O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NOVODOBÍ IKAROVÉ PDF Tisk E-mail
Neděle, 21 říjen 2018
Přejít na obsah
NOVODOBÍ IKAROVÉ
Strana 2
Výsledek obrázku pro Wingsuit flyingMám se ráda a nikdy bych nesoutěžila o Darwinovu cenu a proto ani v mládí jsem neprovozovala žádný extrémní sport. Když bych musela, tak bych třeba si i skočila nějaký ten bungee jumping, to u mne není o odvaze, ale já ten adrenalin k životu tak nějak nepotřebuji. Někteří jedinci to ale mají nastaveno jinak a rozvoj technologií jim umožňuje přizabít se, nebo rovnou zabít různým způsobem.

 

 

 

Mohou si vybrat Speed riding, což je freeridové lyžování ve volném terénu s padákem, Street luge-jízda vleže na desce, která je kombinací saní a skateboardu, Flyboarding- létání s prvky akrobacie nad vodou, umožněné tryskami připevněnými k nohám, Xpogo- odpružená skákací tyč, umožňující akrobatické prvky. A máme tu další, již pátý držkomlat Wingsuit flying. Těm, co ho provozují , asi Redbull dává křídla. Tedy vlastně ne Redbull, ale speciální létací kombinéza.


 
 

 

 

Wingsuit flying, je jednou z odnoží parašutismu. Hlavní doménou tohoto extrémního sportu je speciální okřídlená kombinéza, která po výskoku z letadla umožní člověku doslova létat. Ten, kdo chce wingsuit provozovat, musí nejdříve absolvovat tandemový seskok, kurz AFF, alespoň 200 seskoků s padákem a také speciální přeškolení.

 

Při létání ve speciální kombinéze se skáče z vysokého bodu, let se koriguje nakláněním těla, připažováním a přinožováním, doskok pomocí padáku. Pak jsou také borci, kteří mají pomocné trysky na nohou, kterými řídí svůj let. Wingsuit není  zrovna nejlacinější způsob, jak se zabít.

 

Ale ,když někdo umí, tak umí, jako tito dva, co předvedli frajerský kousek při nástupu do letadla, bez pomocných trysek. A svět žasne!

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]