O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ SE NĚCO PO... - TŘEBA MANŽELSTVÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 únor 2017
Related imageMně se to stalo už před lety a byla jsem pěkně zničená, vlastně jsem byla dost dlouho paní Rozcupovaná, než mi tak nějak došlo, že život je krátký a škoda bycha honiti a nemá cenu plakat nad rozlitým mlíkem a další podobná rčení a přísloví mi chodila do cesty. Vdávala jsem se těsně po dvacítce z lásky jako hrom.

 

 

 

 

 

 

Měla jsem bílé svatební šaty a pod nimi vzdouvající se pětiměsíční těhotenství. Nebylo nade mne a moji mladou rozrůstající se rodinu. Byla jsem šťastná, uspokojená, připravená se zahnízdit, vyvést mladé a pěstovat si svoje doma.

 

 

 

Image result for pregnancy bride

 

 

 

Čekala jsem chlapa, který nás obejme, opevní zvenku naše hnízdo a bude nás chránit. On čekal teplo domova, jídlo, klid, kanape a televizi. Já jsem si jeho roli muže a otce představovala jinak, stejně jako on tu moji. Zákonitě nastalo období velkého zklamání.

 

I tak se děti plodily a rodily a do našeho vztahu se vkrádaly laskominy jako je nepřátelství, hádky a půtky, nevěry, slzy a další. Mezi tím běhaly děti, rostly a dostávaly rozum.

 

Až mi jednoho dne došlo, že je konec a i přes společné auto, zrekonstruovaný byt a děti, je jediné rozumné se rozejít. Bylo to srdceryvné a velmi osamělé období a trvalo několik let, než jsem se z něj vzpamatovala.

 

 

 

Stejně tak dlouho trvalo, než jsem natrefila na chlápka, který mi vyhovuje a je mi s ním fajn. Tak nějak se ta moje manželská anabáze a pak leta single života začínají zúročovat. Naučila jsem se být nezávislá a samostatná. Dokážu dát svobodu, spoustu svobody, neuzurpuji, nevisím, nevyčítám a toleruji.

 

Zatím se mi všeho ostatního dostává v rozumných dávkách zpět. To je možná ta výhoda zralé lásky.

 

Prostě jsem spokojená s ním i bez něj. Nevyhledávám zbytečně třecí plochy a vážím si toho, co mám. Moc bych si přála, aby to vydrželo, ale pokud ne, tak se to zase nějak přežije.

 

Zkrátka a dobře udělám vše, aby se můj další důležitý vztah zase nepos*al.   

 

PAULA

(držte mi palce!)

 

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
Ano, ano, ve vztahu je nejdulezitejsi tolerance. : Moira
Tedy rozumna tolerance. Paulo hodne stesti a hodne krasne prozitych let. Mas to podle me uz dobre srovnane.
únor 22, 2017 07:24
Paulo, : bb2
asi nebýt první zkušenosti, nebylo by to teď jak to je, zkušenosti nás vychovávají a učí, tak ať ti to vyjde :-)
únor 22, 2017 13:04
Držíme! : Krakonoš
Ty palce.
únor 22, 2017 14:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]