O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OSUD KOCOURKA PANTHERA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 březen 2018
Kočky, jak všichni víme, jsou tvoří velice speciální. Samostatné, samolibé, a vždy a za každých okolností si dělají, pouze to, co chtějí ony. A někdy se i samostatně vydají za dobrodružstvím. Nguhi Muturi z Dallasu ve státě Texas, dostala malého černého kocourka když jí bylo pouhých devět let. Nguhi ho pojmenovala Panther, a jejich společný život byl dlouhou dobu krásný a šťastný.

 

 

 

 


          Když Nguhi odešla na vysokou školu, Panther jednoho dne odešel také. Prostě vyklouzl z domu a nikdy už se nevrátil. Po marném hledání a čekání se Nguhi se ztrátou smířila.

 

Po pěti letech…

 

 

Jednoho dne se před domem Nguhi objevila černá kočka, velice připomínající Panthera. Otírala se jejímu tatínkovi o nohy a předla. A jakmile otevřel dveře, okamžitě vešla dovnitř do domu a stulila se na Pantherovo oblíbené místo. Po důkladné prohlídce černého kocourka si jak Nguhi, tak její rodiče byli jistí, že se jedná o dávno ztraceného Panthera.

 

Co a jak se stalo?

 

Rodina se samozřejmě snažila vypátrat, co se s jejich koucourkem těch pět let dělo. Zjistili, že když tenkrát Panther utekl, byl odchycen a umístěn do útulku ve městě vzdáleném 25 km. Den před tím, než měl být utracen, byl adoptován. A posunul se do dalšího města, ještě dál.

 

Panther, teď už ale Charlie, žil se svojí novou majitelkou nějaký čas; pak se ale okolnosti změnily, a on se musel přestěhovat k jejím rodičům. Tam žil Panther/Charlie velice klidně a spokojeně celý další rok, než si rodiče rozhodli pořídit si pejska, huskyho. Zatímco Panther/Charlie s huskym vycházeli výborně, rodiče pejska totálně nezvládali. A protože měli mladou sousedku, která si s huskym už nějakou dobu hrála, venčila ho a starala se o něj, navrhli jí, aby si huskyho nechala.

 

 

 

No, a jednoho dne vyšel ven sousedčin sousedky tatínek, a najednou se u něj objevila černá kočka, začala se mu otírat o nohy a předla. Jakmile otevřel dveře, kočka okamžitě vešla dovnitř do domu a stulila se kde? Uhodli jste, bylo to Pantherovo oblíbené místo! Ano, ta mladá sousedka, která si vzala huskyho, byla Nguhi a její sousedi, to zas byli rodiče, co převzali Panthera/Charlieho od své dcery, která ho před pěti lety adoptovala z útulku...

 

Protože Panther/Charlie byla kočka čistě domácí a žijící pouze v domě, neměla Nguhi možnost ho poznat dříve. Tedy, dokud zase "neutekl". A když se pak v domě Nguhi setkal s huskym, vycházeli spolu jako staří kamarádi, což už dlouho byli…

 

 

nguhi

 

 

"Nemůžu uvěřit, že se tohle opravdu stalo, jsem ještě pořád v šoku," napsala Nguhi na Twitter. “Když člověk ztratí někoho blízkého, tak si pak přeje, aby měl aspoň jeden den, kdy by mu mohl říct, jak moc ho miluje a jak moc pro něj znamená… a mě se toto přání vyplnilo. Přesně tuhle příležitost jsem dostala s Pantherem!”

 

 

 

GRETA

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
... : *deeres*
Je jaro a nejenom s kvetoucími kočičkami se roztrhl pytel smilies/grin.gif

https://www.novinky.cz/diskuse?id=519963&articleId=/koktejl/467005-muz-se-po-14-letech-setkal-se-svym-zatoulanym-kocourem.html&sectionId=7
březen 23, 2018 10:14
... : Milene
To je divné. "Den před tím, než měl být utracen, byl adoptován." V Texasu se kočky v útulcích utrácejí?
březen 23, 2018 14:30
... : doktor
Gréti,pejsci to dokáží a Váš Panther také.Co víme o životě našich miláčků.Nic.Ale vždy milé překvapí.
březen 24, 2018 12:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]