O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

A FURT SE SEZNAMUJU... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 listopad 2018
MALÝ PIVO ZA 160,- KČ .... UŽ NIKDY!!! - Teda, abych byl přesnej, v tý ceně 160,- Kč byl i náprstek kafe s náprstkem vody z kohoutku, co si poručila babka. Bylo to zase první rande s další bábou ze seznamky, po asi třech vzájemnejch emajlech. Psala v inzerátu, že nechce trávit Vánoce i další měsíce, roky, sama, což mi přišlo sympatický, a fotka, sice z dálky, ale též snad ušla.

 

 

 

 

Výběr místa setkání jsem gentlemansky nechal na ní, musim teď dodat, že nejen gentlemansky, ale i neprozíravě. Vybrala renomovanou kavárnu v centru Prahy. Nevim, proč zrovna tu, nejspíš to byla jediná, o který věděla. Tušil jsem zhruba, co to bude obnášet, ale už jsem to nechtěl nějak korigovat.

 

Takže pak setkání venku; hned mě ovšem zarazilo, když mě do dveří kavárny hbitě předešla a nacpala se tam přede mnou. No ale budiž, zřejmě nezkušená. Naopak zkušeně mě pak předešla i v přivolání obsluhy. Pak nimrání se v nápojovym lístku kvůli blbýmu náprstku kafe, jako by na tom nějak záleželo. Nemyslel jsem, že tam jdeme kvůli jejímu kafi. Já jsem zůstal u jednoho malýho piva. Pivo bylo nedobrý, jakoby zvětralý, sklenice na okraji sladká, zřejmě od předešlý limonády.

 

 

Související obrázek

 

 

 

Bába už též zvětralejší, no ale jakžtakž ještě držela pohromadě, jen má zřejmě potíže s prostatou, protože během hodiny si musela dvakrát odběhnout. Jinak ta hodina proběhla celkem očekávaně, jen jsem si všiml takový jakoby ostražitosti, nekoukání do očí při hovoru a vzetí vážně mejch lehoučkejch, evidentně srandovních, nadsázek.

Nojo, pochopitelně. Byla z Brna, teprve pár let v Praze, a to už jsem si kdysi dávno všiml i mockrát ověřil, že Moraváci berou vážně úplně všechno, včetně sebe samejch. Nějak jim chybí ten smysl pro srandu, pro dvojsmysl (nemyslim hned nějakou čuňačinku). Asi tak, jako když v americkejch filmech se každá sranda musí doprovodit okamžitym vysvětlením "to si dělám legraci".

 

Ale nic. Třeba bych bábu časem krapet vychoval.

 


Jenomže nevychovám. Druhej den mi napsala, jak jsem skvělej a bylo to se mnou bezva, ale že si uvědomila, že se vlastně vůbec seznámit nemůže, je natolik vytížená vnoučatama, že se jí ani času nedostává. Jednou větou jsem jí odpověděl, že nechápu, proč se teda inzeruje, a už neodpověděla. Jasně, byla to výmluva, prostě jsem nezaujal.

Popravdě, ani ona mě zase nezaujala natolik, aby mi to snad, nedejbóže, přišlo líto.

 

Co mi ale přišlo safraporcky líto, to bylo těch, naprosto vyhozenejch, 160,- Kč, za který jsem vysrkal jedno malý nedobrý pivo. To kdybych ty prachy tady na Žižkově hodil do kanálu, vyšlo by to úplně nastejno, jen bez cestování přecpanejma tramvajema.

 

Proč, probůh, uplně každá bába po šedesátce výslovně prahne po setkání jedině "u dobré kávy"? A proč mi připadá blbý, navrhnout sejití se třeba jen na stanici, ke krátkýmu okouknutí a nanejvejš ke krátkýmu projití? Proč je mi hrozně trapný, třeba hned po spatření, říct "sorry jako, měl jsem jinou představu" a ušetřit si tak nejen prachy ale i zbytečný kecy?

