O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CÍTÍM, TEDY JSEM PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 duben 2019
V kavárně naproti mně sedí dvě dámy a evidentně rozebírají vážný psychologický problém. Padají fráze jako - uvolni se, jdi do sebe, dovol si to, nech to plynout, pošli si přání, ale hlavní mantra, kolem které se celý rozhovor točí je - POCIT. Jak to cítíš, já to necítím, cítím, že potřebuji změnu, pociťuji napětí....nemohu se do něj vcítit. (Takže asi půjde opět o chlapa. Z jakého jiného důvodu by se taky ženy ráno setkávaly? Kvůli vaření?! No nenechte se vysmát :-)))

 



Na jednoduchou otázku, co cítíš? Jedna z dam hovoří asi deset minut v kuse.

Začíná se mi točit hlava, když nahlédu do propasti, která zeje mezi mužem a ženou. Jak spolu dvě tak odlišná zvířátka mohou najít společnou řeč?

 

ŽENA CÍTÍ tíhu života se všemi důsledky. Její psychika se mění v závislosti na postavení hvězd, fázi měsíce, fázi menstruačního cyklu, stavu vlasů a pleti, těsnosti kalhot, síle atmosferického tlaku, počtu erupcí na slunci, čistoty dřezu, oken, pocitové teplotě a poloze záchodového prkénka, rosném bodu a schopnosti muže vcítit se do ní.

 

A to je katastrofa, protože muž slovo cítit nechápe. Tedy abych to upřesnila - nechápe jako žena, v kontextu duchovním, dušením, psychologickém, tantrickém a ezoterickém, ale pouze ve spojení s kusem žvance. Například .... no třeba.... vůni vepřovýho z trouby cítí naprosto bezpečně.

 

Ale ne, teď vážně. Nedá se to změnit, ale dá se s tím pracovat. Jen kluci, musíte vědět jak na to. Máte v ruce mocnou zbraň. (Ne. JEHO jsem tentokrát nemyslela) Ve vaší moci je modulace ženiny nálady ve váš prospěch. Nebo ve prospěch vepřového, jak chcete :-) Fakt. Jde to. Stačí se naučit, co ženám dělá dobře. Nemusíte chodit hned pro diamant. ( Ale můžete! Rozhodně to neberte jako zákaz!)

 



 

 

Pro začátek si ale do notýsku napište následující slovní spojení:

 

Chybíš mi.                         

Moc mi chybíš! (V psané formě vykřičník supluje emoci, v normální formě je nutné použít opravdovou emoci, doporučuju předchozí nácvik v koupelně).

Miluju tě přesně takovou, jaká jsi.

Namasíruju ti záda.

Jsi nejkrásnější nenamalovaná.

Co bys řekla wellness víkendu. Ne, opravdu nechci jet na kola.

Jsi pro mě nejdůležitější.

Nemusíme mít pořád sex, chci vedle tebe dnes jen usnout.

Vezmu děti někam na víkend, aby sis odpočinula.

Jsi moje štěstí.

Nekoupíme novou pračku se sušičkou?

Udělal jsem snídani!
(oběd, večeři, cokoli uklohníte má cenu 1kg briliantů)

Pojď sem, obejmu tě.
(pomiluju tě, pohladím tě, potulím tě, chci tě jen tak držet za ruku.)

Nechceš si koupit něco nového na sebe?

Co kdybychom zajeli do IKEY a přestavěli trochu obývák?

 

A dále v tomto duchu, proloženo květinou, lístky do kina, do divadla, na výstavu.... a dále dle individuálních preferencí, čím častěji, tím lépe.

 

Image result for vepřo knedlo zelo

 

 

 

A holky.

Nebude to zadarmo, to je snad jasný.

I vy musíte položit svou oběť na oltář.


Mějte v lednici vždycky nachystaný nějaký to vepřový.

L. Y. A.

Nočník Neohrožené Ženy

 

 

 

 

Komentáře (4)add feed
... : NČ
Co třeba taky: "Tady jsem ti napsal PINy od mých karet"?
duben 29, 2019 04:40
... : *deeres*
Existují i normální ženský, nejenom "praštěný dukátový buchtičky". smilies/grin.gif
Ale na Seznamce se asi nenajdou. Čerstvý zážitek z víkendu. Jedu autobusem a sedím na jednom ze sedadel, kde jsou dvě a dvě proti sobě. Proti mně sedí bába s dědkem, mé věkové kategorie a jejich rozhovor se nedá přeslechnout. Vlastně spíš monolog té báby. Tak jsem se dozvěděla, že se seznámili na nějaké Seznamce a ona mu minimálně zachránila život, protože ho donutila jít k lékaři na preventivní vyšetření a on jí za to není dost vděčný. Nechce pravidelně cvičit, přestat kouřit, chlastat a všeobecně si pěstovat svoje čchi. Jenom čumí z okna, žere a tak mu odumírají mozkové buňky. Zatímco ona je pravý opak. Pořád jsem čekala, co na to on, on nic, jenom se zavrtával hlouběji do sedadla.
Kdo z těch dvou byl víc na hlavu, ta princmetálová bába, nebo ten mužskej srab?
duben 29, 2019 08:26
... : doktor
Neohrožená,to co radíš dát do notesu,to jsem používal již jako roztouženej mladík.Prostě pozornost,hezké slovo,gentlemanství je mi stále velmi blízké.
duben 29, 2019 12:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]