O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Z PAMĚTÍ JEDNÉ ŠESTNÁCTKY 3 - UKAŽ, CO DOKÁŽEŠ PDF Tisk E-mail
Středa, 17 leden 2018
Skončily prázdniny, a já nastoupila na střední školu. Byla to doba pohodová, byli jsme mladí, rozesmátí a plní elánu. Tehdy byla veliká móda mít dvojsedadlového pionýra... Kluci se předháněli, kdo ho bude mít dřív, a také si ho různě upravovali, polepovali a vylepšovali. Moje kamarádka Naďa mi navrhla, že bychom si mohly udělat také řidičák a klukům ukázat, že i holky dokážou ....

 

 

 

 

 

 

Učení v autoškole nám šlo dobře, jízdy jsme zvládly, závěrečné testy také. Do čtrnácti dnů jsme dostali ŘP a mohly „konat“. Naďa dostala pionýra od táty hned, já ne. Otec tenkrát jezdil do kasáren na takové příšeře, byl to hrozný nepodarok a jmenovalo se to Stadion. A pro jistotu červený. Vypadalo to prostě hrozně...

 

 


 

 

 

A jednoho dne si mně otec postavil k tomu "stroji" a řekl, abych mu tedy dokázala, že umím jezdit, a pak že se ukáže. Tak jsem na tu příšeru vlezla a rozjela se. Jenom jsem se modlila, aby mě nikdo neviděl. Ale jako na potvoru proti mě šla parta vojáků na vycházku. Já jsem zazmatkovala a protože jsem za žádnou cenu nechtěla, aby mě na tom Stadionu viděli, tak jsem sjela do pole s kukuřicí.. Tam jsem pak tiše čekala, až vojáci zajdou. Poté jsem tu potvoru zase vytáhla, k domovu ji dovedla a už nikdy na ni nesedla.

 

Takhle skončila moje touha být frajerkou na dvojsedadlovém pionýru… A už nikdy jsem řidičák nepoužila, nikdy.. No, a představte si, že ten můj otec to dával při každé možné příležitosti k lepšímu. Hodně, ale opravdu hodně dlouho.

 

HANKA TULIPÁN

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
... : *deeres*
Proč nepodarok? Dneska jsou vyhledávanými veterány v nízké kubatuře, Stadion uvedený do původního stavu v ceně cca 50.000,-Kč.
Mšeno každý rok pořádá veteránský sraz "ZahajoWačka". A objevuje se zde řada mopedů, s motorem Fichtel & Sachs ( tzv. fychtl), s motorem Jawa ( těm se říkalo pionýr a nemusel na ně být ani řidičák). A nakonec to bylo několik typů Stadionu, ty už vyráběla Vela Stadion v Rakovníku až do roku 1964.
Hanko, fandové ti by ti dali za takové hodnocení, v létě jsem jich ve Mšeně viděla se svými stroji plné náměstí.
leden 18, 2018 12:30
... : Krakonoš
No tak pokud by Hanka byla posazena na vyobrazenej Manet M90, což byla slušná a krásná malá motorka, jistě by proti partě vojáků vyrazila hrdě a s úsměvem. Otec ji ovšem posadil na nevzhlednej moped s polovičním výkonem, na kterým jezdily báby pro mlíko. A tak se jejímu úprku do monokultury nedivím :-D. Ale vzdávat jsi to neměla, motorkářky jsou sexy!
leden 18, 2018 17:43
... : d@niela
Krakonoši, já jsem ráda, že jsem našla motorku a ještě k tomu červenou :-).
Ale kdysi dávno jsem taky na jednom prskoletu jezdila, a bylo to moc fajn. Jen už opravdu nevím, co to bylo za značku: bylo to něco víc, než kolo, nemusela jsem šlapat a jezdilo to skvostně. Byla to, myslím, babeta, na zadním kole jsem měla košík na nákupy.... prostě nádhera!
leden 18, 2018 19:06
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]