O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DESET STUPŇŮ NA PREZIDENTSKOU ŽIDLI PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 leden 2018

Deset stupňů ke zlaté byl (kdysi dávno) soutěžní pořad, který ukázal, jak jsou na tom se svými vědomostmi soutěžící. Každý z nich dostal na začátku několik květinek, které měly ten význam, že při špatné odpovědi se květina odebrala. Po každém úspěšném kole, každý postupující si stoupl o schod výše k vrcholu pyramidy...

 

 

 Nebylo ale každému přisouzeno se dostat až na vrchol a musel tedy vypadnout ze hry… Od té doby je známo úsloví „bez ztráty kytičky“ – což znamená, že dotyčný zabodoval.

 

 

 

 


 

Prezidentský duel na TV Prima. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Tak jsme včera měli možnost sledovat dva zájemce-kandidáty na pracovní pozici: „prezident České republiky“.

První přímý střet prezidentských kandidátů Jiřího Drahoše a Miloše Zemana dnes provázela v televizi Prima bouřlivá atmosféra a časté střety obou uchazečů.

Zdroj: https://globe24.cz/domov/48384-na-ostri-noze-duel-zemana-a-drahose-provazela-bourliva-atmosfera-a-vypjate-strety#photoInArticle-39741

Dívali jste se také?

 

Jaký je váš názor na Voříška? Můj osobní je, že „nomen omen“…. A jaký na oba duelanty?

 

Který  podle vás kytičky poztrácel, a komu ještě nějaké zůstaly?

 

Myslíte, že jejich souboj na "jedničce" bude lepší?

 

d@niela

 

 

 

 

 

Komentáře (51)add feed
... : NČ
No, tak mně osobně to připadalo jako hodně nezvládnutej Kotel Míši Jílkový (svýho času měla Míša kotel docela pěknej, teď nevim, už jí na něj nekoukám).
Kdo podle mýho názoru včera totálně vybouchl, byla dramaturgie Primy, která z toho udělala nekoukatelnou podřadnou show. Chudák Voříšek to napravit nemohl ani kdyby toho byl schopnej, jakože nebyl.
Věnovat asi čtvrtinu drahocennýho vyhrazenýho času zdravotní závadnosti/nezávadnosti hulení v hospodách a další drahocennej čas zcela zbytečnejm vstupům ze studia, to už muselo dát někomu hodně přemejšlení. Jestli to takhle probíhá v USA při prezidentskejch tv debatách, to nevim, ale jestli jo, tak to teda těbuch!
A muj výslednej dojem ze soupeřů? Zeman jednoznačně suverénní, i když párkrát nepravdivej a vyhnoucí se odpovědi, což by mu moderátor neměl odpustit, to by ale musel bejt aspoň trochu připravenej.
Drahoš oproti němu vyjukanej kluk, v totální defenzívě, nanejvejš sem tam se neúspěšně snažící o chabej protiútok.
Otázkou je, jestli Zemanovo jasný vítězství nepřivede paradoxně pár lidí na stranu Drahoše. Českej lid je soucitnej, často se přidává k slabšímu chudinkovi, kterej se nedokáže silnějšímu hrubiánovi ubránit. Myslim, že zejtra by měl Zeman krapet ubrat. Ale bůhví, jak to vlastně bude zejtra na ČT pojatý.
leden 24, 2018 05:10
... : Míša šíša
Můj dojem? Napadla mě nová fráze: "Dusil se ve vlastním želé." Aneb pustit se do debaty na veřejnosti s výrazným protihráčem není to samé jako přeříznout prkno na chalupě za obdivného pohledu manželky.
Chvílemi mi bylo pana Drahoše až líto, ale vylepšil si rozpačitý dojem v závěru tím, jak svižně vyskočil z křesla (už chtěl být asi honem rychle pryč.) No jo, Zeman má holt zdravou hlavu, Drahoš zdravé nohy - na útěku.

