O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DO HÁJE, KAM SE TO PODĚLO??? PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 březen 2018
Přejít na obsah
DO HÁJE, KAM SE TO PODĚLO???
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro ztráty a nálezy
 
 
 
Vydejte se po svých stopách.
Projděte všechna místa, na kterých jste byli od chvíle, co jste svoji věc ztratili. Pokud jste ji ztratili předešlý večer, zajděte do barů a restaurací, ve kterých jste byli. Můžete jim zavolat, ale měli byste tam raději zajít osobně pro případ, že byste svoji věc našli sami.Projděte si všechny ulice, kterými jste šli od doby, kdy jste danou věc ztratili. Je to trochu časově náročné, ale stojí to za to.
 

Požádejte o pomoc.

Budete to mít snadnější, když vám někdo pomůže. Když budete hledat s ještě s někým, bude to větší zábava a možná vám to pomůže zjistit, kde se vaše ztracená věc nachází.

 

 

   

Podívejte se úplně všude.
Až projdete všechny cesty, kterými jste šli, budete se muset začít dívat všude možně. Obraťte naruby své auto, svůj pokoj a celý byt. Začněte hledat například pod postelí, v kapsách oblečení atd.
Podívejte se pod polštáře na gauči.
Podívejte se do složek s dokumenty, které často otvíráte.
Podívejte se za postel, za stůl i za skříň

 

Ukliďte.
Pokud jste si jistí, že jste danou věc ztratili doma, ale nemůžete ji nikde najít, přestaňte ji hledat a začněte uklízet. Odsuňte všechen nábytek a ukliďte i poslední. Můžete si důkladně uklidit také v autě, nebo ve skříňce.
Překvapí vás, kolik toho při úklidu najdete.
 

Dejte si pauzu.

Pokud jste frustrovaní a máte pocit, že svoji věc nikdy nenajdete, měli byste si dát pauzu. Přestaňte se na chvíli zabývat hledáním a možná si brzy uvědomíte, kam jste danou věc založili. (Pokud tu věc opravdu potřebujete a hledáte ji už několik dní, možná bude na čase koupit si novou.)

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]