O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KUTILOVÉ - OHROŽENÝ DRUH PDF Tisk E-mail
Pondělí, 05 září 2016
Přejít na obsah
KUTILOVÉ - OHROŽENÝ DRUH
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

Lékaři sice mají sklon někdy přehánět, ale proč nevěřit známému pražskému sexuologovi, který tvrdí, že má už rok v péči kutila, který provozoval sex na svépomocně smontované palandě, která se pod náporem vášně zhroutila. Ten muž má od té doby problémy s erekcí a úspěchem terapeuta je prý už to, že přestal koktat.

Na závěr malá statistika. Podle lékařů prý nejčastější obětí kutilství jsou vojáci z povolání. Domácí výbuchy a katastrofy spojené s požáry způsobují hlavně pedagogové a ženy v domácnosti. Na montáže nábytku a vůbec vše, co se dělá podle návodu, by si měli dát pozor právníci, protože ti mají sklon pošetile věřit úředním návodům!

Že k úrazu může přijít i technik, dokládá případ svépomocného řezníka občanským povoláním stavebního inženýra. Místo prase omráčil sebe a vyděšené zvíře potom pokousalo několik zabijačkových hostů, jimž musela být dána protitetanovka.

A ještě poslední historka o tom, že fušovat se dá i do medicíny. MUDr. Schwarz vzpomíná na případ amatérského ošetření jistého zedníka, který padl pod neobvykle vysokou dávkou alkoholu, přičemž chrčel a podivně slintal. Jeho neméně zřízení kumpáni to okamžitě diagnostikovali jako epileptický záchvat. "Pacienta" znehybnili tím, že na něj nalehli vší silou a podle jakési zmatené teorie, že epileptikům se musí vkládat něco mezi zuby, mu tam narvali násadu od lopaty. Vyjma polámaných žeber si musel potom dotyčný pořídit i zubní protézu.  Takže přátelé, pokud nemáte doma k dispozici vrtačku či hoblovku, nic si z toho nedělejte. Chopte se šroubováku a běžte naboso vyměnit vypínač v koupelně stojíce na mokrém ručníku.

Přeji vám příjemný pobyt na jednotce intenzívní péče.

Všem pro pobavení i poučení poslal

SIDON

 

 

 

Komentáře (6)add feed
Sidone : Michal
díky, připravils mi krásné a usměvavé ráno. smilies/cheesy.gif
září 06, 2016 07:15
Sám jsem se divil, : Sidon
že jsem tam nakonec uvedený, ale autora těch historek vůbec neznám, taky jsem to jenom od někoho dostal a poslal dál, jak to dělá spousta ostatních.
Už si ani nevzpomínám, kdy jsem to Daniele poslal. Jestli to ale někoho pobaví, tak je to jenom dobře.

smilies/smiley.gif
září 06, 2016 08:35
... : *deeres*
Možná nejenom kutil, správný truhlář se prý pozná podle toho, že mu sem tam chybí nějaký ten prstík.
Na první pohled jsou to pro mne kandidáti na Darwinovu cenu. Jenže než jsem je odsoudila, tak jsem si vzpomněla na to, jak jsem se stěhovala. Většinou bývám dost opatrná a než udělám nějakou kravinu, tak si to raději předem promyslím. Ale tohle bylo už hodně pozdě večer, já celý den pracovala na tom, abych už konečně bydlela a motal se mně tady prodlužovací flexo kabel, rovnou pětimetrový. Přitom by mně stačily tak dva metry. Nic lehčího, kabel ufiknout a pak připojit novou šroubovací zásuvku. Vzala jsem posilovací kleště a cvakla. Jak když mne kopne kůň, jaksi jsem nepostřehla, že zástrčka je připojená a kabel pod proudem. Ještě, že mám to dobré srdce. smilies/cry.gif
září 06, 2016 09:49
No, představila jsem si to... : KaCilka
ovšem podobného kandidáta máme v rodině - brácha připojoval pračku tak, že vlastně stále probíjela. Že nás to nezabilo, byla jen neuvěřitelná klika a suchý kobereček před ní.
Zjistil to až opravář... Ten z toho měl pomalu inhfarkt, když se dozvěděl, že tak je to asi 5 let.

září 06, 2016 13:19
... : doktor
Děkuju,hezké.úsměvné,ale i neuvěřitelně smutné.....Kutilům třikrát nazdar,nazdar,nazdar.......!!!!!!!!!!!!!
září 06, 2016 13:21
Sidone : mia I
prima. Můj muž si nedávno sám vytrhl zub kleštěmi z dílny. Bolest byla velká, zub vyviklaný, tak kleště vydrbal, opláchl kysličníkem a bylo po bolesti, kupodivu nic neoteklo, žádná otrava..

Kdysi jsem slyšela o případu - mašina uřízla chlapovi dva prsty. Když přišel pojišťovák po čase za ním do továrny "jak se Vám to stalo? Chlap odpověděl "takhle" a strčil ruku k mašině a ušmiklo mu to další dva. Nebo ,to už jsem myslím na Kudle psala, vyprávěl jeden gynekolog, že vytahoval ženě z pochvy růženec, který si tam vložila a ven už nešel vyndat.
září 06, 2016 15:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]