Voříšek se mi zdál o něco málo nervóznější než byl Korateng na Nově. Jinak oba dva jsou pro tento formát nevhodní, i když jako moderátoři televizních zpráv jsou výborní. Vstupy ze studia byly naprosto zbytečné, jako úvod k tématům nic nového neříkající - jen se opakovala obecně známá fakta. Zdržovaly stejně jako dlouhý potlesk diváků. To, že příznivci pana Drahoše vehementně a dlouze tleskali i v případě, kdy jeho odpověď či stanovisko byly úplně mimo, bylo žalostné. Dávali tím najevo podporu hlouposti a nevědomosti?
No a kdo vybíral okruh hémat, tak to byl trouba. Doufám, že se v tomto směru ČT polepší.
leden 24, 2018 06:24
... : NČ
Míšo Šíšo. Též předpokládám, že ČT se ze včerejška poučí a polepší se.
Řekl bych, že už teď se tam koná porada, jak pomoct svému Drahošovi. A vůbec bych se nedivil, kdyby zítřejší debatu ještě narychlo přeměnili na soutěž v přeřezávání prken a stahování králíků, což jsou obojí činnosti, pro prezidentování nezbytný.
leden 24, 2018 06:54
... : NČ
Míšo Šíšo. Též předpokládám, že ČT se ze včerejška poučí a polepší se.
Řekl bych, že už teď se tam koná porada, jak pomoct svému Drahošovi. A vůbec bych se nedivil, kdyby zítřejší debatu ještě narychlo přeměnili na soutěž v přeřezávání prken a stahování králíků, což jsou obojí činnosti, pro prezidentování nezbytný.
leden 24, 2018 06:54
... : Josef Kouba
Bohužel, vrchní velení (nejen České) vybralo z nouze, pana Drahoše. Myslím že to má v kapse i pokud by v klání s Milošem Zemanem totálně propadl. Poté je na řadě pan Babiš. Měl jsem radost, po skončení voleb, že konečně začalo lidem v hlavách svítat, co v Česku vládlo po léta za bandu. Bude to bohužel pokračovat, škoda.
EU je takový pokus v budoucnu plánované světové vlády. Ale ještě musí položit na lopatky Rusko. Bez toho to nepůjde.
leden 24, 2018 08:32
... : mia I
včera jsem šla brzy spát, v televizi nedávali nic. Pak jsem stejně nemohla usnout , tak jsem projížděla kanály televizním ovladačem. A zachytila jsem debatu. Z pana Drahoše jsem byla úplně vedle. Já ho zatím viděla velmi málo. Na mne působil slušně řečeno vystrašeným dojmem, seděl v křesle tak nějak nervozně, měla jsem dojem , že se snaží na některé otázky odpovědět spíš vyhýbavě, neurčitě. Kde toho člověka vlastně našli, kdo ho přivedl? Paní Drahošová mi přišla, že se tetelí na roli první dámy. Ivana Zemanová se před 5 lety i nyní chová distingovaněji.

Zeman mi překvapil, jak zestárnul. Pletu se nebo mu nastřelili pramínek vlasů na čelo? Je samozřejmě zkušenější v rétorice , ale hodně skákal do řeči. Těžce v závěru vstával a seděl, když mu moderátor podával na závěr ruku (!).

Můj dojem? Deprese. To opravdu máme na kandidáty za prezidenta jen tyto dva? Jeden připosražený strachy, myslím, že bude manipulovatelný , druhý za zenitem, zdravotně limitovaný. Když si vzpomenu na duely Zeman-Schwarzenberg, Zeman měl tehdy jiskru, náboj, za těch pár let opravdu mu ubyly síly. Politiku jsem nikdy zvlášť nesledovala a teď poslední roky vůbec, umíral mi několik let manžel na ošklivou nemoc a já měla úplně jiné zájmy. Změna Zemana mi fakt překvapila. Pořád mu to pálí ohromně, ale věk neošidíš. Když zvítězí Zeman, bude pískot a řev,když zvítězí Drahoš, bude zajímavé sledovat jeho začátky a myslím, že bude čelit silné kritice z řad opozice a jsem docela zvědavá jak obstojí a ustojí tlak, který na něho bude. Za mě i tak Zeman v pátek u voleb. Budu i ve volební komisi.

A ještě mi překvapuje jedna věc. V diskusích zastánci Drahoše říkají, že Zemana volí jen hulváti a přitom prezidenta nazývají sami ovarem, nabalzámovanou figurínou, která se brzy rozpadne.. To je opravdu "krása" .
leden 24, 2018 08:58
... : *deeres*
Prima z toho udělala bombastickou show, něco příšerného.
Tak jsem to jenom poslouchala a slyšela jsem, jak Zeman válcuje Drahoše, a to i přes některé přebrepty (tradiční zaměňování el za er a nejenom u poslanců) a některé hodně lišácké odpovědi. Jasně vítězí Zeman.
Jenže pak jsem se na ně koukla a jasné je, že ani Zemanovi nemohu dát plusové body. Bloudivý pohled, opravdu padající levé oko a celková zchátralost.
Proti tomu ustrašený blábolící Drahoš, zahnaný do kouta, s křivým omluvným úsměvem a křivými, žlutými zuby a dojem dorazí jeho knihovnická meternice. Knihovnic už jsme měli dost, stačila Špidlová a stačí Němcová. Mínusové body mají oba.
Proč já jenom nevolila raději Topolánka, než Hynka. Jo, já vím proč. Ale tenhle výběr je bída.


