O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JE TO LIDSKÉ ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 únor 2017
Image result for nahý topolánek u berlusconihoMimomanželské vztahy zkomplikovaly život mnoha vysoce postaveným politikům. Takoví Bill Clinton,či  hlava rakouského státu Thomas Klestil, italský expremiér Silvio Berlusconi... ti by mohli vyprávět...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Ti se i přes skandál nakonec ve funkci udrželi. Ne vždy to ale daný politik či vysoký úředník dokáže "ustát." Přinášíme vám výběr případů politiků či vysokých státních úředníků, kteří v posledních letech kvůli sexuální aféře přišli o funkci:

 

 

 

  • 10. srpna 1989 - Japonský premiér Sosuke Unó odstoupil po dvou měsících ve funkci poté, co o jejich poměru veřejně informovala gejša.
  • 2. června 1996 - Britský státní ministr pro záležitosti Walesu Rod Richards odstoupil poté, co nedělník News of the World napsal, že ministr podvádí svou manželku.
  • 19. prosince 1998 - Republikán Bob Livingston rezignoval na funkci předsedy americké Sněmovny reprezentantů, kterou měl zastávat od roku 1999. Příčinou byly spekulace o mimomanželském poměru.
  • 15. prosince 2004 - Britský ministr vnitra David Blunkett přišel o funkci kvůli aféře s vdanou ženou, s níž měl dítě, k němuž se domáhal rodičovských práv a povinností. Blunkett se o rok později do politiky vrátil jako ministr práce, ale byl přinucen rezignovat podruhé kvůli možnému střetu mezi veřejnou funkcí a zájmy v soukromém sektoru.
  • 29. října 2007 - Dva týdny před vypršením mandátu podal demisi izraelský prezident Moše Kacav (od ledna 2007 ale již funkci dočasně nevykonával); důvod bylo obvinění z dvojího znásilnění a ze sexuálního obtěžování, za což byl loni odsouzen na sedm let do vězení.

 

  • 2. ledna 2008 - Kvůli skandálu s milenkou rezignoval malajsijský ministr zdravotnictví Chua Soi Lek.

 

  • 12. března 2008 - Rezignaci oznámil newyorský guvernér Eliot Spitzer, který se zapletl do skandálu s prostitutkami. 1. dubna 2008 - Finský ministr zahraničí Ilkka Kanerva přišel o funkci poté, co posílal textové zprávy s nemravným obsahem jisté finské erotické tanečnici. Jednalo se o jeho druhý podobný skandál.

 

  • 14. května 2010 - Demisi oznámil nizozemský státní tajemník pro obranu Jack de Vries. Důvodem byl jeho poměr s asistentkou.

 

 

 

  • 19. května 2011 - Z funkce šéfa Mezinárodního měnového fondu odstoupil Dominique Strauss-Kahn poté, co byl vzat do vazby kvůli obvinění, že sexuálně napadl pokojskou v manhattanském hotelu. Týž rok v srpnu byl jeho případ odložen pro nedůvěryhodnost údajné oběti.

 

  • 16. června 2011 - Americký demokratický kongresman Anthony Weiner se zřekl parlamentního křesla kvůli sexuálnímu skandálu. Několika ženám měl posílat své intimní fotografie. V srpnu 2011 odstoupil i jeho stranický kolega David Wu kvůli sexuálnímu obvinění.

 

 

 zdroj: internet

 

 

 

 

