O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TAKOVÝ NORMÁLNÍ VÍKENDOVÝ DEN PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 červen 2018
Přejít na obsah
TAKOVÝ NORMÁLNÍ VÍKENDOVÝ DEN
Strana 2
Strana 3
Mám novofundlanďáka Loena; kožich má jak do mrazů a začíná červen. Asi už čtvrtým rokem na jaře ho nechávám stříhat. Letos jsem to nějak prokaučovala, začíná červen a jemu je hic, mě ostatně taky, ale to je jiná kapitola... Dnes ráno jsem byla na nohou už v půl čtvrté a tak jsem šla vzbudit slepice a kohouta, ten se tedy divil. Když bylo 8 ráno, měla jsem už hotové:


 


  • nakrmená kuřata a kuřátka, slepice, kočku, psy, dala jsem všem čerstvou vodu, umyla jim misky, udělala všem jídlo na zítřek, mrkla se do včel, umyla lednici, vyprala prádlo, požnula rebarboru, že udělám koláč, byla se psy v lese - ááách, jak tam krásně řvali ptáčci po ránu - s nadšením a euforiií jsem si udělala si krásné vázičky po celém domě, uklidila kuchyň, umyla sporák, dala si snídani a při ní přemítala, jak mi to šlo všechno dnes pěkně od ruky, a byla jsem se sebou na výsost spokojena.

 

Pak jsem brnkla Vendulce, to je kamarádka tady ve vesnici, jestli už vstala, a šla k ní na kafíčko. Tam jsem si drobet orazila, a když jsem se vrátila, rozhodla se sama ostříhat Loenka. Sebrala jsem všechnu kuráž, skočila si do podkroví pro strojek, nůžky, a dole vzala z věšáku vodítko. Loenek byl natěšenej, že Rastíčka (to je jeho kámoš) necháme za plůtkem, a budu se věnovat jen jemu, to on má moc rád, je děsně žárlivej ... ostatně nejen on...

 

 

 

Šli jsme spolu do stínku ke dřevníku, stál a držel, jako správnej chlap, když se mu věnujete, a prohrabáváte mu nejen kožich. Šlo mi to napoprvé docela pěkně, chválila jsem sebe i Loenka, jací jsme šikovní, a jak nám to s tou mašinkou pěkně jde. Po hodině si lehl; tak jsem mu vzala všechno, co bylo navrchu, po dvou hodinách už to na něj bylo dlouhý, ostatně i na mě … začal být netrpělivý, stoupl si a stál a stál (funďové jsou tvrdohlavci).



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]