O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POSTARU SE ŽÍT NEDÁ. ANI O VÁNOCÍCH. PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 prosinec 2018
Nejdřív si neodpustím malou opravu velkýho historickýho fejku: Výrok "Postaru se žít nedá" se neprávem připisuje Klémovi. Pravda je zcela jiná, vzniká zkomolením. Tohle vzniklo, když se Kléma jednou vrátil ze schůze domů, a zase vožralej. Marta zrovna válela nudle do polívky a válečkem ho vzala po palici. Kléma, naštvanej na ni, vyběhl na balkon a řval "SE STAROU SE ŽÍT NEDÁ!". Tak to jen pro přesnost. Ale to už je historie.

 

 

 

 

 

Teď mě ovšem zaujal novinkovej článek k letošním Vánocům: "Modrá a růžová už nejsou v módě. Dárky pro děti teď musí být genderově neutrální".

 

"Modrá a růžová, jako rozlišení mezi chlapcem a dívkou, jsou teď považovány za zastaralé. Obchodníci se tak snaží vyhovět přáním rodičů a nabízejí hračky, se kterými si může hrát jakékoliv dítě, bez ohledu na pohlaví. Podle majitelky obchodu ve West Hollywoodu Tary Recibergové je teď v módě mít vše v neutrálních barvách jako je šedá, béžová nebo bílá. Lidé totiž nechtějí, aby byli rozeznáváni na základě pohlaví".

 

Nevím, jestli se toho dožiju, ale jistě to nebude už dlouho trvat, kdy chlapečci budou tlačit kočárky s panenkama, holky si budou hrát s maketama samopalů, a rodiče budou s dychtivou zvědavostí, láskou a pochopením 15 let očekávat den, kdy jim jejich dítko sdělí, jestli je kluk nebo holka.

 

A tak se zase znova potvrzuje rčení A. Einsteina: "Vesmír a lidská blbost jsou nekonečné, i když - u vesmíru to není tak úplně jisté."  No jasně:  America first! Kdo chvíli stál, už stojí opodál!

 

 

A ještě k těm Vánocům:

 

 

 

Neměli bychom zapomínat, že (čerpám z oficiálních zdrojů) u nás teď pobývá 12 uprchlíků. Těm bychom měli ukázat vlídnou tvář a rozhodně se vyvarovat jakýchkoliv urážek, v podobě třeba hvězd na stromcích, atp. Půlměsíc na stromek se snadno dá vystřihnout z lesklýho papíru, uprchlíci nebudou vystresováni a i naši caparti se tak nenásilnou formou přivedou k pravdě a lásce. Každej by taky měl dostatečně zvážit i negativní důsledy děsivýho zjištění, kdyby se některej z těch 12ti uprchlíků dozvěděl, že jsme večeřeli vepřovej řízek. To by ho mohlo poznamenat doživotně a nedej Alláh, co kdyby se nám kvůli tomu řízku uprchlík nakonec dočista zradikalizoval.

 

 

Výsledek obrázku pro Policie na Vánoce v Praze

 

 

Vánoce budou jistě nádherný. Strom na Staromáku bude hlídat kulometná rota, televize bude dětem vysílat pohádku o odporně bílý Sněhurce, kterou musel obohatit černej princ, snad dojde i na Teletubbies, barev všech ras a neurčenýho pohlaví. Běda třem králům, kteří by si dovolili nekorektní urážku "Hej ty černý vzadu, nevystrkuj na nás bradu". Na děti se musí nenásilně, leč důsledně. Teprve v krajním případě, kdyby se to některejm nevděčnejm panchartům nelíbilo, kdyby zatoužili po hvězdě namísto po půlměsíci, nebo kdyby nějakej zlotřilej kluk zatoužil po autíčku, je nutno sáhnout k prostředkům donucovacím. Pravda a láska musí zvítězit!

 

NČ,

vánočně rozjímající

 

 

 

Komentáře (5)add feed
... : Sidon
Já myslím, že většině obyčejnejch lidí, jsou všechny ty "novoty" u p...,šumafuk, a budou si žít "postaru" dál. V českých zemích (tím myslím i Moravu a Slezko), zatím není početnější skupina těch, kterým by to popsané chování mělo vadit, ale oni Češi jsou stejně poněkud jiný kafe, než třeba Němci, či Švédi. Jenom několik pomatených multikulturalistů si myslí, že by se těm "vetřelcům" mělo vycházet vstříc. Mám dojem, že Češi by se s těmi "hosty" vypořádali trošku jinak. Jsou na to i dost vynalézaví.

smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
prosinec 17, 2018 07:33
... : doktor
Sidon asi mluví za mnohé z nás.Ahoj, HEZKÉ SVÁTKY VÁNOČNÍ NÁM VŠEM KUDLANKÁŘŮM.
prosinec 17, 2018 13:01
... : Moira
Kdyz to vezmu kolem a kolem, troufam si rict, ze Ceska republika tento rok 2018 zvladla celkem dobre. Migracni vlna se nam vyhnula a postoj vetsiny nasich politiku je jasny. Zatim neprehledna je situace kolem premiera. Cesky narod jeste svuj zpusob zivota nezmenil a doufejme, ze ani nezmeni. Slunicka se sice snazi, ale Cesi jsou ponekud jine natury nez ti smradlavi francouzi nebo stadni nemci.
Hezke svatky vsem lidem dobre vule.

prosinec 17, 2018 16:08
... : NČ
To samozřejmě souhlasím, že většině našich lidí jsou zvrhlosti zatím fuk, souhlasím i s tím, že tenhle rok proběhl celkem dobře. Vaděj mi léta následující, protože je celkem jistý, že když už se nějaká zvrácenost ujme (však už i u nás má svý zastánce a propagátory), tak je jen otázkou času, kdy se etabluje na "normu".
prosinec 17, 2018 17:13
... : andrea
no, jsem zvědavá, jakou fotku vyfotí policajti příští Vánoce.
Tahle se opravdu povedla...
prosinec 18, 2018 10:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]