O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PONĚKUD JINÁ OLYMPIÁDA... PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 leden 2018
Výsledek obrázku pro Gay gamesBlíží se nám další Olympiáda, ale já teď nemám na mysli tu v Koreji, o té zcela jistě všichni víte… Olympijské hry jsou přitažlivé pro hodně z nás – ať už z pohledu sportu, který dejme tomu trénujeme i my, či dosažených světových rekordů, případně sledování dřiny, úspěchů i porážek našich oblíbenců. Jistě potěší naší duši sportovce i pohled na atlety zvedající kusy železa s válci na obou stranách, či na nebezpečné piruety na trampolíně.

 

 

 

 

 

Fascinující umetávaní ledu koštětem nám může připomenout, že je čas na úklid, nervy drásající koňská drezura lahodí milovníkům koní, případně uzenin. My Češi můžeme jen litovat, že oblíbený, a pro nás úspěšný šplh na laně byl zákeřně eliminován už v roce 1932.

 

Jenže Korea je daleko, je tam právě zima, a  přehršel atomových zbraní schopných změnit zemi "Ranní rosy" na africkou Saharu. Kam tedy na Olympiádu? No přece do Paříže, kde se letos v létě, v srpnu 2018, budou konat homosexuální hry (Gay Games). Založeny byly v roce 1982 v San Franciscu pod názvem Olympiáda gejů - Gay Olympics. Název Olympiáda nakonec musel být však nakonec pod tlakem a silou Mezinárodního olympijského výboru z názvu vypuštěn, ale alternativní komunita ví své...

 

 


 

Tyto hry se konají každé čtyři roky. Navštívily už Kanadu, Holandsko a Německo, z kontinentů Austrálii, Severní Ameriku a Evropu. Pravda, v Kanadě se část obyvatel hrozila "Hrozící invaze sodomitů" a své obavy publikovala i v místních denících. Ovšem, jak podle známého husitského zvolání "Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme", v současné době už počet účastníků Gay Games předstihl počet atletů na staromilských olympijských hrách. Přihlásit se totiž může každý, výkonnostní limity nejsou požadovány.

 

 

Související obrázek

Podle pořadatelů slouží hry k vzájemnému porozumění a k boji proti diskriminaci čehokoliv a kohokoliv. Organizátoři zdůrazňují nedostatky veřejnosti v chápání sexuální orientace a panpohlavní identity, požaduji více informovanosti o ochraně před HIV/AIDS, a všichni společně si přejí, aby společnost uznala svobodu a veškeré různé variace sexuální orientace.

 

Udělejte si tedy čas mezi 4. až 12. srpnem! Můžete závodit nebo se jen dívat. Disciplína Pink Flamingo - vás zajisté překvapí a obohatí.

 

 

 

Nesportujete? Nevadí! Vězte, že Gay Games pokračují v starověké řecké tradici a nabízí i Kulturní disciplíny. Například  kategorie Módní přehlídka vyzývá účastníky tématem "Sportovní oblečení zítřka" k hlubokému zamyšlení…

 

 

 

https://www.paris2018.com/wp-content/plugins/files/civicrm/persist/contribute/images/paris2018-email-fr-01.png

 

Myslíte si, že to není nic pro Vás? Organizátoři jemně připomnají, že každý, kdo kdy jen shlédl klip nebo fotografií zachycující náklonnost stejného pohlaví, případně všichni, kdo jen kdy pomysleli na homosexuální styk, jsou členy velké Duhové rodiny a jsou vždy vítáni!

 

GRETA

 

 

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
... : polárka
nemusim vsechno

leden 24, 2018 02:12
... : NČ
Sorry jako, Gréto. Já si čas určitě neudělám.
leden 24, 2018 05:36
... : Moira
Je opravdu nutne neustale NEhomosexualum pripominat jak jsou trapni, nicemu nerozumi a jsou sto let za opicema s tou svoji nudnou rodinou vychovou deti? Jdete uz do nekam a zacnete neco poradnyho delat!
leden 24, 2018 06:42
... : *deeres*
Kristeježíši, kdy už dají pokoj normálním lidem, se svou odlišnou orientací!

leden 24, 2018 10:20
... : doktor
Kdybych nebyl gentleman,tak bych Grétu poslal s článkem do ...... - no víte kam,že.
leden 24, 2018 12:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]