O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DO HÁJE, KAM SE TO PODĚLO??? PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 březen 2018
Přejít na obsah
DO HÁJE, KAM SE TO PODĚLO???
Strana 2
Strana 3
Související obrázekMáte nějaký návod na hledání? Speciální postup? Když někam založíte brýle, klíče, mobil... Myslím, že neexistuje člověk, který občas něco nehledá. Někdo výjimečně, jiný „každou chvíli“. Protože jsem mezi těmi „častými hledači“, našla jsem jakýs takýs návod. Třeba se vám bude hodit. Nebo vy máte jiný, lepší? Sem s ním!

 

 

 

      

 

      

       Pokud klíče, mobil, brýle ukládáte na jeden konkrétní věšák nebo poličku, je velmi pravděpodobné, že tam někde budou. Anebo někde poblíž. „Věci mohou po domácnosti putovat, ale většinou se nedostanou dál než 45 centimetrů od svého původního umístění. Ale tenhle malý přesun může způsobit, že jsou neviditelné…

 

       Zkuste si vzpomenout, kdy jste naposledy danou věc měli. Než se pustíte do hledání, vzpomeňte si, kdy jste naposledy danou věc měli v ruce, ať už šlo o telefon, brýle, nebo druhou náušnici. Zde je několik triků, které vám pomohou:

 

 

Postupujte logicky.

Pokud šlo o něco praktického – telefon, nebo brýle, zamyslete se nad tím, kdy jste naposledy s někým volali, nebo kdy jste si potřebovali nasadit brýle.

  

Vzpomeňte si, kde všude jste byli od té doby, co jste svoji věc ztratili.

Až budete mít představu o tom, kdy jste danou věc ztratili, napište si seznam všech míst, na kterých jste od té doby byli. Pokud jste byli doma, bude to snadné. Pokud jste ale byli na různých místech po celém městě, bude to horší. Všechna místa, na kterých jste byli, si napište na papír.

  

Zamyslete se.

Než začnete svoji věc hledat, měli byste mít čistou hlavu. Zde jsou dvě věci, které vám pomohou se lépe soustředit:

Vzpomeňte si, jak jste se cítili, když jste danou věc ztratili. Pokud jste „to“ například ztratili po jednání se šéfem, vzpomeňte si, na co jste během toho mysleli a možná vám to pomůže vzpomenout si, kde by to mohlo být.

Uvolněte se a myslete pozitivně. Když budete naštvaní a rozrušení, nebudete schopni se soustředit a nebudete mít šanci najít svoji věc.

  

Podívejte se do kapes a prohledejte nejbližší okolí.

Lidé při hledání často přehlíží místa, na kterých se věci schovávají. Možná nemáte pocit, že ztracenou věc najdete někde blízko, ale přesto byste nejprve měli prohledat kapsy, oblečení a peněženku. Když nebudete mít štěstí, podívejte se do batohu, do kabelky, nebo do tašky.

Nehledejte pouze v kabelce nebo v batohu – vysypejte si obsah na zem a prohledejte ho pořádně.

Měli byste hledat také v autě. Podívejte se hlavně pod sedadla.

Pokud jste ztratili nějaký šperk, svlečte se. Možná vám náušnice spadla do oblečení. Pokud máte dlouhé vlasy, předkloňte se a protřepejte si je.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]