 

 

No, to snad teda zkusim až zase zjara nebo v létě. Nebo taky vůbec. Ono je to stejně pokaždý naprt.  Tak zas příště, uvidim.

 

Ale ať tak, či tak, do pajzlu v centru Prahy,

na malý pivo a ubryndanej koflíček kafe za 160,- Kč (= 20 velkejch akčních kozlů úúúúú),

mě teda už nikdy nikdo nedostane.

 

 

 

 

Komentáře (32)add feed
... : andrea
krásný. Jo, to máte pánové za to, že smíte být oficiálně lovci. Ale stejně ulovíte jen tu, která si vás sama vybere smilies/grin.gif
NČ přála bych ti takovou, jako je na těch fotkách.
Ale to bys asi brzo "zašel".
listopad 30, 2018 07:27
... : NČ
Andreo, moc děkuju za přání. Bohužel ovšem nevidím, k čemu.
Vidím jen nějaký německý slova "Old fashioned dating" určitě teda něco fascinujícího, ovšem místo fascinujících fotek jen prázdno.
listopad 30, 2018 08:01
... : d@niela
tak sem tam dala novej - snad už je to vidět...
:-))))
listopad 30, 2018 09:12
... : *deeres*
Nestála za seznamování. Jednak "Old fashioned dating", a co horšího bez smyslu pro humor a asi neupřímná. Bud jsi opravdu nebyl jejího srdce šampion a ona se vymlouvala na vnoučata, pak je tu druhá možnost, že se jenom tak bavila, aby se vytrhla z všednodennosti a seznamování nemyslela vážně. Jak lovce pouhých zážitků odfiltrovat od opravdových zájemců netuším a asi se jich na seznamkách pohybuje dost obého pohlaví. Snad jenom to nejdříve nějak důkladně vykorespondovat.
Předpokládám, že jsi to udělal a tak ti filtrem proběhla jenom tato neuspokojivá bába. Virtuálně se dá lhát skvěle, ani se nemusíš při tom červenat a stydět.
A ty máš zážitek o kterém si mohl napsat a zkušenost, bacha na snobské báby s vnoučaty.
listopad 30, 2018 09:22
... : NČ
Tohle člověk nikdy neví předem. Zatim, asi za ty 4 roky, byly jen tři báby, který jsem "mohl".
Třetí (letošní letní) po dvou setkáních ale nemohla mě. To jsem nějak nepochopil, proč dvakrát jo a pak najednou ne. Jestli čekala, že se na ni vrhnu, zatímco já jsem se k vrhání neměl? Nevim.
Druhá (předloňská letní) docela fajn, ale jen k courání po hospodskejch zahrádkách. To já sice moc rád, jen to nesmí bejt úplně všechno.
První (předpředloňská podzimní) též fajn, jenže žrala prášky, zapíjela vínem (o práškách jsem první dny nevěděl), pak ji z toho nějak snad tahali v blázinci ... Pak už nevim.

No, a teď toho určitě nechám. Dost mě totiž vyděsily zprávy o ruský špiónce Jelizavetě, která byla nastrčena mladýmu důvěřivýmu Andrejovi do postele. A protože já jsem taky takovej důvěřivej trouba, tak je docela pravděpodobný, téměř jistý, že kdyby se na mě na seznamce nabalila ruská špiónka, podlehl bych a přímo mě děsej nedozírný následky, který by mý podlehnutí mohlo mít. Co kdyby mě ukecala, že třeba spolu půjdeme fotit nádraží? Riziko je hrozivý, musim ho zavčasu eliminovat tím, že se na to radši vykašlu úplně.
listopad 30, 2018 11:06
... : NČ
Jo, Daní, fajn. Ten spodní je skutečně nesmírně zajímavej.
listopad 30, 2018 11:09
... : *deeres*
Já mám letitou kamarádku a protože jsme obě už jetej ročník, tak naše seznamování na vážno s druhým pohlavím, probíhala někdy v době filmu Jáchyme hoď ho do stroje, nebo Hodíme se k sobě miláčku.