leden 24, 2018 10:35
... : NČ
Mně se Zeman nezdál nějak významně sešlej. Celkem průměrně, hůř než někdy ale zase i líp, než někdy jindy. Jistě, že stárne, votom žádná.
Chtěl bych, aby to teď uhrál a současně jsem přesvědčenej, že pokud jo, tak to ještě letos položí a půjdeme volit znova. To pak tipuju vítěze Klause st.
Jestli to ovšem Zeman teď neuhraje, tak ještě letos bude zlikvidovanej Babiš a nastolenej zpátky Kalouskuv blok, ať už s jakýmkoliv premiérem. Což by se mi ani zbla nelíbilo (omlouvám se teď tomu, nevim teď komu, kdo něco podobnýho tady někde napsal už včera).
Je ovšem taky možný, že skutečně koukáme na nějakou reality show, kde vše běží podle scénáře, vítěz je dávno jasnej. Asi tak, jak jsme třeba někdy před asi 15ti lety vzrušeně koukali na Vyvolené ve vile, fandili, drželi palce, smutněli, propukali v nadšení nad teplym Vladkem a pobuřoval nás zlej Zvěřina..... Zatímco autoři, scénarista i režisér, z našich vzrušenejch reakcí, domácích hádek a sázek, měli akorát velkou srandu.
leden 24, 2018 11:43
... : Krakonoš
Stačilo mi úvodní představování a musel jsem to vypnout, ano, souhlasím s NČ - kotel, nic víc. Pro mě nekoukatelný. Já se ve volbách nerozhoduju na poslední chvíli podle nějakejch debat, takže pro mě ztráta času. Zemana volit nebudu, i kdyby Drahoš v debatách shořel jako papír - umění žonglovat s bonmotama a arogancí není nic, co by mě mohlo nějak oslovit. A docela mě fascinuje určitý velký procento voličů, který ještě porád nevěděj, komu to hodit. Ty by snad neměli mít volební právo. smilies/shocked.gif
leden 24, 2018 11:45
... : NČ
No nazdar, dávný příteli z hor. Potěšil mě tvůj souhlas s jedním z mých zázorů. Nu, potěšil´s mě, i já tě potěším: Bezvýhradně souhlasím s tím, že kdo ještě dneska neví a rozhoduje se podle trapnejch tv estrád, neměl by mít volební právo!
Jinak s Drahošem nesouhlas. Ať je jakej je, i kdyby byl diamantovej, je to vítač! A Zeman, ať je jakej je - není vítač.
leden 24, 2018 11:52
... : Míša šíša
Drahoš mi nevadí jen v tom smyslu, že by byl vítač. Vadí mi zásadně jeho nekompetentnost pro vykonávání prezidentské funkce. Nemá ekonomické a politické znalosti ani zkušenosti, není pevný ve svých názorech (pokud vůbec nějaký vlastní názor má), nemá razantní vystupování, nemá rétorické schopnosti. Jak by takový člověk mohl jednat s ostatními politiky či dalšími prezidenty, když není schopen souvisle, srozumitelně a hlavně rozumně mluvit ani v přiblblé televizní debatě?
Pro mě je absolutně nevolitelný, i kdyby Zeman lezl po čtyřech. Tohle přece není o Zemanových bonmotech a aroganci, tohle jsou chybějící zásadní atributy představitele suverénního státu. A když TO tam není, tak TO tam zkrátka není. Možná se to nechá časem získat, ale do soboty 27.1.2018 to určitě nebude.
leden 24, 2018 12:25
... : *deeres*
NČ, něco v tom smyslu, kdo stojí za Drahošem, jsem tu napsala já. Také jsem napsala, že slyším trávu růst, protože před pěti dny jsem nikde nečetla, že by to mohl být Kalouskův tah na branku.
Za Drahošem totiž stojí Kroměřížská výzva, najdi si, kdo jí inicioval. Stačí se podívat na Wiki, na jejich původně navržené kandidáty. Na druhém místě Halík, to je fakt síla. Profesorovi Drahošovi by se určitě na místě premiéra M.Kalousek líbil. leden 19, 2018 09:35

A Myška mně oponovala, že jsem v zajetí konspiračních teorií. Jenže pak se ukázalo, že to nenapadlo jenom mne. Drahoš svůj názor nejspíš ani nemá, mele jen plytké fráze, které by mu zajistily prezidenství u těch správných lidí. Typický nomenklaturní kádr-kariérista, z doby komunizmu a že jsem jich pár zažila
leden 24, 2018 12:26
... : Fox
Prezidet nemá podle ústavy dělat nějakou svojí politiku, má reprezentovat stát a podporovat v zahraničí politiku vlády. Co nad to jest, od ďábla jest. Současný prezident Zeman se jednoznačně a dlouhodobě snaží překračovat kompetence prezidentského úřadu. Prezentuje se jako někdo, kdo má vliv na něco, na co mít z funkce prezidenta vliv nemůže. A lidi mu to baští a on se unvitř směje, až se za břicho popadá...
leden 24, 2018 12:31
... : *deeres*
To to zase schytám, žádný komunizmus tu nebyl, jenom komunisté a ty jsou tady pořád, akorát si jinak říkají.
leden 24, 2018 12:36
... : Krakonoš
Míšo šíšo, souhlasím, taky bych raději někoho s politickejma zkušenostma a ekonomickejma znalostma. Jenže Míra Kalousek nekandiduje a stejně by ho většina národa vodmítla a nedostal by se ani do 2. kola. Takže nezbejvá než Drahoš. smilies/grin.gif
leden 24, 2018 12:38
... : mia I
Míšo , vidím to podobně. Sice hlavní kritérium pro mne je vítač-nevítač, ale z toho, co jsem si o p. Drahošovi přečetla, viděla v telce a ve videích, mi přijde málo razantní, vyjukaný, je znát, že v politice se nikdy nepohyboval. Leccos se dá naučit, ale aby to nebyl pouze nabubřelý slaboch. Ale já nemám problém přizpůsobit se vůli většiny.


