. Vedle působivého vstupního salónu, velkého recepčního salónu a jídelního salónu, můžete vstoupit i do komornějších místností, které však neztrácí nic ze svého přepychu. Je to dámský a pánský salón, dále hudební, citrónový a hráčský salón.

 

Related image

 

Reprezentační část rezidence se nachází v druhém patře, kam vás může zavést unikátní historický výtah s pohodlnými gauči. Kvůli kapacitě však jako návštěvníci Open Housu budete muset jít po schodišti. Vyplatí se to však. Neuvěřitelně luxusní prostory, které zde spatříte, vás okouzlí!

 

O patro výš se nachází byt primátora, který však nebude v rámci festivalu zpřístupněn.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]