Momo, jako strojní inženýrka to pojala vědátorsky, aby výsledek byl co nejlepší a sežralo jí to co nejméně času. Tak se přihlásila do registru, kde její nacionále se řádně strojově zpracovaly, tehdy ještě dírkovací metodou a do týdne jí přišla plachta se jmény a kontakty mladíků, kteří jí vyšli jako vhodní parneři. Bylo jich docela dost.
Tak přijdu k Momo na návštěvu a ona, že zrovna nemá čas, že má schůzky. Bydlely jsme tehdy na Vinohradech, ona si tedy po okolních restauračních zařízeních rozsadila adepty na manžela a pak kolovala. Některým řekla, že zavolá, někam se vůbec nevrátila, vždycky se vymluvila na nějakou blbost a stejné kolečka s jinými nápadníky absolvovala další den. Nebudeš, NČ věřit, ale ona si fakt vybrala a vyvdala se.
Ta třetí letošní, jich asi také měla víc a vybírala a našla pro ní něco lepšího.
listopad 30, 2018 11:34
... : Moira
NC, diky za humornou historku. Ocenuji, ze takhle poloverejne odhalujes svoje zkusenosti se seznamovanim. Me osobne tyto pribehy dost utvrzuji v tom, ze nektere zkusenosti jsou prenosne a netřeba se pokouset je potvrzovat vlastním cinenim.
Osobne si myslim, ze cim starsi je clovek, tim hure si najde opravdu vhodny protějšek. Blaznive se zamilovat,podle mého nazoru,je od 30ti let téměř nemozne. Alespon v nasich zeměpisných sirkách, při dennim chozeni do práce a starostech o chod domacnosti, byt i jen jednoclenne. Navíc je clovek často konfrontovan se spatnymi zprávami z okoli a tak si radeji vytvari ochrannou barieru.
Presto ti NC preju, abys jednou nasel tu jedinou spravnou babcu, která ma vyresene vlastní vztahy, ma skvělou rodinu a zaroven ještě bude mit dost energie a zajmu o něco navíc. Tri rande opravdu není mnoho, myslim, ze budes muset investovat vice energie.
Ja jsem si současného manžela nasla také na netu a jsme velice stastni jiz 13 let.
listopad 30, 2018 11:47
... : Iris
Moiro, proč babču, to je strašný výraz. Nikdo, žádná ženská, se nikdy necítí být babčou a žádný mužský nikdy o babču nestojí. Možná je lepší říct "správnou babu" a pod tím si už člověk může představit cokoliv - od dvaceti donekonečna. V mládí se hledá dobře, protože pomáhají hormony. Když už hormony nemlží úsudek, je těžké snadno zblbnout a jde to asi těžko. Ale skutečně je možné najít něco jako správného parťáka i ve vyšším věku, vidím kolem sebe příklady. smilies/smiley.gif
listopad 30, 2018 12:10
... : NČ
Tak já v první řadě vám přeju báječnej život s vašima báječnejma chlapama.
Jinak, Moiro, to nebyla jen ta tři rande, o kterých jsem psal vejš. Těch bylo mnohem víc, včetně vysrkanejch blbejch kafí, jasmínovejch čajů, a pod. Ale jen ty tři, to byly báby, který bych snad, možná, "mohl".
Bezvýhradně souhlasím, že v mládí to jde samo a ve stáří už vůbec.
Ten zmiňovanej počítačovej registr v podstatě funkuje i na tom mym "štěstí". Tam si můžeš filtrovat prakticky co chceš, až ti nakonec něco vypadne. Jenomže ty vstupní údaje tam zadávají sami "klienti" a pak to teda nakonec vypadá, jako když si filtruju třeba při nákupu auta. Ve výsledku mi vyleze auto 9ti letý, ale zato téměř zánovní, nejetý, doteď používaný jedině prvním majitelem - starým pánem jednou za týden 10 km na nákup, jinak opečovávaný v garáži. Pak se ovšem jdeš podívat a zjistíš, že Tech. průkaz je duplikát po předešlym popsanym, stav auta je žalostnej, jediný co souhlasí, je stav tachometru (cha, cha, cha). Tak to jen k tomu počítačovýmu filtrování. Nakonec ti vždycky vyleze jen to, co tam kdo o sobě zadal. Papír (monitor) snese všechno.
listopad 30, 2018 12:15
... : Míša šíša
No, a teď toho určitě nechám. Dost mě totiž vyděsily zprávy o ruský špiónce Jelizavetě, která byla nastrčena mladýmu důvěřivýmu Andrejovi do postele. A protože já jsem taky takovej důvěřivej trouba...