leden 24, 2018 12:42
... : doktor
Má cenu na tomto fo'rů říkat svůj názor? Má! Drahoš slušnej chlap a dost vyjukanej atakem zákeřnýho,svéhlavýho ,uštěpačnýho starýho hulváta,kterej dělal co mohl aby Drahoše dostal na lopatu.Radost,kterou jeho zlá očka prozrazovala,jsou toho důkazem,že se mu to povedlo..Fascinoval mne jeho suchej dráp,kterým šermoval a prosazoval si právo furt mluvit.Souhlas,že Prima to totálně podělala.Závěr: "Stejně budu volit Drahoše !".
leden 24, 2018 12:45
... : Myška
Debatu jsem shlédla celou. Prima to naprosto nezvládla a moderátor nezvládl ukočírovat MZ aby neskákal do řeči JD. MZ je těžký protivník a málokdo by mu byl v debatě rovnocenným partnerem. Drahoš je pro mě jedinou možnou volbou.
leden 24, 2018 12:57
... : *deeres*
Zkuste si přečíst Samkovou, je to sice hodně dlouhé, ale stojí to za to. Speciálně její úvahy o geopolitice na konci:
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Na-to-nikdy-nezapomenu-Klara-Samkova-popsala-jak-vcera-byla-osobne-na-debate-Zemana-a-Drahose-A-ma-k-vam-vaznou-vyzvu-521465
leden 24, 2018 13:03
... : zuza
Musím se smát, ekonom to není, politik to není a myslíte si, že téměř v sedmdesáti letech se něco naučí? To jsou jen plané naděje... Loutka. A celá debata byla jen a jen šaškárna...pro pobavení dobrý, pokud by se nejednalo o vážnou věc.
leden 24, 2018 13:06
... : NČ
To je docela sranda, jak tutéž věc viděj různí lidé jinak, vlastně úplně opačně.
Je blbost, přesvědčovat přesvědčený. Ta debilní tv show neprospěla ani neublížila ani jednomu z těch dvou. Každej divák si z ní odnesl jen to, co si u ní odnést chtěl:
BUĎ: "Zeman je sprostej hulvát a Drahoš je inteligentní slušňák".
ANEBO:"Zeman je výbornej řečník se srovnanejma jasnejma názorama a Drahoš pnák, bez poradců neschopnej".
Pravda je tam, kde ji chci vidět JÁ.
-----------------------
Právě proto se na tyhle "souboje" koukám jen jako na zábavný dívadlo a rozhoduju se jen mezi vítačem a nevítačem.
leden 24, 2018 13:23
... : mila1
Souhlasím s názorem z jedné diskuse: Zeman si sice umí namazat Drahoše na chleba. Je ale otázka k čemu mu takový skill jako prezidentovi je. V Číně ani v Rusku ho použít nemůže a jinam ho nepozvou.

Havel taky nebyl žádný velký rétor, ale jako prezident byl úplně jinej level než Zeman. Proto pro mne jasná volba.
leden 24, 2018 15:00
... : mila1
Těšila jsem se na debatu na ČT, že bude na úrovni a ve studiu. Bude ale zase před lidmi, tentokrát v Rudolfinu. Zeman se rád předvádí před svou klakou, jako rétor je jedinečný a když má publikum, tak asi setře každého protivníka. Škoda, že nepostoupil Topolánek, ten umí taky moc dobře mluvit, ale zase by měl nepoměrně menší šance na zvolení.
leden 24, 2018 15:07
... : NČ
A to jako, Mílo, že Zeman si určil místo, dramaturgii, režii a moderátorku tý zejtřejší debaty? Když se rád předvádí?
Ještě dodej, že to tak nařídil a zařídil Putin. Aby to bylo komplet.
leden 24, 2018 15:13
... : mila1
NČ, nic takového jsem nenapsala. Jen jsem povzdechla nad tím, že lepší by to bylo ve studiu. A proč pořád do všeho taháš Putina? Bez něj ani ránu? :-)

leden 24, 2018 15:25
... : NČ
Sorry jako. Ale já už jsem na to docela alergickej. Zejtřejší ČT si zvolil Drahoš, po svý neomalený a neuvážený výzvě k diskusi. Myslim, že v tom momentě ztuhla jeho píáristum krev v žilách, že ho na chvíli nechali bez dozoru.
Sám jsem napsal už ráno, že včerejší tzv. "debata" byla příšerná podřadná bulvární rádoby show (s**čka).
Jistěže bych se daleko radši koukal na věcně vedenej rozhovor ve studiu, bez placený klaky, ale to přece bylo na Drahošově televizi, jak to pojme. Nerozumim proto tvý poznámce, že to bude vyhovovat Zemanovi, kterej se rád předvádí. Zeman si ty podmínky nestanovil.

