O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PSI JSOU TAKY LIDI PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 květen 2016
Varování – tohle prosím nečtěte nikdo, kdo jste normální, tohle je jen pro lidi, co jsou „postiženi psem“. A ještě jen pro některé z nich. Ostatně - znáte mne - já nemám psa, já mam chlupatýho kámoše... Čím dál tím víc se totiž projevuje velmi „lidsky“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best Friends can come in all sizes.. LOVE snuggling with my pups:

     Kayo odchází spát večer kolem devátý, nejpozději; já o dost později. Ale - ráda si do usínání pustím na chvíli nějaké ty televizní lidi. Jenže ten můj hnusnej neřád jeden čtyřnohej, milovanej, to nemá rád. A i když jsem mu na posteli udělala vůči televizi z polštářků zástěnu, vytvořila tmavý místečko, takže na něj nesvítí, a i když mám zvuk na minimum, vadí mu to.

 

     Takže se zvedne, hodí tou miniaturní prdelí a odkráčí středem. Dřív chodil vedle, teď přitvrdil. Chodí si lehnout před vchodový dveře, tam, kde pod nimi táhne: "Tak, tady to máš, vidíš, k čemu si mne donutila, já zas nastydnu, budu kašlat a kejchat, a třeba ti umřu!!!"

 

     Já se pochopitelně naštvu, jdu pro něj, konejším ho v náručí, odnesu a položím zpátky vedle mne na jeho polštář. On chvíli snaživě předstírá, spí, ale když uzná, že by to mohlo stačit, že už nedávám moc pozor, tak šmrnc - je v čudu a zase trucuje u dveří.

 

     Takhle to probíhalo asi dvě hodiny – tedy od mého půlnočního příchodu do ložnice. Zvrhlo se to docela ve fest souboj. Ale nakonec jsem se fakt naprdla, zatřepala s ním za kůži na krku, vynadala mu a zas ho odnesla zpět.

 

     Samozřejmě, že se mu to stopro líbilo, takže se po chvíli zase zvednul, já taky - ale - Kayo nikde!!! Prošla jsem bytem – fakt, čubák tu nebyl… Nakonec jsem se podívala v ložnici na okno: byl na svym domovnickym postu, kde má denní molitanovej pelíšek, vyloženej plyšovou dekou. Tam, stulenej do klubíčka, na mne zamžoural jedním okem: „Hele, babo, sem na tebe naštvanej, ale když tedy mám bejt s tebou v jedný ložnici, tak budu tady a ne vedle tebe."

 

 

     OK - pro dnes remíza. Po chvíli jsem televizi vypnula, po té další jsem cejtila po dece ťap ťap, a na polštáři vedle se spokojeně roztáhl můj čtvernožec.

 

 

d@niela

 

 

 

 

 

Komentáře (8)add feed
... : mikin
Muj pejsek Lubos spal zasadne pod posteli. Kdyz byl pozvan nahoru, tak sice blazene funel, ale kdyz myslel ze uz spim, odpochodoval na sve misto. Ale nad ranem usoudil, ze uz bylo toho hlidani dost a presunul se do obyvaku na gauc. Kdyz jsem pracoval v campu na Dempster Hwy. kde nebylo pod posteli misto, zalezl pod ni stejne a pak me pokazde kdyz se chtel obratit na druhy bok budil rachotem, vibracemi a zoufalym skuhranim.
Zajimavy je, ze muj novej psejk Charley od neho tyhlety moresy naprosto presne prevzal. I kdyz se nikdy nepotkali a nemohli si to rict.
Akorat te hrozne postele v campu je Charley usetren. Je totiz vetsi nez Lubos a asi by pod tou posteli bidne zahynul.
květen 16, 2016 05:56
psa chápu : šídlo
já taky považuju tv v ložnici za zlo. Proč chudáka nutíš do něčeho, co se mu nelíbí?
květen 16, 2016 08:28
jasně, že psi jsou taky lidi. : Anděla
Každý den, když přijdu domů, oznámím svým dvěma chlapcům: "Nazdar, kluci moji, maminka už přišla." A myslím to vážně, oni svoji opravdovou mámu měli jen 6 týdnů a pak jsme si je adoptovali. Moje dvě vlastní děti s oblibou mluví o tom, že bráchové udělali to, či ono.
květen 16, 2016 08:43
... : deeres
Oni ti psi asi TV opravdu nemusí, chlupáč je většinou zašitej mně někde pod nohama, otevřu TV a odkráčí.Zřejmě zhnusen programem, stejně tak, jako velice často i já. smilies/wink.gif
květen 16, 2016 10:47
Děs. V posteli živej pes.... : NČ
.
květen 16, 2016 13:31
NČ, : Míša šíša
lepší živej pes než mrtvej chlap. smilies/wink.gif
květen 16, 2016 15:57
Tak tohle je Míšo za děsať bodou! : NČ
.
květen 16, 2016 16:16
Chtěla jsem ti NČ napsat : wendy
že lepší než mrtvej pes, ale Míša mě trochu předběhla, ono si to o smeč přímo říká...

Dani, náš pes taky na telku nekouká, ale aspoň nechodí trucovat přes půl bytu. Obrazovka ho zajímá jen když jsou tam psi a štěkají. Jo a jednou ho taky zaujal Kalousek ve sněmovně, když se zlobil za pultíkem.
Přeji ti hodně zážitků s pejskem - a těch ještě bude !!!! smilies/grin.gif
květen 16, 2016 20:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]