O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZACHRÁNĚNÝ ŽIVOT I ŠTĚSTÍ JEDNÉ RODINY PDF Tisk E-mail
Středa, 27 prosinec 2017
Venku je mrazivá zima, sychravo a vlhko. Ale to patří k závěru roku, takže nic divného. Velmi zlé však bylo, že se v tomto počasí ztratila starší paní. Byla na vánoční návštěvě u syna, v Lužné na Rakovnicku. Všechno probíhalo spokojeně a dobře, jen ráno babička nikde… Nešťastní příbuzní ji naposledy viděli o půlnoci z Božího hodu na svatého Štěpána.

 

 

 

 

 

 

 

Podle všeho devětašedesátiletá paní, která trpí Alzheimerovou chorobou, odešla z domu už nad ránem a navíc oblečená jen „na doma“… Jak nejspíš víte, při této chorobě bývají lidé silně dezorientovaní, trpí ztrátou paměti, a nedokážou se proto sami dostat zpět domů.

 

 


 

 

 

Od božíhodového rána ji všude hledali policisté, hasiči i dobrovolníci, ale i když byl do akce nasazen vrtulník, později i drony s kamerou a termovizí (se kterými přijeli záchranáři z Příbramska), které pátraly v nižších polohách a prohledávaly především okolí silnic, lesy, křoví a příkopy kolem Lužné, pátrání ten den skončilo bohužel neúspěšně.

 

Další den se připojili do akce i psovodi a záchranáři dalších složek (Záchranná brigáda kynologů Praha) a nakonec se v podvečer – díky dvěma úžasným záchranářským psům - podařilo nešťastnou a dezorientovanou paní najít! Byla schoulená na okraji lesa. Sice po tak dlouhé době velmi podchlazená, promrzlá, ale živá! Neuvěřitelné ...

 

Záchranáři jí hned poskytli první pomoc, a pak už jen ji záchranka odvezla do nemocnice.

 

Vánoce tak pro tuto rodinu přeci jen skončily šťastně!

d@niela

 

 

 



Komentáře (2)add feed
... : alka..
A tak mě napadá,proč nevzali toho psa hned. Nemusela babča tak dlouho čekat.
prosinec 28, 2017 08:51
... : doktor
Danielko,moc hezké povídání o vánočním zázraku,nalezení ztraceného člověka.
prosinec 28, 2017 12:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]