O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROČ SE LIDI NEMAJ RÁDI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 červenec 2016

My - tedy hlavně my ženské, se nemáme rády. Nemyslím ani tak mezi sebou, i když ženský kolektiv není zrovna to pravé ořechové, ale jde o to, že nemáme rády samy sebe. Málokterá je se sebou spokojená... Když jsem byla puberťačka, napsala jsem si dokonce seznam, co všechno se mi na sobě nelíbí. Našla ho máma a pak mi řekla, že kdyby nevěděla, že se má jednat o mně, považovala by to za popis jakési příšerné zrůdy.

 


 

 

 

 

 

     Jako mladá jsem prej měla hezkou p*del.  Jak já ji přitom nenáviděla... Víte, takovou tu černošskou. (Úzký boky a obě půlky vyšpulený do světa.) Zažila jsem s ní jednu - dnes by se řeklo roztomilou, tenkrát jsem to brala jako něco opravdu superhnusnýho - scénku. S jedním kvalitním milencem jsem byla na týdenním záletu na Šumavě, v „zabranym“, takže v místech, kde fakt nebyli žádný lidi.

 

Bylo nádherné a žhavé letní dopoledne, a já se šla opalovat k lesu na stráň, zatím co on vařil guláš. Ležím si tak hambatě a blaženě v kvetoucí a voňavý trávě, kolem mne jen bzučej včely a  další zpěvaví broučci, žádnej z nich mne ale neohlodával, takže mi bylo mi nevýslovně fajn.  

 

Ležím tak asi hodinku - a najednou slyším šepot: „Máš pravdu, je úžasná…“, a následně se rozvinula tichounká debata dvou mužských hlasů, kteří postupně zacházeli do detailů – neřádi.  Jo, jeden z nich byl ten chlap můj, druhej někdo cizí, a jak jsem později poznala, byl to jeho kámoš, který si sem taky přijel užít pár letních dnů. Se svou milou. Ten můj, neřád jeden mizerná, mu zatím, co si ta ona v chalupě vybalovala věci, šel ukázat mou zadel!  A normálně se vo ní bavili!!!!

 

 Pacholci. Ne o mejch krásně dlouhejch a hustejch vlasech, který jsem měla tenkrát až do pasu, ne o tom, co si dnes nechají mnohé za velký peníz implantovat pod krkem, ne o mym kompletním těle (174/52kg) – ne. Jen o těch dvou vystrčených půlkách, které já tak strašně neměla ráda. Jak já záviděla (tenkrát) všem ženským; takové to nenápadné, nijak výrazné pozadí, které nečnělo do světa… 

 

Teprve po létech, když už moje míry dostaly těžce na frak a já poněkud zmoudřela, jsem ty dva pochopila. Nojo, jak může člověk-ženská tomuhle rozumět… Ale protože příroda je velice rozmarná, tak má milovaná vnučka je v tomto opravdu a dokonale po babičce ...

 

Hezký víkend, a buďte opatrní,

pokud se půjdete opalovat.

d@niela

 

 

 

Komentáře (8)add feed
A fotka vnuččiny prdelky by nebyla ? :-) : mamča
Když předpokládám, že tu svojí krásnou (_!_) nám tu nevystavíš... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 15, 2016 07:58
danielko : doktor
Kdyby jsi se nepodepsala nehledal bych v těch krásných slovech.Po přečtení,fakt jsem se hezky pobavil,lituji,že nejsem prdelatá kočka,mám holt smůlu.Danielko i tobě bezva víkend,dovolenou a celé léto.
červenec 15, 2016 13:44
taková Kardashian s tím rozhodně žádné potíže nemá. : Martina P.
a přitom - to není zadel, to je vele vele vele pr... smilies/grin.gif
červenec 15, 2016 14:55
Pěkná prdelka, to je přímo kapitál. Určitě lepší, jak kozy (to ale jak pro koho) : *NČ*
Tak jsem si jen vzpomněl zase na jeden fór:

Povídá starýmu manželka po návratu z koupelny: "To je hrozný, jak vypadám. Hroznej zadek, břicho, svěšený prsa, vrásky na ksichtu".
On na to: "A to máš fuk. Dyť na to mý šou***ní ....."

červenec 15, 2016 16:19
Jiho-Americký to je veledílo. : Pepa
Ženská bez prdele je hotový mrzák. Nevím kdo to první řekl ale je to tak. Posoudit jak je to s figurou ženy je snad doména chlapů, či ne?
červenec 16, 2016 10:53
Skvělý : Zdena
.
červenec 17, 2016 14:49
díky, díky :-) : d@niela
ach jo, proč nejni možný alespoň na nějakou krátkou dobu vrátit čas zpátky?

Třeba vyměnit 14 dnů času babího, za týden času plnohodnotně ženskýho... No, uznejte, nebylo by to špatný? A to dávám dvojnásobek!
smilies/wink.gif
červenec 18, 2016 15:47
... : *deeres*
červenec 18, 2016 21:06
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]