Pak už mě nenapadá ani jedinej nápad, proč Drahošova televize jde na ruku předvádivýmu Zemanovi. A že jde o Drahošovi příznivě nakloněnou televizi, to řekla přímo jeho manželka, tak asi musela vědět, o čem mluví.

Ale jo, jestli nebudu mít nic jinýho na práci, určitě na to kouknu. Spíš ale jen jako třeba na fotbal Sparta x Slavia, kdy sice fandím Spartě, ale když Sparta prohraje, tak se z toho rozhodně nehroutím. Nic novýho se dozvědět nemůžu!
leden 24, 2018 15:47
... : Moira
Neskutecne trapne televizni debaty nikdy nesleduji. Nikdy by me ani nemohla debata o nicem presvedcit. Rozhoduji se na zaklade dlouhodobych zkusenosti s kandidatem. Zajimaji me jeho postoje ve vztahu k budoucnosti vlasti. Drahos je pro me naprosto neprijatelny, loutka vitacu a Kalouska.
leden 24, 2018 17:40
... : mila1
Moira: za všechno může Kalousek..kde jsem to jen slyšela?
leden 24, 2018 18:34
... : Sidon
Milo 1, nějak to překrucuješ a podsouváš Moiře svůj výklad.

... : mila1
Moira: za všechno může Kalousek..kde jsem to jen slyšela?


Moira přece nikde nepíše, že za všechno může K. Jenom si dovolila uvést svůj názor na Drahoše a jeho nohlsedy i s Kalouskem. Jestli je Kalousek tvůj oblíbenec, tak
Redakce si vyhrazuje právo mazat příspěvky nevhodné, vulgární ,
se proto raději zdržím dalšího komentáře.

smilies/sad.gif
leden 24, 2018 22:56
... : Josef Kouba
Je úplně jedno kdo bude president, jen to nesmí být Zeman.
leden 25, 2018 03:02
... : mila1
Sidon: mám pocit, že jméno pana Kalouska je něco jako zaklínadlo. Tolik špíny jako na něho nebylo zatím nikdy na nikoho naházeno. Ale na rozdíl od našeho premiéra není trestně stíhaný.A to že ho spojujete s Drahoše má být varováním pro lidi, aby ho nevolili?
leden 25, 2018 05:46
... : NČ
Pane Drahoši, nedejte se! My, stateční Antichartisté, jsme s vámi a nikdy jinak!
leden 25, 2018 05:55
... : Myška
Milo1, taky se bavíš nad tím, jak se tu i jinde voliči Zemama úporně snaží všem vsugerovat, že volbou Drahoše volí Kalouska? A taky žasneš, jak je pro mnohé zde jméno Kalousek jako zamávání červeného hadru (mulety) býkovi před očima? smilies/wink.gif
leden 25, 2018 08:01
... : NČ
A ty jako chceš říct, že to tak není? Nejde jen o osobu Kalouska, ten je spíš takovym symbolem a spíš by se mělo říkat Kalouskovci. Co jako myslíš, že bude následovat, když bude Drahoš zvolenej? Bych ti ten následující scénář na další měsíce a roky mohl klidně i popsat. Kdybych ovšem věděl, že to má nějakej smysl. Jenže nemá.
leden 25, 2018 08:18
... : mila1
Myško: myslím, že Babiš a jeho koblihy jsou zoufalí z toho, že se jim na Kalouska nepodařilo nic najít. A že snaha určitě byla smilies/grin.gif
Na sesazení Nečasovy vlády stačily kabelky paní Nagyové a dvě trafiky. Ale že teď budeme mít vládu s trestně stíhaným premiérem a podporovanou komunisty a SPD to jim nevadí, tomu tleskají. Já se tomu už ani usmívat nedokážu. Je to spíš k pláči.
leden 25, 2018 09:08
... : mila1
leden 25, 2018 09:32
... : polárka
no nic NC ja to jeste zkusim
Krok 1.