Se z tebe picnu! smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif
listopad 30, 2018 12:31
... : Iris
NČ, pokud to je gratulace směřuje ke mně, žádný báječny chlap se nekoná, z důvodů výše uvedených jsem vzdala pokus o hledání. Ale tahle diskuse mě baví - čistě teoreticky. Dlouho přemýšlím nad tím, že podle mého pozorování si nikdo nepřipadá tak starý, jak staří se mu jeví jiní právě v jeho věku. Člověk má v sobě nějak zabudované vnitřní dítě nebo mládě nebo co to je, a i když podle občanky stárne, uvnitř tomu nechce věřit, někdy nabývá pocitu, že je výjimkou. A nedorozumění a přešlapy jsou nasnadě. Výraz "umění stárnout" je hodně výstižný. V určitém okamžiku je třeba pochopit, co už na sebe neoblékat a co už si nemalovat na ksicht, jak už se neprojevovat a co už nevyžadovat. A možná proto jsou ty vstupní údaje, jak to zmiňuješ, chybné. Ti lidé nešidí schválně, mají o sobě skutečně takové představy, které tam napíší. Osobně se do žádné seznamky necpu, myslím, nebo spíš naprosto věřím tomu, že to musí přijít samo, neorganizovaně, neplánovaně. Pověstná jiskra. Anebo na druhou stranu delší zrání, bez záměru a bez tlaku na pilu.
listopad 30, 2018 12:34
... : NČ
Ale jo, Iris. Jistě, že to musí přijít s tou jiskrou. Podle mě s tím ovšem nesouvisí cesta, jakou se k tý jiskře dostanu. V mládí to jde klidně i na zastávce tramvaje: "dobrý den, nevíte, jakou tramvají se dostanu ...?" A pak už poznám, jo nebo ne. A když vidím jo, tak už jen stačí "díky", já samozřejmě vím, jakou tramvají, ale nějak jsem vás oslovit musel". Pak už přijde to posedění, pak kartáček na zuby, atd., nebo na koupališti, atp., zcela standardní průběh. To je absolutní brnkačka, stačí pár osvědčenejch fórků. A ještě snadnějc to funguje pomocí seznamky. Ale to, co byla brnkačka ještě ve čtyřiceti, to už v sedmdesátce prostě nejde. Nejde to ani v seznamce.
listopad 30, 2018 12:56
... : NČ
Míšo Šíšo. Mám dojem, že příliš zlehčuješ závažnost hybridních hrozeb ...
listopad 30, 2018 13:01
... : Giotta
NČ - sorry, ale s Tebou bych na rande nešla.
1)Je ti líto blbých 160 Kč? Nedávno do mne - jen tak mimochodem - jeden kamarád (opravdu jen kamarád, vidíme se 1x za rok a nikdy jsme spolu nic neměli) investoval nejméně dvakrát tolik za chutný oběd.
2)Vadí ti, že dáma musela 2x "na dámy"? Možná jsi to i rádoby vtipně komentoval? No tě pic, kdybych se měla stydět, že jdu na WC, třebas vícekrát než protějšek, tak to bych asi taky hledala výmluvu, proč už se s dotyčným nesejdu.
3)Sejít se s někým na stanici tramvaje a jít se projít? Pokud možno, aby to tedy nic nestálo, když se ukáže, že z toho nic nebude? Zajímavá představa - okouknout, zjistit, zda je protějšek schopný schůze - ale poznáš tak druhého člověka? U toho kafe aspoň jako ženská poznám, jestli není protějšek harpagon :-)


