O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NAKUPUJTE U ODBORNÍKŮ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 duben 2018
Tak jsem se definitivně rozhodl, že už s tím starým haj*zlem po dvaceti letech nechci mít nic společnýho! Zase začal protékat napouštěcí ventil, už asi po třetí měněnej, taky se přidal i vypouštěcí ventil ... a vůbec! Konec! V OBI jsem si z vystavenejch vybral krásnej, lesklej, chytrej, voňavej, jak Donaldovy rakety (to bude posezeníčko, mňam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro wc PRO KRÁLE

 

Prodavačka pomohla naložit zabalenou krabici, pak jsme ji s pomocí souseda Pepana a několika kozlů vyvlekli po schodech domů. Demontáž starýho celkem šla, až na nutnost odříznutí ukroucenejch pahejlů rezavejch šroubů v dlažbě.

 

Při sestavení novýho mi přišlo divný usazení těsnění mezi nádržkou a mísou, hodně divný, nelogický. Sice jsem to zvládl, ale ne s dobrým pocitem, a ten se pak ukázal jako oprávněnej.

 

Při každym spláchnutí se mezi nádržkou a mísou vyrojí pár kapek vody. Ne teda, že by to bylo nějak katastrofický, ale já mám rád věci udělaný stoprocentně. Snad dotěsnit silikonem, nebo nějak, uvidim. Až naberu novejch sil, rozdělám to a nějak to dořeším, řek jsem si.

 

 

 

 

A včera jsem do toho OBI zajel znova, tentokrát pro trávu.

 

Ne teda pro mě, já trávu nehulim, ale pro kočku. Tam jsem se, spíš mimochodem, zastavil u hajzlíků. Nebyla tam ta milá prodavačka, ale statnej chlapík, jen o něco mladší než já, a tak jsem s ním dal řeč.

 

Když jsem se mu svěřil se svým troublem a  mezi vystavenejma mu ukázal, jakej hajzlík mám, chytil se za palici a sdělil mi "tenhle typ vám s tím originálním těsněním nikdy těsnit nebude, to my víme, ten jste vůbec neměl kupovat. Teď to musíte znova rozdělat a dát tam TOHLE těsnění...", a podal mi balíček za 50,- Kč. Chlapík byl teda fajn a jsem rád, že nemusím vymejšlet nějaký amatérský dotěsňování, jsem vděčnej, že na to OBI myslí za mě, a když prodává zmetek, tak že má i díly, kterejma lze zmetek uvést do použitelnýho stavu. 

 

Jen mi vrtaj v palici dvě otázky:

 

PROČ prodávají zmetky, když vědí, že jsou to zmetky?

 

A PROČ, když už je teda prodávají, neupozorněj hned při koupi, že je nutno dokoupit ještě funkční díl? Zákazníkům by to ušetřilo zbytečnou demontáž a taky přemejšlení. Zvlášť to přemejšlení je na starý  kolena už namáhavý.

Brejden všem

a ať vám splachuje WC,

 

NČ

 

 

 

Komentáře (18)add feed
... : Marie
Protože paní prodavačka není fundovaná prodavačka, ale jen podavačka.

duben 17, 2018 07:22
... : Markéta
Dobrý den, před pár dny jsem zjistila na zemi vodu, né moc, jen takovou velkou louži, která mi dost vadila a při ohledání v malém prostoru s baterkou v ruce jsem objevila, že mi voda kape přesně z tohoto místa. Mezi mísou a nádrží. Já sama bych to rozebrat nedokázala a nemám doma žádná čísla na šikovné řemeslníky. Naposledy přišel instalatér čistit odpad a skončilo to jeho přetrženým pérem a rozkopanou podlahou. Takže záchranou byl kamarád - sundal nádrž a pošoupnuté těsnění přišoupnul zpět na jeho místo. Prkotina, ale bojím se na míse byť jen pohnout abych nádrží nehnula.
Jooo i sedět na trůně se musí umět
duben 17, 2018 07:55
... : mia I
to jsem se zase nasmála, řežu se tu jak malá smíchy smilies/grin.gif smilies/grin.gif nezasvěcený člověk (rozuměj náhodný čtenář Kudlanky)si bude asi lámat hlavu, jaký že to kozel či kozlíci pomáhali vynášet krabice do bytu. Představa ochočeného kozla, který s bagáží stoupá do schodů smilies/grin.gif No my kmenoví Kudlankáři víme, že to jsou kozlíci popovičtí smilies/wink.gif

