O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KUTNÁ HORA A ŽIVÝ JIŘÍ Z PODĚBRAD - 3.. PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 únor 2017
Přejít na obsah
KUTNÁ HORA A ŽIVÝ JIŘÍ Z PODĚBRAD - 3..
Strana 2

 

 

 

 

Pepa má sice mrazák, ale v něm jsou uskladněny zelené výpěstky z jeho zahrádky, takže masa se nedopátráte. A tak jsem si v sobotu došla do řeznictví pro nějaké maso – vyrobím ptáčky. A já ptáčky dělám ze všech druhů masa, a tak jsem si vybrala krůtí prsa. Je to stejné jako z hovězího, akorát musíte trochu přičmoudnout cibulku, aby měla omáčka zlatavou barvu. Jinak je postup stejný jako u hovězí klasiky, ale na plátky masa, potřeného hořčicí, ještě dám tenké plátky anglické slaniny a na to pak klasiku, vajíčko, okurka, uzenina a klínek cibule. Zamotat a omotat nití. Udělala jsem ptáčky čtyři, co kdyby pochybělo, nebo někdo neohlášený přišel. Protože oba máme rádi pikantní jídla, tak i do tohohle pokrmu jsem přidala přijatelný kousek čili papričky, hezky nakrájené (Pepův výpěstek). K tomu rýži.

 

Image result for španělské ptáčky

 

Pepa má jídlo na talíři vždycky vystajlované i pro oko (říká tomu food styling),  a tak jsem si připravila něco zeleného na kopečky rýže a z plátků jablka jsem nožem vykrájela malá srdíčka, ty pak položím na maso. Přišel domů v čase, jak slíbil, a už ode dveří zahlaholil „Ženo!  mám hlad jako vlk, vletím do sprchy a můžeš prostírat“. Zatetelila jsem se blahem.

Oběd chutnal, kuchyň byla vycíděná, po jídle umyl talíře a prohlásil, bylo to vynikající, na chvilku si dáchneme. Na gauč jsme se vtěsnali oba,  když je vůle, tak se najde i řešení, že. Asi po dvaceti minutách v jeho náručí jsme se probrali, protáhli a Pepa s mlasknutím prohlásil, něco by to chtělo. Určitě nemyslel to, co já. Dávno jste pochopili, že duše hříšná v tomhle vztahu jsem já, i když Pepa je velice vstřícnej. A tak po pár polibcích jsem rukou šátralkou sjela k jeho klínu a v tu ránu Pepa s řevem vylít jako čertík ze škatulky. Čili papričku totiž ani po hodinách nesmyjete z rukou, to tedy ne :-).

 

A tak, když se vrátil z koupelny, tak pronesl onu památnou větu „Ty vole, tohle jsem už nejmíň dvacet let nezažil.“ A já se válela smíchy po zemi...

Ovšem jen do té doby, než jsem si utřela slzy z očí ...

 

ZDENA
 
 
 
Komentáře (2)add feed
... : Bara
....Pepa je mi sympatickej....
únor 14, 2017 23:16
Zdeni : doktor
Zdeni píšeš náramně.Fakt je to počteníčko.Válím se smíchem a docela si umím představit tu bolest v Pepího rozkroku.Těším se na další čítání.Dík!
únor 17, 2017 13:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]