O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VŠETEČNICE – VÁNOCE SE BLÍŽÍ! PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 prosinec 2017
Přejít na obsah
VŠETEČNICE – VÁNOCE SE BLÍŽÍ!
Strana 2
Image resultMám moc ráda Vánoce. Tedy spíš vánoční atmosféru. Vůni cukroví, svíček, čerstvého jehličí. Vánoční písničky, vánoční pohádky, vánoční výzdobu. Každý rok se snažím tu pravou vánoční atmosféru napodobit, I když si myslím, že takový ten pocit očekávání, napětí a vzrušení končí kolem deseti, dvanácti let našeho stáří.


 

 

 

 

Pamatuju si ten zvláštní pocit, a i když je čas vánoc každý rok nádherný, takový ten pocit z dětství se mi nikdy nepodařilo obnovit. Spousta lidí zdobí vánoční stromeček až 24. prosince a odstrojuje hned po svátku Tří králů, 6. ledna. Můj nejoblíbenější čas té pravé vánoční atmosféry ale je právě před Vánoci, než proběhne vánoční večeře a než se rozbalí dárky.

 

Člověk cítí napětí a očekávání, snaží se pořád něco zlepšit, upravit, dodělat, a všechno snažení vyvrcholí právě štědrovečerní večeří a dárky pod stromečkem.

 

 

Další dny mám už jen pocit, že je opět vše za námi. Tedy ještě jsou před námi oslavy Nového roku, ale Vánoce jako takové, jsou pryč. Každý má pocity jiné, ale tohle je můj důvod, proč zdobíme stromeček o hodně dřív, než právě toho čtyřiadvacátého. Já si ho prostě zcela sobecky chci pořádně užít.

 

Každý rok se snažím vymyslet něco nového a zajímavého, zvláštní kombinaci barev, jinou tematiku ozdob apod. Minulý rok byl můj stromeček duhový – nahoře začal žlutými ozdobami, další patro bylo růžové, pak červená, modrá, fialová a úplně dole světle a tmavě zelená.

 

Byl nádherný.

  

Tento rok to nebylo tak jednoduché. Zdobili jsme dokonce nadvakrát. Nakonec jsem konzultovala výběr barev s potomky.

 

Dcerka, holčička moje sladká, navrhla, že bychom mohli ozdobit stromeček na černo. Můj kreativní synek okamžitě navrhl bílou. Vyhrál samozřejmě on. Nějak si nedovedu vánoční stromeček představit a la Gothic people.

 

Problém nastal, že jsem nikde nemohla najít bílé ozdoby, co by se mi opravdu líbily.

 

A když, tak se prodávaly unikátně po jednom kusu, s patřičně unikátní cenou. Vzhledem k tomu, že nás stromek je 2,5 metrů vysoký, tak by se nám to nejspíš pěkně prodražilo.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]