zrovna tak věta paní Markéty , že instalatér přišel čistit odpad a skončilo to jeho přetrženým pérem... díky za ranní porci humoru
duben 17, 2018 08:13
... : Michal
Marie
Protože paní prodavačka není fundovaná prodavačka, ale jen podavačka.
A toto vidíme všude kolem, prodavači nejsou k mání.
Jinak by mi "řezník", vedoucí obchodu, nemohl prodat hovězí na ptáčky, zabalené do folie kde se to po rozbalení rozpadlo na umělecky složené kousky flaks, naprosto nezptáčkovatelné. Vyfotil jsem to a přinesl ukázat, ten den už nebyl čas a další den nebyl on. A co mi ten odborník řekl? Že jsem to měl nerozbalené přinést zpět, že by mi vrátil peníze.
Byl jsem u toho když v Tescu chtěla paní métský salám a podavačka se s ní hádala, že takový salám neexistuje, jinak by ho přece měli. Mám pokračovat? Radši snad ne, ale fakt už nevím kam pro maso, už jsem byl u všech místních řezníků. Marně.
duben 17, 2018 08:32
... : mia I
Michale kupovat v Tescu salám může snad jen sebevrah a čajovka (métský salám) z Tesca to je pouze chemie a nějaká ta kůže.
duben 17, 2018 08:48
... : mia I
jinak Michale kvalitní uzeniny a maso mají v Globusu, pokud už jsi vyčerpal možnost nákupu u řezníků , jak píšeš
duben 17, 2018 09:00
... : alka..
Zkus Michale Řeznictví Sloupnice nebo Vračovice. Tam odtud beru maso a jsem spokojená.
duben 17, 2018 11:04
... : doktor
Lidičky,vdyť na tento problém narazíte takřka v každém obchodě.Tak bezva den.
duben 17, 2018 12:21
... : *deeres*
Já métský milovala, ale ještě víc čajovku. Dneska už to ani jedno nikdo vyrobit snad ani neumí. Čajovka to byla specialita řeznictví Beránek na Tyláku a ten správný recept na ní si vzala stará Beránková do hrobu. Dneska si métský salám koupí jenom "labužník".
http://www.blesk.cz/clanek/testy-blesku-maso-a-masne-vyrobky-cajovky-a-metske-salamy/456658/spotrebitelsky-test-blesku-cajovkam-se-v-cesku-vyhnete-bez-norem-jsou-hororem.html
Maso nikdy nekupuji v obchoďáku, už ani uzeniny z Globusu nejsou to pravé, jenom cena zůstala. Maso kupuji z Masokombinátu Dolní Břežany JIKO, nebo ve vyhlášeném řeznictví v Horoměřicích. Na cestě z Prahy mám jednu prodejnu JIKO v metru Dejvická, ale už jsem se tam také dohadovala, co si vlastně chci koupit. Mívají tam skvělý paprikový bok, za celkem lidovou cenu. A tak jsem si vyžádala 20 dkg a prodavačka mně tvrdila, že nic takového nevedou. Tak jsem jí ho ukázala, kde že ho mají vystavený a on už to není paprikový bok, ale výběrová slanina.
duben 17, 2018 12:27
... : NČ
Ono to, Mio, s tou pomocí kozlů bylo tak krapítko naopak. Táhli nás mrchy uplně opačnym směrem, ze schodů dolů. Gravitace umí bejt občas pěkná svině.
Ale jinak, já přeci nepotřebuju prodavačku přímo oodbornici na ha*zly. Mi by uplně stačilo, kdyby odborníci na ha*zly prodavačce řekli, co má říkat. Nebo ještě líp, kdyby to rovnou inzerovali u výrobku.
Uzeniny se už snad v Praze nedají vůbec koupit. Ani na Jiřáku na "farmářskejch trzích" nemám jistotu, že pravá domácí klobása nepobyla doma jen pár hodin, jen, než byla vylovená z igelitu z Tesca a přendaná do pravý domácí nádoby.
