O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK JSEM UBYTOVÁVALA TURISTY PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 říjen 2018
Přejít na obsah
JAK JSEM UBYTOVÁVALA TURISTY
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

Jen jednou jsem zažila opravdovou nepříjemnost, za kterou jsem si ale z půlky mohla sama. V nabídce AirB&B jsem měla uvedeno, že hosté mohou odjet až v sedm večer, ale žádný z mých hostů to reálně neudělal, a s každým jsem se v den odjezdu vždycky domluvila, kdy přesně byt opustí. Přiznávám, že jsem na ten údaj se sedmou hodinou úplně zapomněla. Narazila jsem na to s rodinou jednoho Ukrajince – říkejme mu třeba Valerij. V poledne v den odjezdu jsem je zahlédla, jak někam vyrážejí, tak jsem si řekla, že snad jen zajdou na oběd a pak byt vyklidí.

 

 

Výsledek obrázku pro bad big dog in my house!

Odpoledne se nic nedělo, tak jsem usoudila, že v bytě aspoň svléknu povlečení a dám ho do pračky. Odemkla jsem... a ve dveřích na mě vybafl jejich obrovský pes, který mi bránil ve vstupu do mého vlastního bytu! Rázem jsem začala vidět rudě, Valerijovi jsem okamžitě naštvaně zavolala a požadovala jsem, ať ihned odejdou. To sice udělali, ale naštvalo je to taky a napsali mi ošklivé hodnocení, pokazila jsem jim výlet a bytu pak vytkli spoustu různých much, které tam ostatní hosté neviděli.

 

No bylo to nepříjemné a zpětně vidím, že mi zbytečně vytekly nervy a všechno jsem mohla vyjednat po dobrém, a oni ten svůj výlet mohli v klidu dokončit.

 

 

Cestování s AirB&B

 

Po roce všechno skočilo tím, že se chystal na svět druhý vnouček, a tak teď byt obývá synova rodinka a ozývá se z něj dětské výskání a miminkovský pláč.

AirB&B má určitě mnoho výhod – můžete si vybrat třeba jen pokoj u nějaké rodiny, nebo nejrůznější netypické ubytování, můžete přihlédnout i k osobnosti hostitele a získávat tak přátele - ale není všespasitelný. Třeba právě teď jsem si chtěla sehnat ubytování na září v Římě a na AirB&B jsem vůbec neuspěla – potřebovala jsem totiž jen jednu noc, což prakticky nikdo nenabízí, nebo byly nabídky dražší než penziony, kterých je na internetu k dispozici plno.

 

Mohu ale potvrdit, že tahle síť nabízí zajímavé a většinou pozitivní zážitky.

 

  EVA HAUSEROVÁ

 

 

 

Komentáře (1)add feed
... : KAMČA
taky s tím mám zkušenost a dobrou. do bytu se nesmí moc investovat, musí tam být základní vybavení a hlavně nic drahého. a taky jsem už takhle byla v Anglii, spokojenost.
říjen 09, 2018 17:57
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]