O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VYPRÁVĚNÍ Z CHALUPY PDF Tisk E-mail
Středa, 08 listopad 2017
Přejít na obsah
VYPRÁVĚNÍ Z CHALUPY
Strana 2

 

 

 

 

Opět se jí při té vzpomínce zalily oči slzama, ale pokračovala: “Víc si nepamatuji. Procitnutí nikomu nepřeji. Bylo to hrozné. Malý pokojík a velká postel, kolem dokola zrcadla místo oken. Blesklo mi hlavou: Thajsko by vypadalo asi jinak, ne? Srdce jsem měla až v krku a čekala, co se bude dít. Nečekala jsem dlouho. Do pokojíka vešli dva hnusani. Vysvětli mi, že jsem jejich majetek, že budu dělat, co mi přikáží, a abych to pochopila, tak mne oba znásilnili. Časem jsem se dozvěděla, že jsme jen kousek za hranicema v Německu - a jasně - v bordelu. Nebudu vypočítávat, kolik jsem toho probrečela, kolik ran jsem dostala, než jak říkali, jsem dostala rozum. Makalo nás tam nepočítáno. Holky z celé východní Evropy...

 

 

 

Výsledek obrázku pro bordel v Německu

 

 

Mé zoufalství nebralo konce. Až jeden opravdu slušný zákazník si mne oblíbil a často vyžadoval pouze mé služby. Při jednom našem dostaveníčku jsem si dodala odvahy a vše mu vvpověděla. Docela byl v šoku. Myslel, že tam makáme s radostí a o své vůli. Ten pán, jméno nebudu uvádět, byl vážený a stálý host a dobrý zákazník. Za úplatu pak dostal povolení, aby mne vzal na projíždku a posezení u krásného jezera. Když jsme nastupovali do auta, jen na mne krátce mrkl a pak už jsme jen jeli... jeli... jeli! Za našimi hranicemi mne předal policii. Vše si vyslechli, zaprotokolovali. Já brečíc štěstím podepsala.

 

Návrat? Neskutečná radost ze shledání s rodinou, s kamarádkama atd. A nyní? Jsem u dědečka, abych ..  abych ..“

 

 

Opět se rozbrečela. Řekl bych štěstím, že je doma, doma mezi svými. A slyšet o focení?  Hádejte! Časem jsme se dověděli, že naše policie ve spolupráci s německou bandu chytla a všechny ty zúčastněné čekala odměna, kterou si zasloužili.

 

       A já, co jsem slíbil, tímto plním.

                                                                                                                                                               -doktor-

 

 

 

Komentáře (1)add feed
... : mia I
když se odtud děvčata dostanou to je ještě ta lepší varianta. Kolikrát v tomhle humusu figurují ještě drogy a podobný svinstvo.

Jednou vypravovala nějaká holka v televizi, že měla zákazníka (východního Němce) s částečně amputovanou nohou a měl nějaké kožní parazity v ochlupení na té noze. Toho si ovšem všimla až když po akci rozsvítili.
listopad 15, 2017 08:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]