V 2. kole voleb zvítězí vzor kultivovanosti, kandidát Jiří Drahoš ve stylu “všichni proti Putinově děvce, hulvátovi Zemanovi“, který je navíc spolčen se „zlým“ Babišem, jehož zájem vládnout je motivován výhradně jeho dalším a dalším bohatnutím. (V nadpisu uvedený, mírně upravený citát, je z kázání profesora Piťhy, probošta Kolegiátní kapituly Všech svatých na Hradě pražském, kdy měl toto pokračování “… nejhodnější, protože na slovo poslouchá jiné, kteří sami bez tváře, mu odněkud nařizují.“
Krok 2.

Již prezident Drahoš, nepřipustí, aby v druhém pokusu vládu složil pan Babiš, a to i přes to, že by přistoupil na dostatek kompromisů, aby složil jakoukoli podobu funkční koalice. Důvodem bude, že svůj první pokus již promarnil. Minimálně, že je “sprostým podezřelým” v kauze Čapí hnízdo (Kde je presumpce neviny, že?).
Krok 3.

President Drahoš nechává sestavit vládu slepenec všech stran, které se do parlamentu dostaly jen s “odřenýma ušima”. T.j. tzv. “demokratický blok” (TOP-09, STAN, KDU-ČSL a ODS).
Krok 4.

Premiérem bude jmenován nějaký “Lysohlav II”, předpokládám, že předseda ODS Petr Fiala, s důsledkem rozporcování medvěda (jednotlivých ministerstev) bez jakékoli ucelené koncepce mezi zástupce takto poskládaných pidistran (vyjma významnější ODS). Chaos ve státě, který se podařilo předchůdcům, zejména hnutí ANO, jakž takž přibrzdit, bude pokračovat nebývalým způsobem.

Rozumní politici z řad ODS jako pan Klaus mladší, pan Kubera a další, budou, podobně jako se stalo v ČSSD, plně eliminováni ve prospěch “politiků” jako je paní Němcová, pan Vondra a jiní. Ve vládě usednou odborníci bohatých životních zkušeností typu 21-letého studentíka práv Dominika Feriho, který svou přítomnost v parlamentu využívá k tomu aby si tam pod lavicí četl skripta. Faktickou moc opět získá, ve Washingtonu tamními bankéři oceněný, nejlepší evropský ministr financí roku 2008 – Miroslav Kalousek.Zde doporučuji zvýšenou pozornost minimálně u kauzy kasáren na Náměstí Republiky, kde stát přišel pravděpodobně o 900 miliónů korun. Spoluaktérem „výhodného“ obchodu byla Akademie věd. To pro srovnání s 50 milióny, které možná pana Babiš čerpal neoprávněně, ale tyto bezezbytku proinvestoval přesně tak jak bylo určeno.

Zde doporučuji zvýšenou pozornost minimálně u kauzy kasáren na Náměstí Republiky, kde stát přišel pravděpodobně o 900 miliónů korun. Spoluaktérem „výhodného“ obchodu byla Akademie věd. To pro srovnání s 50 milióny, které možná pana Babiš čerpal neoprávněně, ale tyto bezezbytku proinvestoval přesně tak jak bylo určeno.

Zde si neodpustím upozornit na jedno video pojednávající o minulosti Miroslava Kalouska. Voliči zapomínají. Ve videu v čase od 03:52.

Ke kauzám pana Kalouska, zmiňovaným ve videu, bližší informace například zde: http://www.ozbrojeneslozky.cz/clanek/kalouskova-zlata-devadesata-na-ministerstvu-obrany
Krok 5.

V Bruselu, hodný, kultivovaný a poslušný pan president Drahoš, za bouřlivého potlesku všech přítomných zahraničních hostů, na základě instrukce ze strany jeho poradců jako je například odborník na evropské hodnoty, pan pornoherec Jakub Janda, veřejně prohlašuje: “Imigranti vítejte! ČR se hrdě hlásí ke svým evropským závazkům a západním kulturním hodnotám.” (Předpokládám, že tento akt bude zároveň přímou nominací na získání Nobelovy ceny za humanitu a mír.)

Pan Drahoš ve 30 vteřínách přímo na kameru odpovídá, že nemá problém v ČR přijmout 2.600 uprchlíků.
Krok 6.

Na nejbližším summitu výhradně obranného paktu NATO, již čerstvý držitel Nobelovy za mír, pan prezident Drahoš, veřejně prohlašuje: “Na území ČR je bezpodmínečně nutné zřídit základnu USA a radar proti zlému Rusku, které se nás, jak všichni ví, chystá každým dnem napadnout.”
Co z toho asi může vzejít?

Ke konci prvního volebního období našeho nového “hodného” pana prezidenta, jsou již v několika okrajových čtvrtích Prahy, Brna a Teplic no-go zóny, kam se výjimečně dostavují pouze pohotovostní oddíly Policie ČR jištěné armádou. Obětem těch již několika pumových útoků a útoků provedených nákladními vozy v některých větších městech ČR, pan prezident „slušný“ nikdy neopomene vyjádřit hlubokou soustrast a soucítění.