listopad 30, 2018 14:31
... : mia I
já to teda pochopila tak, že Nčému nebylo líto za paní zaplatit. Ale cena za 1 pivo a mini kafe (bžundu) mu přišla nadsazená. Nebyli jste Pepo ve Slávii?
listopad 30, 2018 15:02
... : mia I
jinak, docela jsem překvapená, že paní vstupovala do kavárny jako první. Nabízí se otázka jestli tam nebyla i s jinými adepty na seznámení a už si tam připadá jako doma. I tak, pán vstupuje první ne?
listopad 30, 2018 15:09
... : NČ
Jen na uklidněnou, drahá Gioto, aby ti to nebylo líto.
Já s tebou taky ne. Teda - podruhý už ne. A poprvé bych litoval i pětikoruny, kterou bych tam s tebou utratil.
Mio, jo.
listopad 30, 2018 15:56
... : Giotta
NČ - proč myslíš, že jsem Ti napsala odpověď na Tvůj článek?
Ať jsem jaká jsem, v Tvých očích nehodna investice pětikoruny, aspoň se nad sebou zamýšlím.
listopad 30, 2018 16:06
... : NČ
Sorry jako, Gioto. Jestli ses zamyslela nad sebou, to jsem skutečně z poznámky nevytušil.
Pochopil jsem jen, že ses zamyslela nade mnou.

Ale proč to dál rozebírat? Pokud si stařec se stařenou nerozuměj ani v takových samozřejmých pitomostech, není dál, co řešit.
Dyť přesně o tom je předešlej hovor. O tom, že v létech mladších, když OBĚMA jde především o to, jestli to rande skončí v mojí nebo v její posteli, se takovýhle blbosti neřešej.
listopad 30, 2018 16:34
... : mia I
Pepíku a co si vlastně tak na rande povídáte?
listopad 30, 2018 16:55
... : Moira
Iris, to popsala velice spravne. Kazdy clovek se sam vidi mladsi a hezci nez ve skutecnosti je. Umeni starnout neni dano kazdemu.
NC, ja uz ti muzu jedine poprat hodne pevne nervy a hodne stesti. Neni to ztracene...
listopad 30, 2018 17:03
... : NČ
A já ti, Mio, vlastně ani nevím. Tak jako podle nálady, práce, děti, vnoučata, chata, chalupa, ale všechno jen tak povrchně. Ono taky napoprvé o nic moc nejde. Spíš o ty sympatický pocity, lehkost, úsměvy, nějak jako "je mi zrovna teď fajn".
Což se ovšem docela vylučuje s neusměvavym, křečovitym, ostražitym a už předběžně nedůvěřivym, až na*ranym protějškem.
listopad 30, 2018 17:07
... : mia I
Moiro, bohužel jsem včera viděla fotku Petry Janů a zhrozila jsem se. Nejen té momentální, kde má nějakou alergii, ale i ty předešlé , vygooglené, kde jí je 60 plus. To samé Dagmar Patrasová a bohužel už i Yvetta Blanarovičová má nájezd. Za ty tisíce, kdyby omládly a staly se hezčími. Ale on opak je pravdou. Nechávají si píchat nějaké nitě do tváří, je to v podstatě plexisklo. Mají obličej zdeformovaný, opuchlý, obočí divně vytáhlé vzhůru. Vůbec jim to nelichotí. Nechat se za těžké peníze mrzačit, hloupost.
listopad 30, 2018 17:09
... : NČ
Dík, Moiro. Ztracený to už je. Ale proč brečet? Vlastně by mě ani nenapadlo brečet. Je mi docela fajn, často mě i napadne, o co mi je líp, když si můžu dělat kdy chci co chci, nemusim mít žádný ohledy, vlastně ani povinnosti, ani nepotřebuju rozšiřovat svý obavy ještě o další osobu (na obavy mi docela postačej děti a jejich děti).
Nakonec je to jen v tom, jestli vůbec můžu najít tak skvělou bábu, že bych kvůli ní byl ochotnej se všech těch výhod vzdát. A o tzv. kámošku, na občasný sobotní odpoledne na procházku, nebo nedejbóže do dívadla, prostě nestojim.
listopad 30, 2018 17:21
... : strejda
Ahoj NČ.
Tedy chlape, co to kecáš? Že se starší lidé nemohou seznámit jako třeba puberťáci? Ne, to nemáš pravdu. V tom ti budu oponovat.
Omlouvám se, že jsem se sem zase po letech vetřel, ale jak tak čtu ty příspěvky zde a samozřejmě i ten tvůj článek o seznamování, musím se smát některým situacím. Nedá mi to, a protože na tebe nemám jiný kontakt, zkusím ti zde, kam jsem už nechtěl zavítat, vyprávět jeden můj krátký příběh, který se mi stal docela nedávno. Podotýkám, že zcela náhodně, necíleně. Nebylo to vůbec plánované. Ano, týká se také seznámení. :-)

