O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KUTNÁ HORA A ŽIVÝ JIŘÍ Z PODĚBRAD - 1. PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 leden 2017
Přejít na obsah
KUTNÁ HORA A ŽIVÝ JIŘÍ Z PODĚBRAD - 1.
Strana 2

 

 

 

 

 

 

 

Nebyl rodilej Kutnohorák, žil tam jen dva roky, moc toho nevěděl, ale dali jsme to nějak dohromady a docela se bavili. V chrámu sv. Barbory jsme konečně ztichli a vychutnali si majestátní klid a vůni kostela. Když jsme vyšli zpět mezi lidi, zeptal se, jestli bych nešla na večeři, že ví o pěkné vinárně, kde se dokonce i hraje, takže si můžeme zatančit a vypít ještě nějakou lahvinku.

 

Nevěděla jsem, kdy mi jede nějaký pozdní spoj do Prahy, ale protože mi s ním bylo docela dobře, tak jsem se zeptala, jestli by nevěděl o nějakém ubytování, kde bych na noc hlavu složila, a že bych tím pádem ráda zůstala. Věděl. Penzion na druhé straně města, nebo mi nabídl přespat u něj, pokud se nebojím, že mě znásilní a zavraždí.

 

Když jsem na něj koukla, bylo mi jasné, že znásilňovat by mě nemusel a tudíž odpadá i důvod k vraždě.

 

A tak jsme strávili zbytek večera v příjemné vinárně, dokonce jsme si i zatančili a světe zboř se, bezvadně jsme se shodli, byl opravdu vynikající tanečník. Napadla mě slova klasika „kdo se shodne v tanci, ten se shodne v posteli“.

 

 

Related image

 

 

 

 

Někdy kolem půlnoci jsme se vydali k jeho domovu. Dostala jsem osušku, kartáček na zuby a našlo se i vytahané triko na spaní, ale hlavně na výběr – buď spát s ním na jeho posteli, nebo na gauči. S tím, že by šel on na gauč, a přenechal mi postel, razantně nesouhlasil (postel je jeho a nedá se z ní vystrnadit, pro dva je tam místa dost). A tak jsem zalehla do postele a než se přihrabal do ní i on, spala jsem.

 

Ráno jsem se probudila a byla v posteli sama. Bože co se stalo? Tak jsem se vykradla potichu na záchod, a - na gauči spal Jiřík z Poděbrad. Když jsem se vracela, otevřel oči. Na můj dotaz, proč odešel z pelíšku, na mě spustil. „Teda dámo, s váma se nedá spát, vy jste jednou tam, pak zase nalepená na mně a nedáte se odstrčit ani probudit, a protože jsme si žádné intimnosti večer nedomluvili, tak jsem radši vyklidil pole. Jsem normální chlap s normálními potřebami - to se nedalo vydržet a ještě jste neměla kalhotky a vystrkovala pozadí. A navíc chrápete a prdíte!“

 

Oči se smály a koutky úst mu cukaly. Ten hurónský smích, který nás přepadl, se nedal zastavit. Vstal, vzal mě do náručí, vlepil mi pusu a dovedl do té jeho postele a začali jsme si tykat. Tam jsme se jali dohánět to, co jsme v noci zameškali (a opravdu byl Pepa vynikající tanečník).

 

A představte si, že jsme se najednou do té postele pohodlně vešli oba.

 

 

ZDENA

 

 

 

Komentáře (4)add feed
Zdeni : doktor
Zdeni,pochopitelně jsem v K.H.byl,ale tak bezva popis pamětihodností jsem nenašel ani v průvodci.
leden 23, 2017 15:04
doktore : mia I
Ty jsi správnej kolík, tak pozitivně naladěnej člověk se málokdy vidí smilies/wink.gif

Zdeni, nevím, co z Tvého vypravování je pravda, co kus fantazie, každopádně píšeš s lehkostí a mně se Tvoje povídání líbí.
leden 23, 2017 15:25
dohled : Monika
Bože Zdeno ty vyvádíš, jsem ani nevěděla :-D potřebuješ dohled smilies/grin.gif smilies/tongue.gif
leden 25, 2017 20:30
... : Monika
mě z tebe pleskne smilies/grin.gif
leden 25, 2017 20:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]