V centru Prahy se mohou mladí občané ČR již plně vzdělávat v z Budapešti přesídlené Sorosově Středoevropské univerzitě, aby tam nabyté vědomosti o inkluzi a obohacování našeho národa jinými kulturami, mohli nerušeně předávat v rámci školského systému našim nejmenším. (Pan Drahoš pozval již 4.4.2017 Sorosvu univerzitu do Prahy)

Kdo je pan Soros? Dvě reportáže TV Prima: Zde

Vybudovaný radar v Brdech je plně funkční, kdy Ruská Federace je nucena na něj zaměřit své raketové zbraně. Stejně jako na obnovené letecké základny v Žatci a Bechyni u Tábora, pronajaté za symbolickou jednu Korunu ročně na 90 let U.S. Air Force. Provozovatelé místních nevěstinců jsou nanejvýš spokojeni.

Spolupráce V4 se rozpadá a Česká republika se plně integruje do nepokoji zmítané EU. Agrofert zločince Babiše plně přebírají zahraniční přátelé z amerického koncernu Monsanto. Veškerý zisk tímto dnem začíná pravidelně odcházet do zámoří. Českým firmám jsou pro nové obchodní embargo opět zapovězeny veškeré východní trhy. V zimních obdobích řada domácností přechází na lokální topení, neboť z USA dovážený zkapalněný plyn, se stává výsadou pouze těch šťastnějších. O již výrazný počet Českých občanů, v řadě případů bývalých příslušníků střední třídy, kteří se svou „neschopností“ dostali pod hranici chudoby, je vzorně postaráno ve výdejnách stravy potřebným a prostřednictvím celostátní sítě nocleháren.

V českých rodinách se sice rodí stále méně dětí, populace je však úspěšně průběžně doplňována novými příchozími z Afriky a Blízkého Východu. Tito noví spoluobčané mají přirozeně plné volební právo. Znovuzvolení pana prezidenta “hodného” je zaručeno.
leden 25, 2018 10:37
... : polárka
Mela jsem kdysi kamaradku, ktera brala volby velice vazne a cetla poctive vsechny
dostupne zvasty z tech tzv. spravnych novin. nakonen pres muj nesouhlas volila Shwarcenberga. Duvod? 'budu aspon v dobre spolecnosti'

leden 25, 2018 10:51
... : mila1
polárko: taky to ještě jednou zkusím. V Tvém pracně nakopírovaném elaborátu mne zaujala jedna věta: jedná se o Babiše "který je navíc spolčen se „zlým“ Babišem, jehož zájem vládnout je motivován výhradně jeho dalším a dalším bohatnutím".

Ty si opravdu myslíš, že Babiš chce vládnout kvůli něčemu jinému než svému obohacení? Že se obětuje kvůli obyčejným lidem a on do politiky vůbec nechtěl? Opravdu si to myslíš?
leden 25, 2018 11:00
... : NČ
Na tohle se dá říct jen: PODLE SEBE SOUDÍM TEBE.
leden 25, 2018 11:14
... : mila1
proč se nedržíš fakt, NČ? Babiš za tu dobu, co je ve vládě, zbohatl o 48 mld. a to se vyplatí.
Podle posledních údajů nyní Babišovy firmy Preol a Primagra dodávají Čepru 87 % veškeré bionafty. Ještě před několika lety to přitom bylo 50 %. Babišovým „bionaftovým“ společnostem konkurovala v Česku jen ústecká Kratolia, která ukončila provoz po zátahu Daňové kobry, která rovněž spadá pod Babišovo ministerstvo financí.

Končím, veďte si tady dál svoje oslavné řeči na Babiše a jeho spojence Zemana, házejte dál špínu na lidi, kteří se vám nehodí. Ale už beze mne. Pokud ještě na Kudlanku přispěju, tak jen do článků o jídle, vztazích a pejscích. Politiku si tady veďte sami. :-)
leden 25, 2018 11:54
... : Krakonoš
Fascinuje mě, jak je někdo schopnej vobhajovat takovou svini, která tady soustavně a hmatatelně ničí zemědělství, výrobu potravin, životní prostředí a kulturu podnikání. Svini, která si ze státního aparátu dělá svoji firmu a která nás všechny stojí a ještě bude stát stonásobně víc, než ten proklínanej Kalousek. Vypučím si enčého pravdivý slova: "Kdo nechce vidět, nevidí." Diskutovat vo tom nemá cenu, cenu má jedině modlit se za to, aby aspoň mírně nadpoloviční většina voličů nebyla debilní nebo naivní. smilies/smiley.gif Takže v pátek a v sobotu, hoši a děvčata, tou správnou nohou! smilies/cheesy.gif
leden 25, 2018 12:05
... : doktor
Krakonoši díky.Mluvíš mi z duše.
leden 25, 2018 12:24
... : polárka
kdyz ve volbach vyhral Babis, byla jsen hodne nastvana, protoze rada ho nemam. Beru ho jenom jako lepsi zlo nez Topku nebo fraterniky.Jsem zaryty Okamurovec.Na lidi co voli Drahose se divam jako na zradce republiky, protoze se nedokazou prenest pres svou nenavist k urcitym lidem jako Zemanovi ci Babisovi ve prospech statu a radeji budou riskovat jeho zniceni. Neziji uz dlouho v Ceske republice, ale vzdycky budu vic Ceska nez Kanadanka a budu zoufat nad spatnymi rozhodnutimi.Nejsem sama, kdo to tak citi. Sidon, Pepa jsou na tom stejne.

