O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DŮM SMUTNÝCH PSŮ PDF Tisk E-mail
Neděle, 05 listopad 2017
Přejít na obsah
DŮM SMUTNÝCH PSŮ
Strana 2

 

 

 

 

 

Naposledy v úterý, to utekl hned dvakrát, odchytla jsem ho před auty a odvedla jsem ho na zahradu a připla na tu jejich karabinu. Za chvíli za námi přiletěl s urvanou karabinou na krku. Nechala jsem ho vyběhat a pak jsem ho už naštvaně, po dalším vynadání od lidí, odvedla k nim domů a důkladně přivázala. Večer jsem napsala sprostý dopis majitelům, s tím, že ráno jim ho připíchnu na vrata. Nemusela jsem. Když jsem šla ráno kolem, vyjelo ze vrat červené auto a málem si Brůna majitelka sama zajela. Odchytit ho nedokázala, to jsem musela já a tak jsem jí hned vynadala. Jenže ona mi tvrdila, že se o psa starají a že ho chodí venčit děti.

 

To bylo ve středu, v sobotu jim utekl znovu, a protože byli vyjimečně doma, tak jsem na ně zabouchala a znovu jsem majitelce zdůraznila, že když si koupí papírového loveckého psa, který je šlechtěn na hon na divočáky, tak se k němu nemohou chovat tak, že se vůbec nestarají a ten pes neumí ani základní příkazy.

 

 

 

Vyběhly i děti, tak od dvou do pěti let, o kterých se mně snažila namluvit, že dokážou venčit dvacetikilového psa. Snažila jsem se jí vysvětlit, že si koleduje o malér, ten pes je teď v pubertě a nemůže vědět, co se stane, až jim zase uteče. A ona mi začala říkat, že na psa nemají čas, že má tři děti a zaměstnání a že manžel toho psa špatně vybral.

 

Protože je mi Brůna líto a zatím je to moc milý pes, tak jsem jí nabídla, že vždy, když půjdu kolem, tak ho vyvenčím. To prý ale nejde…

 

 


Když nejde, aby někdo psa venčil a něco ho naučil, tak snad toho psa někomu dám, nebo prodám, dřív než mi sežere děti, ne? Ne, ona nemyslí.

 

Fakt nechápu lidi, co nemají se psy žádné zkušenosti a koupí si slovenského kopova...

 

 

DEERES

 

 

 

Komentáře (6)add feed
... : mila1
To je ale hodně smutné čtení. Ale nějak mne nenapadá, co s tím. Sama jsem se ujala jednoho psa, kterému hrozil útulek a dvou koček. A znám dost lidí, kteří si berou pejsky z útulku, aby jim udělali opravdový domov. Ale pořád bude hodně těch, co si myslí, že psovi stačí dát nažrat a nechat ho uvázaného na dvoře. V tom lepším případě. Přitom pes je tím nejvěrnějším parťákem, jakého si dokážu představit. Můžu mít jakkoli špatnou náladu a on mne dokáže rozveselit, případně sednout si ke mne, přitisknout se, nechat se hladit a trpělivě čekat, až mne smutek přejde a půjdeme spolu na procházku nebo si házet míčkem. Zdravím všechny páníčky, kteří to mají stejně a tak nějak věřím, že nás je víc, než těch, co to nechápou a ničí oddanou psí dušičku.
listopad 06, 2017 10:39
... : alka..
Co teď napíšu je morbidní, nekamenujte mě za to. Když jsem jezdila z práce autobusem,pravidelně se stálo u závor.Tam měli na zahradě snad co měsíc jiného psa. Bylo mě to divné a tak jsem se zeptala.Bylo mi řečeno,že tam pěstují psy do jatečné velikosti.Domek je naštěstí už vybydlen.Ale to jsem si ověřovala u starosty a ten mi to potvrdil.
listopad 06, 2017 11:44
... : doktor
Člověk v některé fázi své osudové cesty je schopen i kanibalismu,tak je schopen pojídat i ....... !
listopad 06, 2017 14:04
... : Myška
Takoví lidé by neměli mít žádného psa. Toho ale docílit nelze, protože jakmile přijdou jakýmkoliv způsobem o stávajícího psa chudáka/psy chudáky, pořídí si dalšího a tak pořád dokola.
Dá se pomoct vždy tomu jednomu - odchytit nenápadně a odvézt někam daleko do útulku s tím, že ho člověk našel poblíž toho útulku... A pak dalšího a dalšího... jednomu se pomůže a další začne trpět...
Z takových lidí, jako jsou majitelé, je mi zle.
listopad 07, 2017 17:24
... : *deeres*
Myško, já policií a útulkem té ženské už vyhrožovala, ale našli se jiní, co nevyhrožovali a rovnou zavolali. Poprvé jim pes skončil v útulku na Kladně na Bouchalce, pes je čipovaný a v registru, tak lehko nalezli majitele. Zaplatili pět táců a nic se nezměnilo. Pak ho i policii prý už přivedla rovnou domů, asi nejsem sama, kdo ho někde odchytí. Malér je v tom, že má tři malé děti, já na jejím místě bych se o ně bála. Zatím je ten pes v pohodě, zatím...
listopad 07, 2017 17:36
... : Myška
No tak to je jiná, deeeres. Tady nepomůže nic. Chudák pes/psi.
Pokud se matka nebojí o své děti, je to její věc. Akorát už vidím ty titulky a odsouzení psa/psů, kdyby se něco semlelo, a pes/psi těm dětem třeba i neúmyslně ublížili. To by byl zase hon na psy a na pejskaře!
listopad 07, 2017 18:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]