O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽENY BY MĚLY PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 květen 2019
Přejít na obsah
ŽENY BY MĚLY
Strana 2

 

 

Spousta mých kamarádek svými nedostatky trpí. Nemluvím o zdravotních problémech, ty nechme stranou. Nehodnotím, pokud si žena stěžuje na velké poprsí, protože jí z toho bolí záda, nebo chce zhubnout, protože jí metrák nadváhy neúnosně zatěžuje klouby. Jde mi o ženy, které jsou přesvědčené o své nedokonalosti jenom proto, že si to myslí jejich okolí. Že je jim vnucována obecná představa ideálu, i povinnost se mu co nevíce přiblížit.

Mám dojem, že každá žena si myslí, že má kila navíc. Nevěřili byste, kolik existuje typů diet. Já teda určitě ne. Ženy popíjí koktejly a dělí si stravu. Vyrábí raw pokrmy a jsou přesvědčené, že cukr v jakékoliv formě je vlastně jed. Nejí přílohy ani pečivo. Vypouští večeře. Některé by si na noc ani neosladily čaj.

Víte, kdyby o tom ty ženy nemluvily, vlastně bych si ani nevšimla, že nějaké nedostatky mají. Každý máme něco. Někdo pihy, jiný šest dioptrií. Moc tmavé chloupky pod nosem, nebo málo dlouhé nohy. Já sice neřeším nadváhu, ale řídnou mi vlasy. Už nikdy je po těch třech porodech nebudu mít jako dřív. No a co?

Manželovi přibyly šediny. To ze starostí o naše děti. Taky má víc vrásek okolo očí. Řekla bych, že od smíchu. A jeho břicho, to už není, co to bývalo. Místo fotbalu s kamarády tráví čas s námi a z toho si ten pekáč buchet nevytvaruje.

Jenomže - protože svět je nastavený jinak a některé věci se zdají být důležitější, než ve skutečnosti jsou, tak pak vznikají příhody, jako ta naše v koupelně.

 

article_photo

 

Místo toho mlčení a vtahování břicha jsem se měla na manžela podívat a říct: „Víš co? V tomhle břiše vyrostli během tří let tví tři synové. Je to to nejlepší břicho, které jsi doposud potkal. Važ si ho, ať vypadá jakkoliv.“

Ženy, jste krásné takové, jaké jste.

A kvůli ostatním, kvůli ostatním nemusíte nic.

 

KATERINA KAROLOVÁ

 

 

 

Komentáře (6)add feed
... : NČ
No, pěkný povídání, ale bacha. Takhle ideálně to až příliš často nefunguje. Citová přitažlivost a zvyk jsou bezesporu silnou motivací, ale příroda ještě vymyslela přitažlivost sexuální, která dokáže s chlapem saframentsky zacvičit, zvlášť, když se v blízkosti vyskytne nabídka.
Tak jen přidám tu prastarou moudrost:
Žena při svatbě věří, že její muž se změní. Ale on se nezmění.
Muž naopak věří, že ona se nezmění. Ale ona se změní.
květen 08, 2019 04:53
... : *deeres*
Ten nejlepší manžel je pěknej sprosťák. A když je takový úžasňák, tak by měl vědět, že zrovna tímhle každou ženskou, jen trochu dbající o svůj vzhled, srazí na kolena.
Asi jako tenhle vejlupek smilies/grin.gif
Sedí manželský pár v restauraci, ženě ukápne polévka na šaty a povídá: "Podívej, vypadám jak prase."
A muž na to: "Nejen že vypadáš, ale ješte sis pokydala oblečení."

Co tak trochu empatie?
květen 08, 2019 10:11
... : d@niela

No, zvláště když Kačenka drží v ruce čerstvé mimčo... smilies/grin.gif
Ale oni ti chlápci za to snad ani nemůžou.
květen 08, 2019 10:53
... : doktor
Katko ,moc hezké povídání.Nefalšované a upřimné.
květen 08, 2019 12:21
... : NČ
No, jasněže nemůžou. Příroda je příroda. Je nesrovnatelně starší, než lidskej druh a též nesrovnatelně moudřejší. I když se to třeba nejeví v průběhu těch pár let, který jsou nám přidělený k žití.
květen 08, 2019 12:54
... : *deeres*
Mám kámoše a ten tvrdí, že na každý hrneček se najde poklička. To, jak máme vypadat je jenom diktát módy.Proto jsou dnes psychiatrie plné anorektiček a bulimiček. Došlo to tak daleko, že už to není jenom záležitost téměř dospělých slečen, ale i pubescentů bez ohledu na pohlaví. Kdopak nám asi tohle vymýšlí jako genderovou inspiraci?

https://cz.pinterest.com/pin/384987468137984421/?lp=true
květen 08, 2019 15:42
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]