Dnes bych nikam nešel, protože tam prší led, ale před čtrnácti dny tu bylo ještě docela hezky, příjemno a teplo.

Vydal jsem se, jako skoro každý den, na dlouhou procházku. Šel jsem asi 9km do vzdáleného Brandova, to je dlouhý městys těsně u hranic se Saskem. Dlouhý asi jako Lovosice. A jak si tak jdu, co noha nohu mine, kochám se přírodou i domky, které jejich majitelé postupně zkrášlují, přiběhl ke mně malý krásný pejsek, venčený nějakou paní a začal se mi šmrdolit mezi nohama. Sehnul jsem se k němu, začal jsem ho hladit a povídám mu, čím to je, že každý hezký pejsek má skoro vždy také hezkou paničku.
A přitom jsem ho stále hladil a on byl jako u vytržení. A tak jsem mu povídal i když mi nerozumněl, že kdybych takhle hladil po prdýlce tu jeho paničku, asi bych dostal facku, viď? Paní se začala smát, řekla mi, že jsem lichotník a že mne tu už jednou viděla a že si myslí, že nejsem zdejší.
Prozradila mi jméno svého mazlíčka a tak jsme si povídali a povídali a já jí vyprávěl, že my zase máme doma černého kocoura, který slyší na několik povelů a podává pacičku atd atd. Byla to příjemná paní.
Jenže v tu dobu mi měl jet autobus zpátky, protože už jsem nechtěl šlapat těch dalších x km zpět a tak jsme se rozloučili. Povídali jsme si asi deset minut, ale když jsem pak seděl v tom prázdném busu, docela mne mrzelo, že jsem ho nenechal ujet. Vždyť dole, na konci Brandova je i jedna docela hezká a čistá hospůdka...
Jistě by si dala vínko nebo tu černou bžundu, to už je jedno co. Jsem to ale vůl... No nic, jsem ženatý, o té paní nevím skoro nic, jen to, že bydlí asi v polovině obce, že už je také v důchodu, ale řeknu ti, hezky se mi s ní povídalo. Ani jméno nevím. Ale jak jsem za těch pár minut rozhovoru zjistil, nebyla to žádná nafoukaná panička, s nosánkem nahoru, která jistě nepije kafíčko způsobem, že jí při držení hrnečku trčí do prostoru zvednutý malíček.

