O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JSOU TADY A VŠUDE! PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 květen 2018
Přejít na obsah
JSOU TADY A VŠUDE!
Strana 2
Kdo? NO PŘECI EMZÁCI!!! Začalo to minulý týden, to jsem se courala ve Voděradských bučinách a nad Vyžlovským rybníkem jsem narazila na mloka. Vlastně velemloka, měl alespoň metr a nikdo mně nenamluví, že to byl nějaký zástupce naší fauny. Čapek už v 35. roce věděl, co jsou zač. Určitě mimozemšťani, a tady ta fotka je jako důkaz:


 

 

 

 

Pak to pokračovalo...

V noci mne vzbudil podivný zvuk, jako šelestění, praskání,vylezla jsem tedy z postele, nazula bačkory, došourala se k oknu a nad domem vidím hvězdičku, která se ani nehnula.

 


 

„Jak to hvězdička“, říkám si, „je zamračeno?“

 

Bez brýlí vidím kulový a tak jsem vzala na pomoc dalekohled. A vidím, jak se nad barákem kroutí vesmírná žížala, která vzplanula při průletu atmosférou. Vyprávím to doma a zase se mně nevěří.

 

Prý to byl čínský lampión štěstí a přání. Jenže, který blázen by ho zapálil a posílal do světa, když je všude kvůli suchu nebezpečí požárů. A na  téhle fotce je jasně vesmírná žížala, žádný lampion.

 

Stejné vesmírné žížaly prý napadají také severní Norsko v Hessadelnu.

 

 

 

 

 

 

A ne, nezešílela jsem! Mám i další důkaz  invaze emzáků, rovnou do ČR. I tady mám fotku jako důkaz, jen se podívejte:

 


 
        Nejvíce se mimozemšťané infiltrovali do politiky. Jsou ve všech  politických uskupeních, v Poslanecké sněmovně, Senát, ten má stoprocentní zastoupení, a jsou i ve vládě. Některé počiny našich politiků se ani jinak vysvětlit nedají.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]