Komentáře (11)add feed
Já to furt každému říkám : Zdena
nejsou to bohové nebo polobozi, to si z nich dělají jenom lidi. Jsou to normální chlapi, akorát je na ně víc vidět a tím jsou i vydíratelnější. Jo za každé ujetí se platí ... :-)
březen 01, 2017 12:17
... : Iris
když jsem viděla snímeček vpravo nahoře, natěšila jsem se na naše domácí aférky - a že jich bylo, že? A výživné. A s těžkými dopady na blaho země, že? Dokonce i vládu nám to jednou položilo. Přiznám se, že ty pány z článku nahoře pohříchu neznám...ovšem například rozpadající se manželství našeho sexy mozku sleduji s větším zájmem, musím se přiznat.. Ale napsat o tom neumím. smilies/wink.gif
březen 01, 2017 12:38
to mám z toho, : Iris
že píšu a sleduji aférky v práci. Omlouvám se za slovosled...to už je skoro na diagnozu smilies/wink.gif smilies/smiley.gif
březen 01, 2017 12:39
... : doktor
Lidské to je a nevěra to podělá každému.Politikovi či obyč.lidem.Je to fuk.A proto je to lidské.
březen 01, 2017 14:25
Iris, : Míša šíša
aférky moc nesleduju, ale rozpad manželství sexymozku nešlo nezaznamenat, když to pořád frčelo všemi médii. Že jim manželství nevyšlo, to se holt stává, ale že ten buran zveřejnil jejich soukromou korespondenci, tak pro to nemám slov. Respektive mám, ale neslučovalo by se to s nastaveným kodexem Kudlanky a s tvým jemnocitem. smilies/grin.gif smilies/wink.gif
březen 01, 2017 17:29
... : bb2
Sexymozek se říkávalo Paroubkovi. Je řeč o něm? Rozvádějí se? Na mne o tom nic nnevypadlo. Naposledy jsem o nich slyšela když druha paní P.byla těžce nemocna. Byl s ni rozhovor, asi v nějakém dámském časopisu.. o rozvodu tehdy nepadlo slovo.
březen 02, 2017 02:20
Ano, řeč je vo Paroubkovi. : Krakonoš
Někdy minulej tejden jsem cosi hledal na netu a narazil jsem na články vo rozpadu jeho druhýho manželství. Když to teď hodíš do gůglu, uvidíš, jak už se v tom bulvár "ňahňá". Paroubka jsem po celou dobu, kdy měl nějakej vliv na dění v republice, upřímně nesnášel. Jeho rozhodnutí zveřejnit jejich soukromou korespondenci na svým blogu mi vyrazilo dech. Ale na druhou stranu je pro mě i šílená představa, že mojí manželskou krizi probírají celostátní bulvární deníky a hyeny, co si říkaj novináři, si tam vo mě vymejšlej a spekulujou, hlavně aby další a další bombastický titulky prodávaly náklad... Nevím, co bych dělal. Chci tím říct, že jeho motivaci trochu chápu. Ale jako jediný správný řešení bych v takovým případě viděl, že se zveřejněním souhlasej vobě strany.
Každopádně ten vývoj byl vcelku předvídatelnej. Machistickej nadsamec na vrcholu moci a kariéry ulovil děvče, pro který jsou moc, sláva a prachy silným afrodiziakem (zabaleno do povídaček vo sexy mozku, nicméně je nám všem jasný, že jedinej vědec z Akademie věd ČR nikdy neměl a nemá u Petry šanci, byť by byl krásnějeí a štíhlejší než Paroubek). No a uteklo pár let, je po kariéře i moci, vyhlídky na jakejkoli comeback nebo snad presidentský křeslo naprosto nulový, tak přišly neshody, deprese a potřeba vodejít. Jsem si vcelku jistej, že pokud by se páně Paroubkova kariéra vodvíjela jinak a von třeba dnes seděl na Hradě, žádnou manželskou krizi Paroubkovic páru bysme tu dnes neměli.
Jak jsem říkal, neměl jsem a nemám ho rád. Ale lhal bych, kdybych tvrdil, že mi ho nejni líto. Už ho asi nic moc pěknýho v tom životě nečeká.
březen 02, 2017 11:12
bb, : Iris
než jsem se dohrabala k PC, Krakonoš odpověděl.Mám to stejné - registrovala jsem tu nemoc druhé manželky a dojemnou starost manželovu etc...Tenhle rozchod na mne najednou vypadl nedávno a v té opravdu nejodpornější podobě. V podobě veřejného propírání...však se to dá najít. Stejně jako Krakonoš a Míša šíša jsem toho pána výrazně neměla ráda, přezdívka buldozer mu sedla. A na rozdíl od Rýbrcoula ho až tak nelituji - jako první odkopnutá manželka soucítím s prvními odkopnutými manželkami a myslím, že pan buldozer s ní zatočil nelítostně. Odchod, nazdar bazar....No a druhá paní - ačkoliv jí rozhodně nepřeji tu nemoc, ta teď tedy sklízí plody své činnosti. Že si bere agresora bylo mnohým z nás jasné. A jak se chlapík zachová k první ženě napovídá, jak se může chovat ke všem dalším...tedy myslím si to a vídám kolem sebe. Nutno dodat, že mnohým našim ex-politikům ovšem to přepřáhnutí celkem vyšlo, nebo pokud ne, neventilují to veřejně za tak ohavných okolností a bez ňahňání.
březen 02, 2017 19:31
Míšo šíšo, : Iris
můj jemnocit by v tomhle případě nějaké to příhodnější slůvko v pohodě snesl smilies/wink.gif
březen 02, 2017 19:33
... : bb2
Věřím vám :-) Ťuklaj jsem do googlu "paroubkova" a vyběhlo tohle http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/127110/petra-paroubkova-nasledky-po-mrtvici-jsou-fatalni.html
Titulky bohatě stačí, vždycky mě mrzí, kam až lidi klesnou, tak to radši ani číst nebudu.

A tím pádem si můžu dovolit trochu sympatizovat s druhou paní P ;-) protože s manželem byla několik let, deset?, ale deprese, změny psychiky i rozvod přišly až teď, po prodělané mozkové mrtvici. V rozhovoru, o kterém jsem tu psala, říkala, že ji lékaři řekli, že následky toho, co prodělala ona (a s čím se musel tedy potýkat i její muž), přežije jen 20% vztahů.
březen 06, 2017 10:59
... : bb2
..titulky myslím hlavně ty odkazy na další "články" k tomuto tématu
březen 06, 2017 11:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]