O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA RANDE S RUKAVICÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 24 květen 2017
Přejít na obsah
NA RANDE S RUKAVICÍ
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

A dáma, ukazující oběma rukama do svého klína a meldující o své „ vagíně“, o které neví, jestli tam má breberky anebo plísně, ale že na to má bezva prášky, ta mě bere. Co je komu do toho? Co to má co vykřikovat na lidi?

 

Růžová barva nějaké květinky pak varuje v jiné reklamně před jinými breberkami „v pochvě“ a jiná bojuje nějakým krémem proti plísni na tomtéž místě. A nejhorší je jedna, co zahradní hadicí takovým nic moc čůrkem stříká na jakousi ve vzduchu se vlnící příšernou potvoru s vlajícíma chlupama, co ji prý mívá v sobě. Když se „tam dole“ nastydne. A že ji musí splachovat. První otázka je: „A to ji splachuje zrovna tou hadicí? A jako že rovnou TAM?“ Podobných hrůz, které se podle televizní reklamy skrývají ve štěrbinkách našich žen, tam pod kalhotkami, je něurekom. Všude samá bakterie, bacil a píseň, o jiných fujtajblech ani nemluvě.

 

Pokud si pamatuji ze svého mládí, v období sbližování Jí a Jeho, existují různé stupně. Podle civilizačních tisíciletých zkušeností se říká prvnímu milostnému dobývání v USA „necking“, a platí u něj, že „se smí“ jen od pasu nahoru. Až pak následuje, pokud si to dobře pamatuji z přednášek na fakultě, „petting“, což znamená, že se může i dolů. Pod pás. To bývá z hlediska obou jednajících významný krok.

 

Jenže já se bojím, že tady vzniká hlavní malér. Představuji si toho mladého, roztouženého muže, jak je zvědavý, dychtivý a tak vůbec a už už to vypadá, že Ona mu to dovolí . Ale co teď? Sáhnout holou rukou do té hrůzy plné všelijakých nemocí, plísní, breberek a zákeřných bakterií a jiných fujtajblů, co tam podle reklamy ty holky mají, jak to pořád inzerují i na seriózních televizních programech? Měl by se anebo neměl mladý muž něčeho tak nebezpečného vůbec dotknout holou rukou? Neměly by holky mít vepředu na kalhotkách nápis BIOHAZARD, jak to bývá na dveřích tajných laboratoří v amerických napínácích? A kam se vydávají jen hrdinové bez bázně a hany, vybavení speciálním oblečkem? Nemělo by to platit i tady?

 

Nebude se dotyčný mladý muž domnívat, že tuto akci může podstoupit jen náležitě připraven? S rukama natřenýma až po ramena nějakým desinfekčním gelem na bázi Lyzolu? A na obou rukou gumové rukavice? A stačily by takové ty chirurgické, co je navléká v detektivkách „Kůstka“, dr. Temperance Brennanová, anebo některý sympatický patolog stahuje z rukou, když se předtím dotýkal mrtvol a jiných biologicky nebezpečných míst? Stačily by mládenci ty tenké chirurgické? Nebo by byly potřeba takové ty černé, tlustostěnné, co jsme mívali v provozu v chemičce? He?! Kdo mládenci poradí?

 

Milí reklamní pracovníci: Pokud se chceme jako národ nějak rozmnožovat a pokud si dámy chtějí užít sexu s živým chlapem a ne jen s vibrátorem, nekrmte nás hrůzami, co vše hrozného se může skrývat za dámskými kalhotkami. Až se chlapec ožení, on na to přijde. Ale proč ho plašíte k smrti předem?

 

VÁCLAV VLK ST.

 

 

Komentáře (4)add feed
Parádní článek! : Míša šíša
Dík, dobře jsem se pobavila. Vše absolutně trefné.
A dokonce jsem se i přiučila španělštině. smilies/kiss.gif
květen 25, 2017 08:57
BIOHAZARD :-) : Martina P.
HNED JSEM TO PŘEPOSLALA :-d
květen 26, 2017 00:34
... : doktor
Václave Vlku,rozhlédni se kolem a seznáš,že vše je jednoduší,bez ostychu a jedná se docela rychle.Ono ani za mého mládí tyto poučky neplatily.Bylo to individuální.Jinak mám úsměv na rtech.
květen 26, 2017 13:34
... : marty
zdá se mi, že je toto téma hlavně věcí osobního nastavení. Řešit mezi partnery věci ryze intimní je dnes naprosto běžné a taky to ukazuje na otevřenost a blízkost v každém vztahu. Ale sledovat reklamy počínaje vložkami s křidélky, konče přípravky na mykózy, řešit pohodlí vagín....mi přijde pořád hrubě nevkusné a silně přes čáru. Asi jako kdyby maminka brala svého syna na gynekologickou prohlídku. Obávám se, že i to přispívá k cynismu s jakým dnešní mladí přistupují ke vztahům. Nebo spíš k řešení svých tělesných potřeb.
květen 26, 2017 15:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]