leden 25, 2018 13:09
... : Myška
polárko, a jsi tak neomylně přesvědčená, že to, co považuješ za dobrá nebo špatná rozhodnutí, taková opravdu jsou? Proč tak silná slova - zrádci - pro lidi, kteří to cítí přesně naopak?

Okamura - jeho příchylnost k Rusku se ti líbí? Tak proč jsi utekla ze socialistického ráje, když nás Rusáci okupovali a mohla sis jich užít?
Měla by ses probudit, tím, že bude zvolen prezidentem Drahoš, opravdu nedojde ke zničení našeho státu. A nedojde k němu ani když bude zvolen Zeman. Kde ty čerpáš tyhle katastrofické scénáře? Že by bujná fantazie v kombinaci s nudou?
leden 25, 2018 14:03
... : polárka
Milo prekopirovani neni tak pracne, zkus si to nekdysmilies/smiley.gif Schvalne jsem neuvedla periodikum abych nepohorsila lidi co by neprezili kdyby nedopatrenim cetli
neco z tak nechutnych alternativnich zdroju jako je Zvedavec.
leden 25, 2018 14:11
... : Iris
Pamatuji si, že předešlá volba prasidenta našeho státu rozdělila Kudlanku na dva tábory a tak už to zůstalo. Proto se mi ani nechce psát komentáře, stejně to tvrdohlavě a bez šance na změnu názoru vidíme každý po svém, je to asi normální lidská vlastnost. Tehdy jsem MZ nechtěla a nevolila, ale i když si nejsem jista podrobnostmi té předlouhé rozhádané debaty, vím, že jsem pak na závěr po vyhlášení výsledku byla schopna napsat, že gratuluji vítězi a velmi doufám, že mi vytře zrak a příjemně mě po dobu svého mandátu bude překvapovat. Nyní vím svoje a vím, co bych si nepřála, dohadovat se s nikým nechci..
Zdravím Krakonoše, Myšku, Milu 1, doktora a další. smilies/smiley.gif A držme si palce.
leden 25, 2018 16:07
... : polárka
mysko. vubec jsi nepochopila ze zvet se zmenil. Ono to tak asi bylo vzdycky ale my zijici v sovetskem bloku jsme to nevedeli. Pochop ze Rusko neni Sovetsky svaz a Putin neni Chruscov. Amerika se snazi znicit cely svet svymi barevnymi revolucemi, po kterych zbyly tisice mrtvych. Kde bojuje Rusko? Pomohlo Syrii, ale neobsadili ji. Nemci behem dvou valek zabili miliony a presto se k nim tulime. Zapomnas kolikrat nas zradi? Germani nas napadali odjakziva...... jdu do nemocnice pak [okracovani.
leden 25, 2018 17:44
... : Myška
Ale polárko, svět se sice změnil, už není Sovětský Svaz ale Rusko, ale mocenské ambice jeho vládce zůstávají, ať už to byl Brežněv nebo je to Putin. Nevím, proč uvádíš zrovna Chruščova, když bratrskou pomoc v osmašedesátém velmi rád zorganizoval Brežněv, vůdce stalinského typu, který se, stejně jako Putin, netajil obdivem ke Stalinovi. Anexe Krymu varuje. Proč myslíš, že mají pobaltské republiky z Ruska strach?
Němci zabili miliony lidí během obou světových válek - to je nezpochybnitelný fakt. Ale kolik milionů občanů SSSR zabili sověti v době míru? Kolik milionů Ukrajinců nechal Stalin vyhladovět? Kolik lidí zahynulo v gulazích? Dodnes to není známo. Kolik českých občanů odtáhli Rusáci do gulagů? Kolik milionů lidí Stalin nechal přesídlit na Sibiř? Fakt jsou Němci horší?
leden 25, 2018 21:09
... : Krakonoš
Iris, taky tě moc zdravím. smilies/smiley.gif
leden 25, 2018 22:26
... : Krakonoš
Mimochodem debata na ČT nejlíp ilustruje to, jak propastnej je pořád rozdíl mezi často nespravedlivě zatracovanou veřejnoprávní televizí a tím komerčním odpadem, kterej zaplňuje zbytek vysílací kapacity. Tohle se kupodivu dalo sledovat až do konce a moderátorka byla ne sice bezchybná, ale naprosto férová.
leden 25, 2018 22:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]