O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOLOBĚŽKA LIME PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 listopad 2018
Výsledek obrázku pro LIME KOLOBĚŽKA PNGJízda na koloběžce Lime nevyžaduje řidičský průkaz, dle pravidel si je však může půjčit pouze osoba starší 18 let. A dle zákona se na koloběžku pohlíží jako na jízdní kolo, což znamená mimo jiné zákaz jízdy po chodníku nebo v jednosměrce. Porušení může městská policie řešit napomenutím, ale také pokutou až 2 000 Kč.

 


 

Americká firma těchto stříbrně-zelených elektrických koloběžek po metropoli rozmístila stovky, ke svezení vám stačí mobilní aplikace. Za odemknutí zaplatíte 25 Kč a k tomu 2 Kč za každou minutu jízdy.

 

Pražské ulice s dlažebními kostkami těmhle koloběžkám – respektive jízdně na nich - příliš nesvědčí. Jízda je nepohodlná, je třeba sledovat výmoly, spáry a tramvajové koleje. Kolečka mají průměr 20 cm, při troše nepozornosti tak hrozí pád.

 

 

 

 

 

Plyn se přidává páčkou v pravé části řídítek. Z nulové rychlosti se sama nerozjede, takže je nutné alespoň jednou se odrazit. Poté však zvládá až 23 km/h, dojezd koloběžky na plné dobití je až 32 km.

 

Napoprvé je nutné vyplnit číslo platební karty, přes kterou probíhá zúčtování cesty. Vyhledat volnou koloběžku můžete v přehledné mapě, která zobrazuje i zbývající dojezd. Pokud se před vámi na ulici skrývá, můžete ji přímo z aplikace prozvonit.

 

 

JELI JSTE UŽ NA TÉTO KOLOBĚŽCE?

JAKÉ TO JE? JAKÉ BYLY VAŠE ZÁŽITKY?

 

KLÁRKA

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
... : NČ
Jakej byl můj zážitek? Skvělej!
Nedávno do mě na chodníku nějakej debil s koloběžkou vrazil, měl jsem z toho modřínku na lejtku, ale moc mě potěšilo, že on si rozbil hubu.
listopad 06, 2018 07:13
... : *deeres*
Koloběžka, proč ne? Ale proč ve vnitřním městě, mezi lidmi a ještě navíc s elektrickým pohonem? Snad to zakážou stejně, jako blbečky na segway, kteří vás ohrožovali v Praze všude.
V budoucnu lidé nebudou mít nohy, taky na co, zadek si budou vozit a na ruce budou mít jenom jeden prst, leváci na levé, praváci na pravé, aby mohli klikat na mobilu. Co se nepoužívá v konečné fázi atrofuje.
Už dnes prý mají studenti medicíny, kteří aspirují na chirurgy vážné problémy s jemnou motorikou.
Prý důsledek klikání od batolecího věku.
listopad 06, 2018 08:26
... : klara789
Napadlo mě: Jak dlouho koloběžky v Praze vydrží? Myslím, že mají docela výkon a budou stát asi kolem 20-25 tisíc Kč. To bude "některé" lákat. Sice to asi mají nějak podchycené, kolobrndy jsou díky GPS stále online, ale „zlaté české ručičky“ si poradí - stačí třeba taková Avie s odstíněním proti GPS, v ní objet Prahu, naložit koloběžky a pak někde v klidu rozebrat na baterky a elektromotorky a případně kovy...
Kšeft je prostě kšeft.
listopad 06, 2018 09:21
... : doktor
Hahahaha,NČ je borec.
listopad 06, 2018 13:05
... : *deeres*
Dneska jsem byla v Praze a jsou všude a to už není moc turistů. Místo, aby se prošli, tak na
kolobrndě profrčí Stromovkou i Letenskou plání.
Stromovkou jsem dneska prošla asi po půl roce a vřele doporučuji. Od povodní jí dali skvěle do pořádku, místo někdejšího skomírajícího růžového sadu jsou rybníky a snad se konečně podaří opravit i ta Šlechtovka. Podzimně zbarvené stromy, než listí oškube vítr, jsou jedna nádhera.
listopad 06, 2018 15:47
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]