Už kupuju jedině maso, sem tam kuře. Vím, že je to z Polska a narvaný všim možnym sajrajtem, snad i novičokem, ale aspoň vim, že nežeru voči, uši, mozek, drápy, kůže ...
duben 17, 2018 13:24
... : mia I
a teď si vezmi Pepíku, že bys po ní (prodavačce) chtěl třeba medvědí hovno?? ta by asi koukala. Jestlipak se ještě pod tímhle názvem dá tmel koupit?
duben 17, 2018 13:35
... : mia I
myslím, že spousta prodavačů by nevědělo o co jde
duben 17, 2018 13:35
... : Bara
Nemyslete si, ale tyhle veci se deji i u nas v Holandsku.
Ted je tady jaksi "v mode" (zacalo to minuly rok) baleni, ktere driv bylo v mnozstvi 500g se zmenilo na 400g nebo k me nepochopitelnsti baleni 900g. Ovsem cena je stejna. Ach jo, hlavne zdravicko!!!!
duben 17, 2018 14:29
... : Michal
Mio, do Globusu bych rád, ale když on nejbližší je v Hradci Králové, 80 km daleko. smilies/angry.gif
Alko, Sloupnice mně dvakrát zklamala, naposled mi prodali roštěnky, v pátek a vsadím se že ten bejk ještě v ve středu bučel v chlívě. To maso bylo prostě skoro nepoživatelně tuhé.
Deeres, jakožto pamětník pamatuju když se čajovka jmenovala maceška, podle řeznictví a výrobny na Vinohradské, stanice u Radiopaláce. A to byla dobrota.
Já ten métský nechtěl, to ta paní přede mnou, troufnul jsem si podavačku poučit co to ta paní chce. Joj, to jsem si dal, jak já to schytal.
Na uzeniny máme Coop, mají výběr z několika závodů, fakt dobrý. Ale maso nemaj, teď obchod rekonstruují, zvětšují, tak snad i na maso dojde.
duben 17, 2018 21:06
... : Bara
Michale, ja jsem u nas koupila argentinsky steak rib eye vyzraly, coz bylo uvedeno na etikete a bylo to videt i na barve, ale byl taky tuhy, a stejne zkusenosti mam s brazilskym minutkovym masem.
Cajovky kupuji v Nemecku, tam jsou normalne v obchodech a i jejich pojmenovani je teewurst.
duben 17, 2018 21:48
... : NČ
Se zájmem jsem si přečetl reakce. Je srandovní, že ačkoliv článek je o haj*lu, diskuse je vesměs o žrádle. Opět důkaz, jak neodělitelný jsou procesy stravování a vyměšování.
Brejtro.
duben 18, 2018 03:35
... : *deeres*
Maceška byl kdysi název kina,v paláci stejného jména, na Vinohradské třídě,hned vedle tržnice, než ho přejmenovali na Bystricu. Kino vlastnil velkouzenář Maceška, který po sobě pojmenoval presbuřt.
Něco pro pamětníky zaniklých pražských kin a milovníků čajovek:

https://www.euro.cz/byznys/filmy-s-vuni-salamu-882177
duben 18, 2018 09:03
... : NČ
Kino Maceška, ani palác, nevim. Bystrica si nepametám. Buřty "od Macešky" ale byly skvostný, lepší, než lacinější métskej salám. Ale i ten bych dneska bral.
Nějak to pak bylo zakázaný ještě před r. 89, že jako je to ze syrovýho a zdraví škodlivýho. Už přesně nevim. No, tak teď to máme zaručeně zdraví neškodný, ze zaručeně neškodnejch separátů, přesně podle nařízení úřednictva z Brusele. Tak ať si to narvou do brusele!
duben 18, 2018 12:06
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]