O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KUTNÁ HORA A ŽIVÝ JIŘÍ Z PODĚBRAD - 7. PDF Tisk E-mail
Středa, 15 březen 2017
Tak si dámy představte, že ten pacholek Pepa si celou dobu našeho soužití flirtoval na SEZNAMCE s babama, až ho jedna uchvátila. A tak, když jsem se rozhodla, že ho oficiálně požádám o ruku - je emancipace, že; nemyslela jsem ale, že opravdu půjdeme na radnici. Jen tak, udělal by prstýnky z drátu a někde u sv. Barborky bychom si dali nějakej vtipnej slib. Na počítači jsem vyštafírovala písemnou žádost – paráda.

 

 

 

 

 

No, neviděly jste jeho zděšení, když to rozevřel...

 

A pak mi řekl, že jsem úžasná a bylo mu se mnou dobře, ale hlavně, že jsem ho probudila z letargie a alergie na ženský, když se po rozvodu a dalších porozvodových životních kotrmelcích nemohl vzpamatovat. Ať se však nezlobím, že se objevila usedlejší dáma (padesátiletá), na mě že ovšem nemá. A to jsem panstvo o dvanáct let starší než on (a jemu bylo loni šedesát). Pak se vyznejte v chlapech. Ale můžu vám zaručit, že dobře nedopadne, viděla jsem ji na obrázku a vřele mu ji přeju. Já ho rozdováděla,  on rozdovádí ji, ale pak jí nebude stačit a to mu přeju. Říká se „boží mlýny melou pomalu, ale je to dobrá firma“, škoda, že už u toho nebudu.

 

Jen by mě zajímalo, jak dlouho by to ještě takhle pytlíkoval, kdybych neudělala ten krok, a jak mi to chtěl říct (teda nezáviděla jsem mu to, když jsem to domyslela).  Nabídl mi, že „můžeme být kamarádi“, ale nevím. Jeden citát praví „Nejsem druhá možnost. Buď si mě vyber, nebo o mě přijdeš.“, budu se ho tedy nejspíš držet (toho citátu, ne Pepy :-))).

 

Ale co, vysmátá vykročím k dalším dobrodružstvím – hlavně že zdraví slouží!!!!  :-)))

 

 

o o o o

 

  

Je vám všem doufám jasné, že celé to byla fabulace. Znáte mě, jsem na seznamce každou chvíli a čerpám tam inspiraci, ale v tomhle případě jsem nějak ujela. Pepa sice fakt existuje a je z Kutné Hory (Hledá kamarádku na vínko, popovídání si, tanec, výlety na kole), ale nechce mě, nejsem jeho typ.

 

Tak jsem pustila city na špacír a tím jsem se mu pomstila (já se musím zamilovat, buď do představy, nebo do konkrétní osoby, abych mohla plodit). Nebalil ani on mě, ani já jeho. Nějak se mi připlet na profil, který neměl být vidět, a dávala jsem dohromady fotky s citáty a i nějaké osobní a najednou se u nich objevilo „srdíčko“.  Hodnocení, jako že líbí a foto toho, kdo to spáchal. Tak jsem na něj klikla a šla se poptat, jak to, že mě našel, když nemám být vidět.

 

 

Related image

Pátrali jsme oba a nakonec  zjistili, čím to je, a tak nějak jsme se zakecali, trvá to už skoro tři měsíce a vznikl seriál, dobrý ne?!?

 

I když jsem ho pak i balila a sváděla,  byl neoblomný a klidně mi uprostřed písmenkové konverzace řekl, že zatím páčko, volá mu nějaká mladice, takže chápu, ne?!?. Já nikoho nehledala (akorát inspiraci) a přišlo mi, že jsem našla. Ale já fakt nejsem druhá možnost, ale už jsem  aspoň věděla, jaký bude konec, a tak jsem se celkem bavila, když uhýbal na mé nabídky.

 

Nakonec jsem ho nasměrovala na "Kudlanku", na články a taky se začal bavit (zjistil, že nejsem, jak on říká, "sexuální turistka"). Nejspíš zůstaneme ve spojení (pokud zavolá, profil jsem zrušila), aspoň chvilku, dokud mě to bude bavit, protože milostné úspěchy druhých člověka fakt nijak nenadchnou.

 

Jestli se vytahuje, nebo je opravdu tak úspěšný Casanova, to nevím, ale to, že je šikovnej chlap, bude asi pravda…

 

 

ZDENA

 

 

 

 

Komentáře (4)add feed
..... : Nona
.... mně ty internetové seznamky připadají jako nový druh sportu. A znám lidi, kteří tomu naprosto propadli a nejsou v podstatě schopni si někoho normálního, tedy stálého, najít. Ta anonymita dává více možností než běžné shledání dvou lidí či postupné poznávání naživo.....
Já bych na toto neměla, protože vždy jsem chtěla partnera na 100%. Aby udržoval ještě nějaké (byť písemně-flirtující) styky na netu, to bych asi netolerovala....

březen 16, 2017 07:55
Dobrá pointa : Míša šíša
smilies/kiss.gif
březen 16, 2017 07:59
... : doktor
Zdeni,díky za bezva pobavení.Musíš být skvělá hplka.
březen 16, 2017 21:30
Bavila jsem se u toho : Zdena
a chtěla jsem pobavit, některé věci jsem měla zažité (skleróza ještě není tak hrozná a občas si i vzpomenu)takže jsem se snažila být vtipná a hříšně cudná, což bych řekla, že se podařilo. Holt někomu to nesedne, takový je život :- smilies/wink.gif smilies/tongue.gif
březen 20, 2017 18:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]