Co z toho plyne? Že i přes tu hezkou němou tvář je možné se seznámit s příjemnými protějšky.
Měj se hezky, přeju ti hodně úspěchů a nechoď na seznamky. Seznamuj se přirozeně tak, co sám život nabízí.
Všem přeji příjemné svátky a hlavně hodně zdraví v roce 19.


listopad 30, 2018 19:17
... : Iris
NČ - přesně tak to je, jak to píšeš. Na té samotě se dá najít spousta výhod, není to tak, že by právě kvůli nim člověk byl schválně sám. Ale když už je, tak je fajn si je uvědomit. A uvědomit si, že je nejen dost těžké, ale možná i nemožné a zbytečné chtít se v tomhle - svým způsobem druhu vysloužené sobeckosti - s někým seznamovat. Zejména s někým, kdo má za sebou také už hromadu let a životních zážitků, návyků, zlozvyků, potřeb a libůstek, kdo už je vypracovaná dokončená bytost se vším všudy. Řekla bych ovšem, že ty jako chlap bys byl schopen velmi rychle a velmi snadno se všech těchto výhod vzdát pro mladou kůstku, ano by nemusela být kdovíjak skvělá - proti téhle variantě by neobstála žádná z těch výhod, alespoň na čas. I do divadla bys běžel jako o závod...smilies/smiley.gif

Mio, ta Petra Janů se nějak nepovedla, jsou k tomu komentáře, každá operace a každý výkon jsou zatíženy rizikem komplikací. Spousty dalších žen jsou upravené celkem dobře, ne, že by jim to vrátilo mládí, ale jsou upravené například pro vystupování před lidmi apod., když se tím tedy živí. Kdyby tu úpravu neměly, vypadaly by určitě o dost hůř.
listopad 30, 2018 19:21
... : Iris
Strejdo - zdravím a přeji Ti všechno to, co se před svátky a koncem roku vinšuje. A s tím přirozeným seznamováním souhlasím smilies/wink.gif
listopad 30, 2018 19:25
... : d@niela
Jéje, to mám radost,
ozval se nám i strejda... Že by to bylo tím nadcházejícím vánočním časem, že se tu zas začínají objevovat samí fajn lidé?

Tak jsem vyměnila tu jednu mizející fotku za jinou, snad bude ENČÉ spokojenej.... :-)
listopad 30, 2018 21:50
... : NČ
Čau strejci Mastere. Rád tě vidím. A dyť jo, někdy se vyskytnou situace, kdy pak člověk trpce lituje, že se nezachoval. Taky proto lituje, že další vývoj, kdyby se zachoval, si pak v představách idealizuje, maluje jen jedině pozitivně.
Tvou i Irisčinu radu "Seznamuj se přirozeně tak, co sám život nabízí" ovšem dost dobře použít nemůžu. Nebo spíš, můžu a i používám, jenomže sám život mi nabízí pavlač, Tesco, Kaufland. Spoléhat teda jen na to, mi připadá dost málo, takže když už mi sám život nabízí i seznamku, tak to klidně zkouším. Vždyť ono zase až tak o nic nejde. Nežli něco za každou cenu, to radši nic. I proto, že to "nic" má vedle svejch záporů i ohromnou spoustu výhod.
Tak kdyby ses už neozval, přeju bohatýho Mikuláše, Ježíška a bezva rok 2019.
--------------
Jo, Daní, s fotkou jsem spokojenej. Ale kvůli mně, to´s fakt nemusela. Brejden tobě i všem.
prosinec 01, 2018 04:35
... : Josef Kouba
Své zkušenosti mi vyprávěl kamarád, když ještě uháněl děvčata. Seznámit se s dívkou jsem neměl problém, ale osm z deseti následné schůzky využívaly takto: Pondělí...večeře v restauraci a procházka. Úterý...KFC, kino, poté krátká procházka. Středa, kino a když jsem jí po procházce nabídl můj útulný příbytek, odmítla a rande na druhá den také. Ve čtvrtek nebrala telefon. V pátek jej zvedla a poslala mě k šípku. Randění mě přišlo nechtěj slyšet a dívenka následný týden chytla

prosinec 02, 2018 03:38
... : Josef Kouba
Z jakého si důvodu jsem měl problém povídání dopsat, konec je...následná týden chytla jiného pitomce.
prosinec 02, 2018 03:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]