O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JSME NEJSVOBODNĚJŠÍ ZEMÍ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 září 2018
Přejít na obsah
JSME NEJSVOBODNĚJŠÍ ZEMÍ?
Strana 2
Strana 3
 

 

 

 

 

 

V SRN jsou kalhoty „maskáče“ považovány za uniformu a bez povolení ministerstva obrany SRN je nesmíte nosit. Jinak vám hrozí až 3 roky odnětí svobody.  V Severním Irsku jsou všechny rybníky soukromé a pakliže se tam vykoupete, posuzuje se to coby “vloupání“ (Domestic burglary).

 

 

Výsledek obrázku pro trampové v americe

 

 

V severní Itálii je sbírání hub zakázáno pod trestem vězení do jednoho roku a na zbytek Itálie potřebujete tzv. “houbařský pas“, který místní úřady velmi nerady vydávají.   Ve Velké Británii je většina lesů v soukromých rukou a normální smrtelník se do nich nedostane.  V Holandsku sice do lesa můžete, ale nejenže tam nesmíte sbírat houby, nýbrž tam nesmíte sbírat vůbec žádné plodiny. Běda, jestli u vás najdou šišku, ostružinu nebo křemenáče! Počítejte zase s vězením...

 

 

 zaslal a případné úspěšné houbaření všem přeje

BOLLAS

 

 

Komentáře (5)add feed
... : KaCilka
Hezký článek. Naši trampovali a já to zažila ještě jako holka. Teď žijeme ve městě a o něčem podobném si můžu nechat jen zdát.
Ale jestli nějaké houby vyrostou, tak bych to zkusila. I když já najdu stejně jen prašivky!

září 11, 2018 08:24
... : doktor
Hezky napsané,škoda,že doba svobody je v nenávratnu.
září 11, 2018 12:21
... : *deeres*
Odmalička jsem špatně organizovatelná a vždycky jsem byla postrach průvodců při organizovaném zájezdu. Tak jsem se "ztratila" z dohledu v Benátkách, Paříži a i v Říme. Majstrštyk se mně povedl v Marsaille, kdy místo oficiálního programu, jsem se rozjela do Chateau Borely Marseille. To bylo ještě v pořádku. Jenže prohlídka trvala dost dlouho a já se chtěla ještě podívat nahoru do baziliky Notre-Dame. Ta je na kopci, kolem dokola oplocená a zavírá se v šest. Ke vchodu jsem dorazila v pět hodin, jenže pak jsem se tam zapomněla a oni mne tam zamkli. Sice to byla nádhera, nikde ani živáčka a celý kopec nasvícený, ale plot 4m vysoký. Tak jsem vystrkoval ručičky skrz plot a na kolemjdoucí volala OPEN. Ti se smáli,až se za břicho popadasli, ale nikdo neodemkl. Nakonec jsem ten plot nějak přelezla, ale pak jsem zase nemoohla najít autobus, ůlnoci a to už průvodkyně byla zelená.
září 12, 2018 10:11
... : *deeres*
Zase mně to odlítlo, než jsem to dopsala.
Autobus jsem nemohla najít proto, že jsem přes plot přelezla na druhé straně kopce a potmě všechno vypadá jinak. Tak raději jezdím po vlastní ose, bez průvodců a někdy je to také dost dobrodružné
Ve Vídni jsem na poslední chvíli skočila do vlaku směr Praha, na který jsem měla zakoupenou zpáteční jízdenku a už žádné finance na další lístek. To jsem se zamotala v metru, protože tam byla nějaká výluka a moje jazykové schopnosti jsou malé, až nicotné.
Tak si nakonec opravdu vážím toho, že v naší zemi je rozsáhlá síť turistických cest a že když se někde ztratím, tak se zase umím najít, aniž mne hledají rojnice policajtů, vojáků a vrtulník.
září 12, 2018 10:19
... : doktor
Deeres ,moc hezké.Líbí!
září 12, 2018 12:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]